Прескочи до съдържание

Билет до Мавриций

Препоръчани мнения

Здравейте, магеланци, моля за  идея за самолетен билет. Намерих добра цена на круиз, но докато ми подпишат договора, цената на самолета  се вдигна от 637 на 870 евро през трип.бг. Маршрут: 25.10.18 Букурещ или София( по принцип от Букурещ излиза по-добре)- Порт Луи(Мавриций)- , връщане от Порт Луи на 10.11.18.

25.10- 10.11.18.

Връзка към коментар
преди 3 часа, stanimir каза:

Ако Истанбул  и  Saudia ca ти поносима комбинация  на първо четене имат полет оттам на 24.10-10.11 за 470€ през kayak. it

Благодаря, Станимир, това ли имате предвид: 715 евро: от Истанбул.

25.10-19.25Istanbul Ataturk--

1.00 Dubai
Dubai Int'l Apt.DXBEmirati Arabi Uniti
AtaturkISTTurchia=

10:05 26 октомDubai Dubai Int'l Apt.DXBEmirati Arabi Uniti

16:40
26 октомври

Mauritius
MRUMauritius
А до Истанбул?
Връзка към коментар

С презумпцията че цената е водеща имах предвид това -  Джеда едва ли е най - приятното летище за дълъг престой :

IMG_20180525_225508.jpg

До Истанбул има различни варианти.  Обикновенно най - изгодните полети са от /до Варна. 

От София -   автобус, автомобил,  спален вагон във влак... според нивото на комфорт което търсите. 

Все пак има време,  може да търсите  нататък нещо по-добро от България,  предполагам все ще се появи по-изгодна оферта от тия 870 €. Аз бих изчакал.

Редактирано от stanimir
Връзка към коментар

Привет, от известно вереме търся билети за същата дестинация и близки дати /+ - 3 дни /.

Ще пътуваме двама възрастни с едно дете, най-удачният превоз е с Turkish, естествено полета IST-MRU, ми излиза най- изгоден. Но предвид пътуването до Истанбул, проблемите с лична кола, и неудобните часаве, предпочитеме полета от София.

Провери също и през сайта на AirFrance.

Връзка към коментар
преди 16 часа, stanimir каза:

С презумпцията че цената е водеща имах предвид това -  Джеда едва ли е най - приятното летище за дълъг престой :

IMG_20180525_225508.jpg

До Истанбул има различни варианти.  Обикновенно най - изгодните полети са от /до Варна. 

От София -   автобус, автомобил,  спален вагон във влак... според нивото на комфорт което търсите. 

Все пак има време,  може да търсите  нататък нещо по-добро от България,  предполагам все ще се появи по-изгодна оферта от тия 870 €. Аз бих изчакал.

Станимир, не мога да открия тоя полет, отваря ми се това.....: https://www.kayak.it/flights/IST-MRU/2018-10-25/2018-11-10?sort=bestflight_a

Връзка към коментар
преди 21 часа, stanimir каза:

Защото е 24.10-10.11 :

IMG_20180526_163046.jpg

Станимир, горещо благодаря. Намерих го и предложението е много добро. Притеснявам се, че никога до сега не съм резервирала през каяк.ит. Това окончателна цена ли е , ще ми излязат ли такси и т.н., изобщо има ли някаква особеност,  или е като обикновено....

Връзка към коментар

Kayak просто препраща към агенции откъдето може да резервираш на най-ниска цена.  В случая 434€ през  My Trip или Gotogate,  но плащането тук е с Visa Debit

Ако искаш може да  резервираш директно от сайта на авиокомпанията,  погледнах че цената там е 457€. 

Може и през Expedia.it като може да платиш с всякаква карта. 

Връзка към коментар
преди 22 часа, stanimir каза:

Много отдавна не съм виждал 70€ отстъпка от агенция 🙂

Май излизат само през десктоп,  аз бих купил веднага на тази цена. 

Станимир, какво да черпя:)  Днес ги купих за 402 евро(явно някакви такси), но пак си е супер. Благодаря!

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)
преди 12 часа, stanimir каза:

Черпиш funny ! 

Честито и хубаво пътуване 🙂  Цената е екстра. 

Отново благодаря, ето и фантастичната цена на круиза, ако някой го хареса [тур. агенция] . Така  14 дневен круиз + самолетни билети ми излезе 801 евро!

Редактирано от neuromancer
българска тур. агенция
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.