FlyMeToTheMoon Публикувано: 23 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2013 Та... търся билет София-Барселона-София... Честно казано, търсенето ми е малко напосоки Нямам конкретни дати, но някъде през февруари за 3-4 дни. Мога да пътувам само с ръчен багаж. В Wizz ми излиза 200 лв. двупосочно, та се чудя дали ще мога да намеря нещо още по-евтино... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2013 В Wizz ми излиза 200 лв. двупосочно, та се чудя дали ще мога да намеря нещо още по-евтино... Ако изключим варианта на някоя от т.нар. "грешки" - едва ли Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2013 Барселона рядко пада до супер ниски нива, така че мисля, че това е що годе не лоша цена. Гледам, че 1-4 февруари е 180лв и то без Discount Club, аз лично бих купил сега на тая цена. Теорията да изпадне нещо по-евтино е почти нулева, само ако Уиз си свалят цените, принципно не е тупнал тъпана да купуваш от сега за началото на февруари, но просто цената ми се струва добра. 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 24 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2013 На БГеър има промоция за Барселона. Летете до Барселона на атрактивни цени! Цена за еднопосочен билет: € 70 Цена за двупосочен билет: € 140 Испанско слънце през зимата! Летете до Барселона на атрактивни цени от 70 евро! Закупете билет от 15-ти до 29-ти октомври и пътувайте до/от Барселона на по-ниски цени. Период на продажба от 15.10.2013 г. до 29.10.2013 г. Период на пътуване до 29.03.2014 г. Цени с тръгване от Барселона: от 71 евро за еднопосочен билет от 141 евро за двупосочен билет www.air.bg Връзка към коментар
FlyMeToTheMoon Публикувано: 25 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 25 октомври, 2013 Благодаря на всички. Цената наистина е ок за мен, но като се сетя, че съм летяла за 70 лв. и винаги ми се иска да изпадне отново нещо такова Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2013 Ами ако ти се рискува може и да изчакаш. Особено ако нямаш против да прекачваш в Милано например на 2 отделни билета или нещо такова...това би могло да ти е някаква евентуална застраховка срещу покачване на цената. Ама не се знае, знае ли се Връзка към коментар
wilks Публикувано: 25 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 25 октомври, 2013 Благодаря на всички. Цената наистина е ок за мен, но като се сетя, че съм летяла за 70 лв. и винаги ми се иска да изпадне отново нещо такова 70 лв. двупосочен до Барселона от София? Следя цените на Уиз откакто откриха тази линия, и най-ниското, което съм виждал за тези близо 5 години, е било 90-100 лева само с ръчен багаж, с всички други такси включени, и БЕЗ дискаунт клуб. Кога е било това 70 лева, и за директен с Уиз ли става въпрос? Връзка към коментар
FlyMeToTheMoon Публикувано: 27 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 27 октомври, 2013 Мда, преди няколко години беше, естествено само с ръчен багаж... Ще пробвам да си намеря мейла с резервацията. Връзка към коментар
Препоръчани мнения