L'espoir Публикувано: 20 юли, 2014 Публикувано: 20 юли, 2014 rahan-le fils, Много неприятно, надявам се не сте сред засегнатите. Аз имах такива притеснения, защото май тези стачки на SNCM са доста чести. Това наклони везните към друга фериботна компания.
SS24 Публикувано: 14 август, 2015 Публикувано: 14 август, 2015 Здравейте, предстои ми пътъване до Франция. С кола ще пътувам от Ница до Авиньон. Бих желал да посетя каньона Вердон. Бихте ли ми дали по конкретен маршрут с красиви за наблюдение места.
Blagovesta78 Публикувано: 18 март, 2017 Публикувано: 18 март, 2017 Здравейте!Имам питане-някой да е пътувал в края на месец май из Прованс и случайно дали има по това време цъфнали лавандулови полета и ако има къде се намират?Мерси
dikrasteva Публикувано: 19 март, 2017 Публикувано: 19 март, 2017 Лавандулата цъфти през втората половина на юни до средата на август, когато е жътвата и. А относно Прованс има си т.нар. "Route de la Lavande", където най известно е градчето Sault, където има фестивал. Полетата са в основата на връх Мон Ванту и градовете там. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега