Истинец Публикувано: 28 май, 2018 Сподели Публикувано: 28 май, 2018 Здравейте, С едни приятели ще ходим в Тайланд. Сега се появиха едни билети, София - Чианг Май и обратно за 385€. Също има и от Истанбул подобни, за 350€ - само не знам дали си струва усилието. Също нямаме предпочитание за летище, в момента следя всички курсове от София и Истанбул към Тайланд. Датите са 7-ми до 19 декември или 7-ми до 21 декември, но като цяло сме мега flexible - целия месец декември и януари можем. Хубаво е само да е 13-16 дни. Какво мислите за цената? Има ли смисъл да чакам по-ниска? Някой тук във форума беше намерил за 250 евро, обаче не от София, а от Копенхаген с прекачване. Също има доста време до самия полет - може би да изчакам няколко месеца дали ще се появи нещо по-добро. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 28 май, 2018 Сподели Публикувано: 28 май, 2018 (редактирано) Цени от порядъка на 220-250 евро са обикновено Истанбул-Банкок-друг европейски град. От София е добра цена, според мен. Редактирано 28 май, 2018 от Дани Магелани 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 29 май, 2018 Сподели Публикувано: 29 май, 2018 Ако целта е само Чанг Май и района там - взимай смело, защото на практика нямаш почти никакви други варианти освен катарците. Връзка към коментар
Истинец Публикувано: 29 май, 2018 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2018 Благодаря, Георги и Дани 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 май, 2018 Сподели Публикувано: 29 май, 2018 Ако времето може да е някакъв фактор, началото на декември вероятността да ти трябва връхна дреха вечер е доста по-малка от тази през януари. 🙂 Връзка към коментар
Препоръчани мнения