forry Публикувано: 22 октомври, 2013 Публикувано: 22 октомври, 2013 (редактирано) Първо да започна с уточнението, че въобще не знам мнението ми дали е за тази тема, но се надявам да съм уцелил мястото...горе долу поне Сега ми попадна промоция на Пегасус по направлението Истанбул - Тел Авив. Промоцията е валидна при закупуване на билети преди 5 ноември, като датите на пътуване са за след 15 декември! Минималната цена, за която има билети на доста дати преди и след Коледа е 101 евро двупосочен, което мисля е добра цена за празничния сезон и по тази дестинация. Дано съм бил полезен на някого... За резервация: http://flypgs.com/en/ Редактирано 22 октомври, 2013 от Георги 1
Георги Публикувано: 22 октомври, 2013 Публикувано: 22 октомври, 2013 добавих само сайта им, да не се обърка някой и го отделих в отделна тема
forry Публикувано: 22 октомври, 2013 Автор Публикувано: 22 октомври, 2013 Благодаря! А аз само искам да добавя още нещо: За януари се намират и билети на цена от 86 евро. Като при Пегасус в цената на билетите влиза и по един куфар от 20 кг 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега