Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 часа, Костов каза:

Виетнамската група, тази цена за Ханой как ви се струва?

Screenshot_20260127-222927.MotoAppLauncher.png.33db0678adefd20effd9a9f7baccbb54.png

Излиза през хърватската версия на Skyscanner.

Аз миналата година пътувах за 750€ но по спомен имаше и дати за 650. По ниски не дъм виждала. Нека и други да споделят.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 9 часа, Костов каза:

Виетнамската група, тази цена за Ханой как ви се струва?

Screenshot_20260127-222927.MotoAppLauncher.png.33db0678adefd20effd9a9f7baccbb54.png

Излиза през хърватската версия на Skyscanner.

Скъпичко за хора, които са пътували с чекиран багаж за под 250-300 евро от Европа до много азиатски страни. Но времената се менят.

Публикувано:
21 minutes ago, Дани Магелани said:

Скъпичко за хора, които са пътували с чекиран багаж за под 250-300 евро от Европа до много азиатски страни. Но времената се менят.

За НГ ?

Иначе и сега китайците возят за такива пари.За 600€ се ходи до Австралия и Нова Зеландия вече , но не и по празниците.

И нещо по темата , Air Asia отново c много дати Истанбул - Куала Лумпур за март-юни на 300€.

• Харесвам 5
Публикувано:
11 hours ago, Asenster said:

image.png.bba5acd518262af17d150b48f0ae7418.pngМоля, обърнете внимание: Saudia е „суха“ авиокомпания. Саудитска Арабия не обслужва и не разрешава на пътниците да носят или пият алкохолни напитки на своите полети. 

Това и тоалетните в Джеда (+ мъже без гащи) ме карат да не поглеждам към офертите на саудитите.Странно , как AI ме хваща за много неща, насочвайки таргетирани реклами , а тук се дъни и продължава да ме облъчва с оферти за "сухи" полети 😞

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 21 минути , stanimir каза:

За НГ ?

Иначе и сега китайците возят за такива пари.За 600€ се ходи до Австралия вече , но не и по празниците.

И нещо по темата , Air Asia отново c много дати Истанбул - Куала Лумпур до месец май на 300€.

Гледах Истанбул - Куала Лумпур и цените са добри наистина. Директен полет ,но ме отказа малкото разстояние между седалките,липсата на мултимедия и платена храна...не помня дали имаше чекиран багаж също в цената. С летене от Истанбул ми станаха повече минусите. Ако съм сам ще го преживея,но с децата няма как да се получи.

• Харесвам 5
Публикувано:

Така е , не е много подходящо за семейства.За сам човек, като теглиш чертата накрая спестяваш да кажем 100€ или малко отгоре , седейки в леко по-тясна седалка и гледайки филмчета на телефона - не е драма , но не е и за всеки.В същото време е директен полет и не висиш с часове някъде в Мускат или из региона.

Храната мисля не е скъпа.

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 39 минути , stanimir каза:

За НГ ?

Иначе и сега китайците возят за такива пари.За 600€ се ходи до Австралия и Нова Зеландия вече , но не и по празниците.

И нещо по темата , Air Asia отново c много дати Истанбул - Куала Лумпур за март-юни на 300€.

Прав си. За НЗ наринах маса пари 2024. Но човек трудно приема скок при някои цени, които до скоро са били нормалното.

Публикувано:
Преди 1 час, MayaS каза:

Аз миналата година пътувах за 750€ но по спомен имаше и дати за 650. По ниски не дъм виждала. Нека и други да споделят.

@MayaS, с multi-city билети ли бяхте?

Публикувано:

Ние сме с multi-city SOF - BKK и SGN - SOF, директно от сайта на Turkish, EUR 1000 (в момента втория полет е на цена от 900), резервация за 4-ма. Водещо за мен бяха датите (съобразени с ваканцията на ученичките) и това, че няма да търся вариант за връзка с Истанбул, така че за мен цената е приемлима.      

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:

Може би трябва да се изчака за Виетнам майската промоция на Търкиш. Спомняте ли си дали се включваха полетите между 20.12 и 20.01, че не съм обръщала внимание?

Публикувано:
преди 2 минути , Дани Магелани каза:

Може би трябва да се изчака за Виетнам майската промоция на Търкиш. Спомняте ли си дали се включваха полетите между 20.12 и 20.01, че не съм обръщала внимание?

Не, традиционно не са им сред намалените тези дати. А и последната (и предпоследната) им промоция на нищо не приличаше. 

• Харесвам 5
Публикувано:

И аз не се надявам на нещо уау през май. Но все пак ще изчакам, има минимален шанс да ме опровергаят. 

Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

И на мен не ми харесва, но за съжаление това са новите реалности и ще трябва да свикваме с тях. Преди във форума много често се публикуваха грешки с много ниски цени, а сега няма и не защото никой не публикува просто няма такива цени

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами офертата на йорданците още си стои за НГ и хора се възползваха.

Screenshot_20260128_112423_Skyscanner.jpg.9cbde7ccfeefc17a293dd40b049a4665.jpg

За НГ такива цени са рядкост. Друг е въпросът за навалицата и високите цени на всичко наоколо.

Но ако е за едното море, все ще се намери сравнително близък остров, достъпен без самолет - Ко Чанг, Ко Мак или Куд. И да се действа отрано с резервации. 

