Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

ULCC компанията Spirit, която оперира в САЩ, Карибите и няколко дестинации в Южна Америка обяви днес, че стартира пускането на Wi-Fi услуга на борда на самолетите си. Услугата ще се осъществява в сътрудничество с Alenia Thales, връзката ще бъде сателитна, високоскоростна, в Ка-банда. Очаква се новата услуга да предоставя дори Streaming на борда на самолетите.

По-интересното е, че Спирит е първата ULCC в Америка, която предлага такава услуга.

http://ir.spirit.com/news-releases/news-release-details/spirit-airlines-become-first-ultra-low-cost-carrier-americas

https://thepointsguy.com/news/spirit-airlines-is-the-first-wi-fi-enabled-ultra-low-cost-carrier-in-the-americas/

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Интересна статия на Кранки:

http://crankyflier.com/2018/05/17/if-you-say-you-dont-like-to-fly-spirit-youre-running-out-of-excuses/

 

Някои от аргументите толквоа много ми напомнят за Wizz и Ryanair

Връзка към коментар
  • 4 години по-късно ...

Да похваля Spirit Airlines, която е нискотарифна АК и нямах(м) кой знае какви очаквания от нея, като видях колко е ръчния багаж - 5 см. по-голям от раничката на Wizz Air. Всякакъв друг багаж се доплаща допълнително, както при НТА.

Днес преди 3 часа купих вътрешни  полети Newark - Miami през посредник. Тъй като с мъжа ми си разменяхме скриншоти с билетите, които искаме да купим, не обърнах внимание, че той ми ги е пратил с грешна дата  и така по погрешка купих полети за 1 седмица по-късно от датите, които реално искаме.

Преди малко изведнъж се усетих какво съм направила и при все, че е неделя, когато не може да се разчита на връзка с АК, влязох в сайта на Spirit Airlines да проверя дали имат някакви телефони за съпорт с идеята да им звънна със Skype кредити. За щастие имат много ефективен chat, който за няколко минути ми оправи резервацията с желаните дати без дори да говоря с Агент. Просто въведох PNR и нашите имена и системата ми предложи варианти на полети, с които мога да сменя настоящите. Аз исках същите часове, но други дати. Системата ми го предложи безплатно и така вече си имаме коригирани резервации и спестени едни 54 Евро на човек, при положение че оригиналните ни билети са купени през jetcost-овете и въобще не се надявах на съдействие директно от АК 🙂

  • Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.