Прескочи до съдържание

София-Делхи-София

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, някой може ли да ме ориентира как да намеря евтини билети до Делхи и обратно в периода юли-септември, примерно. Ще съм благодарен за търсачки, предстоящи промоции, както и ориентировъчни цени - при намаления и без намаления. 

Публикувано: (редактирано)

За твоите дати:

https://www.kayak.de   прехвърля към  www.seat24.de и дава цена 457 евро, или с 37 евро по-малко от сайта на Катарците.

image.png.b1e35dd9e97f0b378585845d32a055d0.png

Ако си поиграеш с датите в промоцията както е споменал @Emil Chakalov цената пада още.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Emil Chakalov каза:

В момента катарците имат промоция София-Делхи-София -379евро за пътувания в периода 15.08.2018—31.03.2019г.

Нещо не успявам да се ориентирам. Подобни цени ми излизат само за полети от сорта на 48 часа? Трябва код ли да въведа за да ползвам промоцията?

Публикувано:
преди 9 минути , Salsam каза:

Нещо не успявам да се ориентирам. Подобни цени ми излизат само за полети от сорта на 48 часа? Трябва код ли да въведа за да ползвам промоцията?

https://www.kayak.de/flights/SOF-DEL/2018-08-11/2018-08-24?sort=bestflight_a

Кликни върху линка и после избери плащане през www.seat24.de

image.png.233c19ead9adcd492631fc0b901adb4d.png

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:

В сайта, който ти посочих, на 17 май е обявена оферта 316 евро София-Делхи-София. От май до ноември. Все още е активна. Разиграй датите си.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 25 минути , Дани Магелани каза:

В сайта, който ти посочих, на 17 май е обявена оферта 316 евро София-Делхи-София. От май до ноември. Все още е активна. Разиграй датите си.

Това , че офертата е активна не означава, че има към днешна дата има цена от 316 евро, но ако все пак намерите такава - моля споделете я. :)

Лично аз намерих между 424 и 457 евро за дати в август и публикувах тези, които са посочени по-горе от @Salsam

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 минута , Таньо каза:

Това , че офертата е активна не означава, че има към днешна дата има цена от 316 евро, но ако все пак намерите такава - моля споделете я. :)

Лично аз намерих между 424 и 457 евро за дати в август и публикувах тези, които са посочени по-горе от @Salsam

Така е. Въпросът беше за срещани ниски цени.

Не пречи да я провери за своите дати.

Публикувано:
преди 6 часа, Таньо каза:

За твоите дати:

https://www.kayak.de   прехвърля към  www.seat24.de и дава цена 457 евро, или с 37 евро по-малко от сайта на Катарците.

image.png.b1e35dd9e97f0b378585845d32a055d0.png

Ако си поиграеш с датите в промоцията както е споменал @Emil Chakalov цената пада още.

Това е цената за неговите дати - проверено и актуално към 11 часа днес.

преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Така е. Въпросът беше за срещани ниски цени.

Не пречи да я провери за своите дати.

Публикувано: (редактирано)

Ето цена 385 евро за дати 31 юли - 13 август 2018 година в сайта им. Подобни цени излизат за още много дати в август и септември.

image.png.c2d55ce5fee488f99bd261baeec0581c.png

През kayak.de пада още.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

Ето цена 385 евро за дати 31 юли - 13 август 2018 година в сайта им. Подобни цени излизат за още много дати в август и септември.

През kayak.de пада още.

През kayak падат до 350 евра, което ми е добре като цена. Много благодаря за помощта. Ще разцъкам и ще взема билети

Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

През kayak.de пада още.

После обаче ме прехвърля към gotogate.co.uk,  не към този, който ти ми написа?

Дани Магелани
Публикувано:

Прехвърля към сайта с най-ниската в момента цана, а цената е динамична величина.

След 5 мин. може вече да бъде по-висока.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ползвай търсачката на www.urlaubspiraten.de, която се поддържа от kayak.de
Там търси полети и виж къде ще те прехвърли, но от два месеца по тази схема излизат  отстъпки от 23 до 37 евро на двупосочен билет на катарците.

преди 14 часа, Salsam каза:

После обаче ме прехвърля към gotogate.co.uk,  не към този, който ти ми написа?

Публикувано:

Някой пътувал ли е с Jat airways? Дава ми добра цена с катарците и после с тези. Прочетох, че са една от големите индийски компании, но ги чувам за пръв път :(

Публикувано:

Привет отново.  От kayak ме прехвърля към сайт flugladen.de а от този сайт отстъпката е валидна само ако се плати с някаква платежна система, която не се поддържа от български банки. Другият вариант е Travelgenio където цената се вдига след като те препрати към него 🙂

спрях се на дати 29.9 - 12.10

Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.