Сега, който иска определена дестинация за НГ, най-вероятно ниска цена няма да види. Стандартните промоции не включват тези дати.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 3 часа, Костов каза:

И на мен не ми харесва, но за съжаление това са новите реалности и ще трябва да свикваме с тях. Преди във форума много често се публикуваха грешки с много ниски цени, а сега няма и не защото никой не публикува просто няма такива цени

Има добри цени и грешки, но не се публикува или по-скоро - твърде рядко.

Когато излиза ниска цена или грешка обикновено се разпростира в различни платформи и ако някъде свърши, започва другаде, но до тази информация се стига след търсене и споделяне. Може би и вече няма такъв интерес или интереса е свързан в посока "наготово".

Ето цена за след 40 дни до Сейшели, която  с полети до Виена сега излиза под 700 евро.

image.png.3bf4731d7d829fff3925ef3353bd281c.png

Преди седмица имаше полети от Париж до Япония под 500 евро и мисля, че офертата все още я има.

Достатъчно е да се преглеждат ежедневно Secret Flying, Fly4free.com и версиите на пиратите и се публикува новото, а при интерес и след споделяне попадения има.  Повече от година има цени около 300 евро от Истанбул в посока Азия, а достигането Истанбул не е по-скъпо от това до европейските големи градове.

П.П. Промото на Air Arabia също беше добро и с голям избор от летища в Европа, а сега видях че има още дати от Истанбул.

image.png.718304aee79e3dbd4ebf7caceed8aec2.png

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 49 минути , Doctor Who каза:

Достатъчно е да се преглеждат ежедневно Secret Flying, Fly4free.com и версиите на пиратите и се публикува новото, а при интерес и след споделяне попадения има.  Повече от година има цени около 300 евро от Истанбул в посока Азия, а достигането Истанбул не е по-скъпо от това до европейските големи градове.

А кои са версиите на пиратите? 

Публикувано:
преди 3 минути , Madonna каза:

А кои са версиите на пиратите? 

holidaypirates с различни разширения според държавата. 

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

Здравейте, пътешественици!

Намерихме няколко лудо евтини директни полета от Гърция до Сингапур за по-малко от 187 евро (в едната посока)!
Само 187 евро за полет от 11 часа и 5 минути!

Тази оферта е налична със SCOOT в икономична класа!
Побързайте, резервирайте сега! Местата няма да са за дълго.

Дати на пътуване: Ограничена наличност от март до ноември 2026 г. на тази цена.

Пример: 30 октомври 2026 г.

https://flights.worldtravelerclub.com/flights/ATH3010SIN1

image.png.b7bb274a7e116cd7c2e7b31ccdc35ed3.png

Лудо евтини директни полети от Ирландия до Канада за по-малко от 95 евро (в посока)!
В момента можете да резервирате еднопосочен билет от Дъблин, Ирландия до Халифакс, Нова Скотия, Канада само за 95 евро в посока.
Тази оферта е налична с WEST JET в икономична класа!

Дати на пътуване: Ограничена наличност през април 2026 г. на тази цена.

Примерни дати: 29 април 2026 г.

https://flights.worldtravelerclub.com/flights/DUB2904YHZ1

image.png.8dada177ca975f031f12817bea35b9d2.png

LOT предлага директни полети с отстъпка от Варшава, Полша до Мумбай, Индия, започващи от само 398 EUR за двупосочно пътуване!

Мумбай (преди наричан Бомбай) е гъсто населен град на западното крайбрежие на Индия. Финансов център, той е най-големият град в Индия. На брега на пристанището на Мумбай се намира емблематичната каменна арка „Портата на Индия“, построена от британския Радж през 1924 г. На близкия остров Елефанта, разположен в открито море, се намират древни пещерни храмове, посветени на индуисткия бог Шива. Градът е известен и като сърцето на филмовата индустрия на Боливуд.

Ограничена наличност през март 2026 г. за тази тарифа.
Минималният престой е 6 дни или една нощ от събота до неделя.
Разрешен е престой за максимум три месеца.

Алианс: Star Alliance.

https://flights.worldtravelerclub.com/flights/WAW1403BOM25031

image.png.0f2d26f33432a96c4d1a6a347c2d0a5e.png

• Харесвам 11
  • Браво 1
Публикувано:

5* Cathay Pacific flights from Brussels to the Philippines for €525 (+ deals to South Korea/Thailand/Malaysia/Indonesia/Cambodia)

Flying from: Brussels

Flying to: Manila, Cebu

Airline(s): Cathay Pacific

Luggage: 1x23kg bag

Outbound travel dates: February to June or late August to November 2026  (exc. Easter Holidays)

Max stay: 2 months

Book by: 7th of February

Booking sample

Brussels to Manila for €553  (Book with Cathay Pacific)

Brussels to Manila for €525

Brussels to Cebu for €528

Brussels to Seoul for €482

Brussels to Bangkok for €530

Brussels to Phuket for €536

Brussels to Chiang Mai for €552

Brussels to Penang for €525

Brussels to Kuala Lumpur for €531

Brussels to Surabaya (Java) for €545

Brussels to Denpasar (Bali) for €546

Brussels to Phnom Penh for €563

• Харесвам 7
Публикувано:

Директни полети на UU.png  от Париж до Реюнион за 400 евро. Дати във февруари и март.

image.png.838b4e537f7398ca49838863748a3858.png

https://www.skyscanner.ie/transport/flights/pari/run/260319/260404/?adultsv2=1&cabinclass=economy&childrenv2=&ref=home&rtn=1&preferdirects=true&outboundaltsenabled=false&inboundaltsenabled=false

• Харесвам 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.