Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 2 часа, searus каза:

Аз стискам от февруари 2017, скоро ще празнувам годинка 😁

Аз обърках годините, 2018 беше, така че водиш в класацията 😁 Иначе Ryan имат полети до места, където другите нямат - и е чудесно да ги има като коректор на пазара. Просто докато има дадена дестинация алтернатива на Ryan, използвам нея - без да се разорявам 🙂 

Връзка към коментар

вчера реших нещо да проверя в мобилното приложение, но ми поиска ъпдейт и ме препрати към Play store-а /андроид/, където обаче излиза следната грешка, днес положението е същото, някой друг има ли такъв проблем?

Screenshot_20190205-184704.png

Screenshot_20190205-184713.png

Връзка към коментар
преди 3 часа, antea каза:

вчера реших нещо да проверя в мобилното приложение, но ми поиска ъпдейт и ме препрати към Play store-а /андроид/, където обаче излиза следната грешка, днес положението е същото, някой друг има ли такъв проблем?

Screenshot_20190205-184704.png

Screenshot_20190205-184713.png

Понеже го бях махнала, нямаше как да пробвам с update, но успях да го инсталирам успешно. Ако все още имаш проблем, пробвай да изтриеш cache и data на приложението. Ако и това не помогне, отново изчистване, деинсталиране и преинсталиране.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 54 минути , Ilian359 каза:

Май ще купуваш ново телефонче...

това ли казва видът на грешката? и деинсталирането не помогна, така че явно си прав, но защо се получава така?

Връзка към коментар

така на български ми е странно да го гледам и не съм сигурен какво значи

ако влезеш от компютър в google play и намериш приложението, дали ще пише, че е несъвместимо с телефона ти? Ако е така, значи иска нова версия на Андроид, която не е инсталирана на телефона ти. Ако не можеш да ъпдейтнеш андроида, значи, че телефона ти е стар и не се поддържа вече 

Връзка към коментар

Обикновено когато версията на приложението е несъвместима, изобщо не се появява в Play store на телефоана, а от компютър дава, че не е съвместима с устройството, но не дава "този елемент не е налице, моля опитайте по-късно".... Пък и като гледам интерфейса на телефона (иконите за обхвата на мрежата, WiFi и батерията), ми прилича на Lolipop, което е достатъчно за приложението:

Цитат
Изисква Android
5.0 и по-нови версии

Връзка към коментар

Аз пък отново съм супер доволен от Ryan - закараха ме до Барселона за 5 евро цена от черният петък ( дори взех 2 билета за 8 евро от bravofly.no) , точно на секундата - излитане в 06:30 ч и кацане в 08:30 ч местно време и си хващаш целият ден и вече празнувам 6 години щастливо използване на компанията 🙂

• Харесвам 12
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, chandni каза:

Обикновено когато версията на приложението е несъвместима, изобщо не се появява в Play store на телефоана, а от компютър дава, че не е съвместима с устройството, но не дава "този елемент не е налице, моля опитайте по-късно".... Пък и като гледам интерфейса на телефона (иконите за обхвата на мрежата, WiFi и батерията), ми прилича на Lolipop, което е достатъчно за приложението:

просто супер странно, виждам го от компютър в Play store-а, казвам му да го прати на телефона, дава съобщение, че след малко ще се изпрати и после нищо не се случва, андроидът ми е над 5-та версия със сигурност

Връзка към коментар
преди 46 минути , antea каза:

просто супер странно, виждам го от компютър в Play store-а, казвам му да го прати на телефона, дава съобщение, че след малко ще се изпрати и после нищо не се случва, андроидът ми е над 5-та версия със сигурност

А от телефона виждаш ли го в Play store-a? 

Връзка към коментар
Just now, antea said:

преди го виждах, като ми искаше ъпдейт, сега след деинсталацията като го търся - вече не ми излиза...

Много странно- инсталирано, деинсталирано- трябва да го виждаш. Направи един рестарт на телефона, после пак потърси приложението.

Връзка към коментар
преди 2 часа, edbloom каза:

Аз пък отново съм супер доволен от Ryan - закараха ме до Барселона за 5 евро цена от черният петък ( дори взех 2 билета за 8 евро от bravofly.no) , точно на секундата - излитане в 06:30 ч и кацане в 08:30 ч местно време и си хващаш целият ден и вече празнувам 6 години щастливо използване на компанията 🙂

Ей не искаш 400 евро и това си е 😂

• Смея се 6
Връзка към коментар

Променили са часа на полетите София - Киев в неделите с половин час.Вместо в 16:00 ще излита в 15:30.И при тях ли е както при Уиз-може да се съгласиш или  откажеш до няколко часа преди полет?

Връзка към коментар
преди 13 минути , searus каза:

че лятото се очакват сериозни проблеми заради стачки и липса на кадри

При тези обстоятелства не трябва да очакваме високи цени на билетите. 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Ryanair launches new routes between Prague or Budapest and Palma Mallorca! Добре де 🤔 айде и до София да пуснат от Прага, от кога чакаме!?.... 

According to the information on the website, Ryanair will operate 2 new routes from Palma de Mallorca. Operation will start between Budapest or Prague and Palma de Mallorca on June 2019.

New routes:
✈ Prague – Palma Mallorca (Tuesdays), from June 4, 2019
✈ Budapest – Palma Mallorca (Thursdays), from June 6, 2019

m-85.png

За повече инфо цък.

@muchachote Нали! 🙂

Редактирано от Иван Попов
добавяне
  • Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 18 минути , Иван Попов каза:

Ryanair launches new routes between Prague or Budapest and Palma Mallorca! Добре де 🤔 айде и до София да пуснат от Прага, от кога чакаме!?.... 

According to the information on the website, Ryanair will operate 2 new routes from Palma de Mallorca. Operation will start between Budapest or Prague and Palma de Mallorca on June 2019.

New routes:
✈ Prague – Palma Mallorca (Tuesdays), from June 4, 2019
✈ Budapest – Palma Mallorca (Thursdays), from June 6, 2019

m-85.png

За повече инфо цък.

Мда, адски крайно време е вече!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.