Прескочи до съдържание

София/Истанбул- Куала Лумпур/Сингапур


Препоръчани мнения

Или- или. Не ми е проблем да пътувам от Истанбул, но ако нещо с катарците има по на сметка не отказвам и тръгване от София. Условието ми е, че имам някакви дати и не мога да мърдам много от тях. Та става въпрос за 16-17-18 март за период от 20 дни, връщането е около 4-7 април.

Около 510 евро имат малайзийците до Сингапур от Истанбул, но с тая разпродажба сега се чудя дали няма да има нещо по-изгодно. :)

Връзка към коментар

Взех го това. После се зачудих, че връщането е с много късо прикачване, ама ще го мислим как ще действаме там. Пък и летището ми е познато и доста компактно. Сега не знам обаче, имаха някакви промени май по него. Така или иначе и нещо да сгафи ще се оправяме, все пак това е техен полет и не мисля да има проблем.

Връзка към коментар

Първата си която чувам да се оплаква от малко чакане в Доха, повечето мучат в обратната посока, че има много чакане :) ОК ще е, сигурен съм.

Връзка към коментар

Аз не се оплаквам, хич дори. Висяла съм 8 часа там. Така че...просто връзката е час и 10 минути, но няма проблем. Освен това съм си сама, никой няма да ме бави. ;)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.