Прескочи до съдържание

Общи промоции и разпродажби

macf1an
Съобщението е добавено от macf1an

А ти, Магеланецо, погледна ли списъка с авиокомпании, преди да публикуваш офертата тук ?

Препоръчани мнения

не съм купувал до сега така и ми е малко странно. Някой може ли да даде повече инфо,грешка ли е или са реални нещата?

Трудно може да ти каже някой дали е точно грешка. А и да е грешка - много хора са пътували със сгрешени тарифи. 

Принципът е - ако купиш билетите, да не бързаш с други (неотменими) покупки, свързани с пътуването като хотели, свързващи полети и пр.

В краен случай, ако не уважат билетите, ще ти върнат парите. 

Иначе конкретно за тази оферта - през Rumbo.es с карта Mаestro - цената може да се свали и до 78eur

Как ще се добереш до Лвов обаче,  вече е друг въпрос ...

Редактирано от Фичо
Връзка към коментар

Трудно може да ти каже някой дали е точно грешка. А и да е грешка - много хора са пътували със сгрешени тарифи. 

Принципът е - ако купиш билетите, да не бързаш с други (неотменими) покупки, свързани с пътуването като хотели, свързващи полети и пр.

В краен случай, ако не уважават билетите, ще ти върнат парите. 

Иначе конкретно за тази оферта - през Rumbo.es с карта Mаestro - цената може да се свали и до 78eur

Как ще се добереш до Лвов обаче,  вече е друг въпрос ...

Може ли да ми дадеш някакъв директен линк през Румбо? До Лвов мисля с кола,иначе живея в Сливен

Връзка към коментар

Може ли да ми дадеш някакъв директен линк през Румбо? До Лвов мисля с кола,иначе живея в Сливен

Ето линк

До Лвов с кола?  :rolleyes:  Не че е невъзможно, ама имаш ли представа за това упражнение?  ;)

Връзка към коментар

Ето линк

До Лвов с кола?  :rolleyes:  Не че е невъзможно, ама имаш ли представа за това упражнение?  ;)

Да,пътувал съм из Украйна,хубавото е че в западната част където е Лвов пътищата са една идея по-поносими, а и по-голямата част е през Румъния.

Аз все пак си мисля, че варианта за 150€ праз Истанбул + автобус е по удачен, и не е грешка. Не знам колко е автобус от Сливен, но от Пловдив е 30 лв.

Колега дай линк да видя тези полети през Истанбул. Иначе другия вариант ми е нравеше защото има стоп в Баку,а не съм ходил там от 2010-та.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

За Тайланд (Пукет). Нямам още PNR. В еуфорията съм пробвал по различни сайтове да си видя полетите с reference ID-то от системата на bravofly. :) Ще пиша допълнително, ако има развитие.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Хайде помагайте и на мене,че направих резервация,получих АЙ ДИ и сега не знам какво следва. За същото става въпрос - Цюрих - Пукет.

Е какво да помагаме? Седиш и чакаш. Или ще минеш между капките, или не. До десетина дни би трябвало да е ясно, според мен.

Пожелавам ти късмет :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Е какво да помагаме? Седиш и чакаш. Или ще минеш между капките, или не. До десетина дни би трябвало да е ясно, според мен.

Пожелавам ти късмет :)

Пуу,това ли е....Хахахахаха,успокоих се малко. Дано ми излезе късмета:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
Георги Матеев

Да подсетя всички - не забравяйте за настоящия срив на британския паунд. Не всички авиокомпании са ъпдейтнали сайтовете си с новия курс.

Току-що си взех билет от Сантяго до Великденския остров директно от UK версията на latam.com и спестих 70 евро само защото платих в паунди.

Та проверявайте британските версии, може отнякъде да изскочи заек :)

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Георги Матеев

Спада е около 10% , колко струва тоя полет ? :)

Малко се затруднявам да кажа точно, тъй като Latam дават буквално 20 различни цени - зависи откъде влезнеш на сайта (примерно ако минеш първо през kayak излизат по-ниски цени при тях), на коя езикова версия си и т.н.

Но в момента най-ниската средна цена гравитира около 500-520 евро и никъде няма по-евтино. С врътката с лирите билетът излезна 430 евро. Отделно получих и 10 паунда кешбек от topcashback.co.uk, та крайната цена ще е към 415 евро. Много съм доволен.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Berlin - Marrakech - Fez - Madrid - Berlin  за под €40 и още 40 за София - Берлин - София с Раян....  :) И това е без "игра" с карти  :P  Много е изкушаващо, но вече сме наредили много екскурзии...  :blush:

Редактирано от chandni
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.