Oshko Публикувано: 22 октомври, 2013 Публикувано: 22 октомври, 2013 (редактирано) Един автопилот, изложен в сградата на Сименс в София по случай 135 години в България и малко обяснение с лошо качество на снимката Редактирано 22 октомври, 2013 от Oshko 2
Еmilia Публикувано: 22 октомври, 2013 Публикувано: 22 октомври, 2013 Къде е тази сграда? Адрес, работно време, моля.
Oshko Публикувано: 22 октомври, 2013 Автор Публикувано: 22 октомври, 2013 (редактирано) На ул. Кукуш 2, офис сградата на Сименс, експонатите са по всички етажи, автопилота е на 6-ият. По принцип не е кой знае какво, за да ходи човек специално до там, по-скоро ако има работа наблизо. Също и достъпът не е съвсем свободен, предполагам трябва да се каже на портиера/охраната за какво се качвате. Мога да ви кажа и кого да търсите ако ви притеснява влизането, напишете ми на лични. Редактирано 22 октомври, 2013 от Oshko 1
wilks Публикувано: 22 октомври, 2013 Публикувано: 22 октомври, 2013 Мога да ви кажа и кого да търсите ако ви притеснява влизането, напишете ми на лични. Ако кажем Ошко Магелански, няма ли да ни пуснат? 3
Oshko Публикувано: 23 октомври, 2013 Автор Публикувано: 23 октомври, 2013 Няма, че вече не работя там но имам кой да ви вкара.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега