Marusinka Публикувано: 23 октомври, 2018 Публикувано: 23 октомври, 2018 Ето, малко снимки от Южния ръб от вчера. Започнахме от Desert view do Mather point. Спряхме на почти всички точки за наблюдени без Яки, защото беше затворена. 9
kopche Публикувано: 28 октомври, 2018 Публикувано: 28 октомври, 2018 (редактирано) Много хубави снимки!🙂 Завърнахме се и ние вчера от нашето пътешествие през Калифорния, Невада, Аризона и Сиера Невада. Посетихме Западният край на Гранд Каньон. Това което нямахме като информация и което давам сега, е че противно на всички очаквания не паркираш на Каньона, а на специално предвиден паркинг за целта, от където тръгват хеликоптерните турове и шатълите до Каньона. Нямаш избор. Оставяш си колата на паркинга, плащаш избраната от теб опция в туристическият център и се качваш на шатътла. Шатъла има 3 важни спирки- индианско ранчо, много автентично- Hualapai ranch, после Eagle point със Skywalk и Guano Point. лед това те връщат обратно на същият този паркинг. Ние избрахме опцията със Skywalk за 66,90$., което с данъка си е 70 долара на човек. На Skywalk са забранени всякакви вещи от типа на телефони, апарати пр. и не можете да снимате. Има професионален фотограф, разбира се. Но на стъклената площадка буквално ти спира дъха при погледна на долу в бездната. На това място си припомних оная сентенция: "... животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.” Спря ми буквално въздуха на тая стъклена платформа. Борих се със себе си да премина от едното перило на терасата до другото, крачейки над пропастта буквално. Пакетна цена за 6 снимки е 60 и нещо долара. С таксата, повече значи. Ние избрахме опцията на единична снимка за 16, 80 без данъка. За мен Гуано Поинт е мястото, което най-много си заслужава от Западният ръб да се види. Дори от Скай уолк няма такава гледка. Площадката реално предлага повече адреналин от колкото гледка, но и сега не бих сменила решението си и пак бих я включила в програмата си. Та малко снимки: Гуано Поинт: Редактирано 28 октомври, 2018 от Albena Ahtardzhieva ккорекция 9
Marusinka Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 On 10/28/2018 at 8:56 AM, kopche said: Много хубави снимки!🙂 Завърнахме се и ние вчера от нашето пътешествие през Калифорния, Невада, Аризона и Сиера Невада. Посетихме Западният край на Гранд Каньон. Това което нямахме като информация и което давам сега, е че противно на всички очаквания не паркираш на Каньона, а на специално предвиден паркинг за целта, от където тръгват хеликоптерните турове и шатълите до Каньона. Нямаш избор. Оставяш си колата на паркинга, плащаш избраната от теб опция в туристическият център и се качваш на шатътла. Шатъла има 3 важни спирки- индианско ранчо, много автентично- Hualapai ranch, после Eagle point със Skywalk и Guano Point. лед това те връщат обратно на същият този паркинг. Ние избрахме опцията със Skywalk за 66,90$., което с данъка си е 70 долара на човек. На Skywalk са забранени всякакви вещи от типа на телефони, апарати пр. и не можете да снимате. Има професионален фотограф, разбира се. Но на стъклената площадка буквално ти спира дъха при погледна на долу в бездната. На това място си припомних оная сентенция: "... животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.” Спря ми буквално въздуха на тая стъклена платформа. Борих се със себе си да премина от едното перило на терасата до другото, крачейки над пропастта буквално. Пакетна цена за 6 снимки е 60 и нещо долара. С таксата, повече значи. Ние избрахме опцията на единична снимка за 16, 80 без данъка. За мен Гуано Поинт е мястото, което най-много си заслужава от Западният ръб да се види. Дори от Скай уолк няма такава гледка. Площадката реално предлага повече адреналин от колкото гледка, но и сега не бих сменила решението си и пак бих я включила в програмата си. Та малко снимки: Гуано Поинт: Разкошни снимки! Много пъти съм казвала, че Западния ръб ми е любим и наистина си затвърждавам впечатленията. За първи път, обаче, на твите снимки го виждам слънчев. Преди все се е случвало да е мрачно и да вали. 1
kopche Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 O, да! Определено извадихме огромен, невероятен късмет с времето средата на октомври месец! 😎 Беше невероятно хубаво време (не само на Каньона), а ни бяха наплашили с дъжд и студ. А то -24-26 градуса беше горе. Ето още малко снимки: 3 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега