Прескочи до съдържание

ПортАвентура и Ferrariland


etty

Препоръчани мнения

Да си кажа и аз за ПортАвентура - посетихме го на 10 и 11май 2018 и няма да повторя! Паркът е разположен на голяма площ и придвижването до отделните атракции си е направо обикаляне. Имаше опашки за чакане на всички атракционни, на даштаблата бяха обявили от 20мин. до 1час и 40мин за чакане (най-голям е напливът за Шамбала и атракционът точно до входа). Затова си е направо задължително да си купите експрес пас, иначе нервите ви няма да издържат. Казват, че май още не е сезонът, представям си какво ще е през юни, юли и август... Ако обиколката на корема или ханша ви надвишава 100см. забравете за Шамбалата, мене ме свалиха, оказа се и че други атракционни не са достъпни за дебели. Е не останах без да се кача на няколко, но горчилката остана и намерението да сваля излишните килограми се засили. В общи линии времето не ни стигна, заради идиотското чакане. Досега съм била в Мирабиландия, Дисниленд - Париж и Софияленд (докато я имаше), навсякъде ми е било много приятно, но ПортАвентура и Ferrariland са абсолютно губене на време. 

IMG_20180509_163249.jpg

103_4354.JPG

bscap0016.jpg

103_4325.JPG

Връзка към коментар

Прочетохме темата на Георги за ПортАвентура и се запалихме. Планувахме предварително и хотел и билети. Билети онлайн взехме от 365tickets.com, защото ни дадоха отстъпка, иначе билети и за двата парка могат да се вземат от официалният сайт на ПортАвентура и всички други ги предлагат на една цена. Хотелите от веригата на ПортАвентура изненадващо се предлагат от наши туроператори на изключително изгодни цени с включени билети за двата парка. За хотел Кариби ми предложиха по 88Е, което се оказа доста по-ниско от booking и официалния сайт. И така щастливо се озовахме във Ferrariland...Паркът е много добре направен, удоволствие е да го разгледаш, обаче: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ КУПЕТЕ ЕКСПРЕС ПАС - 20E!  Още с първата опашка детето откара 110мин, обявеното време за чакане на таблата НЕ Е вярно. За 6 часа в парка се качи на 3 атракции: Trill Towers, Marranelo grand race, Red Force (два часа и половина чакане, а цялото удоволствие те оставя без дъх и трае 30сек.) Аз чинно през това време изгледах две шоупрограми, за да минава времето. Заведенита за хранене работят само от 12 - 16часа, през останалото време има кафе, сладолед, гофрети и кроасани. Има 3D и галерия, симулатори 15Е допълнително заплащане. Снимки от атракцион - 16Е моментната, 10Е да си я свалите онлайн. Детската секция е много добре направена и там опашките са малки, като за малки деца до 1.40см

https://www.portaventuraworld.com/ferrari-land/atracciones Thrill TowersThrill Towers Thrill Towers 

103_4377.JPG

103_4389.JPG

103_4417.JPG

103_4408.JPG

103_4423.JPG

103_4410.JPG

103_4411.JPG

103_4472.JPG

Връзка към коментар
преди 1 час, etty каза:

Досега съм била в Мирабиландия, Дисниленд - Париж и Софияленд (докато я имаше), навсякъде ми е било много приятно, но ПортАвентура и Ferrariland са абсолютно губене на време. 

Съжалявам, че не ви е харесало. Като цяло по тези паркове трябва да си въоръжен с търпение. На нас пък много ни хареса. Колкото до сравнението с други такива - ние в Дисниленд чакахме повече и обикаляхме повече, макар обикалянето да не го приемам за недостатък. Иначе чакането особено в пиковите моменти е безумие и със сигурност опция за бърз достъп е задължителна в такива периоди.

Редактирано от christuff
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.