Прескочи до съдържание

4 дни в Кипър и кратко време за планиране

Евгени Димитров

Препоръчани мнения

Евгени Димитров
Публикувано: (редактирано)

Днес взехме билети с Уиз до Ларнака, ей така, че бяха без пари - 83 лева двупосочни от Варна за двама души с до 10 кг багаж. Ще сме там от 03 юни (8:15 кацане) до 07 юни (9:00 връщане) т.е. 4 пълни дни. Попрехвърлих малко теми, ама малко по-бързо трябва да се поориентираме заради скорошната дата на заминаване (след 16 дни), трябва да запазя нощувки. Та, питането ми е следното, моля препоръчайте градче/селце, тип нашето Синеморец, да няма толкова народ на плажа. Разбира се и да има къде да излезем вечер да пием две пиенета. Гледах, че едни от най-хубавите плажове са около Ая Напа и Пафос. До второ едва ли ще стигнем, а девойката не иска да обикаляме, че само заради това се нави на кратката разходка. Последният ден ще го изкараме в Ларнака с малко замотаваме, а първите 3 - лежане по плажа. Та, моля да се включите с предложения. Благодраско! 

Редактирано от Евгени Димитров
Публикувано:

Ая Напа е супер туристическо, много навалица и купони по цяла нощ. Като бяхме там не можахме да се наспим. Препоръвам да се спи на всяко друго място, но не и Ая Напа.  Протарас е с хубави плажове и има чести автобуси до Ая Напа. 

Публикувано:

Ама те са млади и щастливи. Може да харесват точно шум от дискотеки и партита. А и ще е началото на сезона, може не всичко да е отворено и да работи... 

Евгени Димитров
Публикувано: (редактирано)

Запазихме на 2 км от Ниси Бийч, на запад от центъра на Ая Напа, да не сме в блъсканицата (ако я има в началото на юни). Аз исках повече към Протарас, ама пак да се съобразя с жена ми. Ще отидем един ден на плаж и там.

Редактирано от Евгени Димитров
Публикувано:
преди 33 минути , Евгени Димитров каза:

Запазихме на 2 км от Ниси Бийч, на запад от центъра на Ая Напа, да не сме в блъсканицата (ако я има в началото на юни). Аз исках повече към Протарас, ама пак да се съобразя с жена ми. Ще отидем един ден на плаж и там.

преди 14 часа, Евгени Димитров каза:

Днес взехме билети с Уиз до Ларнака, ей така, че бяха без пари - 83 лева двупосочни от Варна за двама души с до 10 кг багаж. Ще сме там от 03 юни (8:15 кацане) до 07 юни (9:00 връщане) т.е. 4 пълни дни. Попрехвърлих малко теми, ама малко по-бързо трябва да се поориентираме заради скорошната дата на заминаване (след 16 дни), трябва да запазя нощувки. Та, питането ми е следното, моля препоръчайте градче/селце, тип нашето Синеморец, да няма толкова народ на плажа. Разбира се и да има къде да излезем вечер да пием две пиенета. Гледах, че едни от най-хубавите плажове са около Ая Напа и Пафос. До второ едва ли ще стигнем, а девойката не иска да обикаляме, че само заради това се нави на кратката разходка. Последният ден ще го изкараме в Ларнака с малко замотаваме, а първите 3 - лежане по плажа. Та, моля да се включите с предложения. Благодраско! 

Пафос няма хубави плажове, иначе е хубав град. 

Публикувано:

Ама и аз съм млада и красива :lol:, но пък с две дечица. И тъкмо се върнахме от Кипър и мога смело да кажа че средата на Май е блъсканица. Наиситна не мога да си представя какво е през лятото. ;)

Евгени Димитров
Публикувано:

“И сам да съм у трамвая, пак ще се блъскам”, дет се вика “кот такова”, то юли вече си е доста топло там, нормално да ги има хората. 

Публикувано:
преди 1 минута , bad kid каза:

Миналата година средата на юни беше фраш на Ниси, по-малко хора имаше на Конос бей, струва си да се ходи там

Аз пък точно Конос съм го виждал над капацитета си в средата на юни - зависи явно от настроението на хората. Но малко на север от Протарас има чудни по-малки плажове с хем пясък, хем скали за шнорхелинг, които със сигурност няма да са пренаселени.

Публикувано:
преди 5 минути , Happy_Traveler каза:

А около Пафос няма ли някой хубав плаж?

Сравнително хубав се води Корал бей, но не е от най-добрите кипърски плажове.

преди 9 часа, Евгени Димитров каза:

преди 23 часа, Евгени Димитров каза:

Пафос няма хубави плажове, иначе е хубав град. 

• 9 месеца по-късно ...
Публикувано:
На 18.05.2018 г. в 13:24, Евгени Димитров каза:

Запазихме на 2 км от Ниси Бийч

Може ли да споделиш кое място сте запазили? Търся в района на Протарас, но нещо съм затруднена в избора.

Ще се радвам на препоръки. 

Евгени Димитров
Публикувано:
На 27.02.2019 г. в 7:00, Vyara каза:

Може ли да споделиш кое място сте запазили? Търся в района на Протарас, но нещо съм затруднена в избора.

Ще се радвам на препоръки. 

За Протарас не мога да препоръчам нищо за нощувки, ние бяхме в Ая Напа, близо до Ниси Бийч. До Протарас ходихме само на плаж за ден. 

Публикувано:

Ние бяхме преди 2,5 год в Протарас във Vrissaki beach hotel в стая с гледка от терасата, хареса ни без хотела да е нещо специално.

FE62852F-F620-40BC-A893-CF05DA17DB84.jpeg

271C9348-7F54-45BD-B84F-512EFFEC77CC.jpeg

F55A0CB1-D71C-4127-B7B1-AF99FC23DB85.jpeg

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.