Прескочи до съдържание

Билет до Мавриций

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, магеланци, моля за  идея за самолетен билет. Намерих добра цена на круиз, но докато ми подпишат договора, цената на самолета  се вдигна от 637 на 870 евро през трип.бг. Маршрут: 25.10.18 Букурещ или София( по принцип от Букурещ излиза по-добре)- Порт Луи(Мавриций)- , връщане от Порт Луи на 10.11.18.

25.10- 10.11.18.

Публикувано: (редактирано)

Ако Истанбул  и  Saudia ca ти поносима комбинация  на първо четене имат полет оттам на 24.10-10.11 за 470€ през kayak. it

Редактирано от stanimir
Публикувано:
преди 3 часа, stanimir каза:

Ако Истанбул  и  Saudia ca ти поносима комбинация  на първо четене имат полет оттам на 24.10-10.11 за 470€ през kayak. it

Благодаря, Станимир, това ли имате предвид: 715 евро: от Истанбул.

25.10-19.25Istanbul Ataturk--

1.00 Dubai
Dubai Int'l Apt.DXBEmirati Arabi Uniti
AtaturkISTTurchia=

10:05 26 октомDubai Dubai Int'l Apt.DXBEmirati Arabi Uniti

16:40
26 октомври

Mauritius
MRUMauritius
А до Истанбул?

С презумпцията че цената е водеща имах предвид това -  Джеда едва ли е най - приятното летище за дълъг престой :

IMG_20180525_225508.jpg

До Истанбул има различни варианти.  Обикновенно най - изгодните полети са от /до Варна. 

От София -   автобус, автомобил,  спален вагон във влак... според нивото на комфорт което търсите. 

Все пак има време,  може да търсите  нататък нещо по-добро от България,  предполагам все ще се появи по-изгодна оферта от тия 870 €. Аз бих изчакал.

Редактирано от stanimir
Публикувано:

Привет, от известно вереме търся билети за същата дестинация и близки дати /+ - 3 дни /.

Ще пътуваме двама възрастни с едно дете, най-удачният превоз е с Turkish, естествено полета IST-MRU, ми излиза най- изгоден. Но предвид пътуването до Истанбул, проблемите с лична кола, и неудобните часаве, предпочитеме полета от София.

Провери също и през сайта на AirFrance.

Публикувано:
преди 16 часа, stanimir каза:

С презумпцията че цената е водеща имах предвид това -  Джеда едва ли е най - приятното летище за дълъг престой :

IMG_20180525_225508.jpg

До Истанбул има различни варианти.  Обикновенно най - изгодните полети са от /до Варна. 

От София -   автобус, автомобил,  спален вагон във влак... според нивото на комфорт което търсите. 

Все пак има време,  може да търсите  нататък нещо по-добро от България,  предполагам все ще се появи по-изгодна оферта от тия 870 €. Аз бих изчакал.

Станимир, не мога да открия тоя полет, отваря ми се това.....: https://www.kayak.it/flights/IST-MRU/2018-10-25/2018-11-10?sort=bestflight_a

Публикувано:
преди 21 часа, stanimir каза:

Защото е 24.10-10.11 :

IMG_20180526_163046.jpg

Станимир, горещо благодаря. Намерих го и предложението е много добро. Притеснявам се, че никога до сега не съм резервирала през каяк.ит. Това окончателна цена ли е , ще ми излязат ли такси и т.н., изобщо има ли някаква особеност,  или е като обикновено....

Публикувано:

Kayak просто препраща към агенции откъдето може да резервираш на най-ниска цена.  В случая 434€ през  My Trip или Gotogate,  но плащането тук е с Visa Debit

Ако искаш може да  резервираш директно от сайта на авиокомпанията,  погледнах че цената там е 457€. 

Може и през Expedia.it като може да платиш с всякаква карта. 

Публикувано:

Много отдавна не съм виждал 70€ отстъпка от агенция 🙂

Май излизат само през десктоп,  аз бих купил веднага на тази цена. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 часа, stanimir каза:

Много отдавна не съм виждал 70€ отстъпка от агенция 🙂

Май излизат само през десктоп,  аз бих купил веднага на тази цена. 

Станимир, какво да черпя:)  Днес ги купих за 402 евро(явно някакви такси), но пак си е супер. Благодаря!

преди 12 часа, stanimir каза:

Черпиш funny ! 

Честито и хубаво пътуване 🙂  Цената е екстра. 

Отново благодаря, ето и фантастичната цена на круиза, ако някой го хареса [тур. агенция] . Така  14 дневен круиз + самолетни билети ми излезе 801 евро!

Редактирано от neuromancer
българска тур. агенция
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.