Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Оказа се, че един уж 16 годишен ще ги навършва другия месец, а има купен билет сам за сега.

Дали ще се усетят да проверят годината, ако се напише фалшиво с една отгоре ?

Може ли да го добавят на място към случаен друг човек, ако открият че е под възрастта да пътува сам ?! 

Може би един Fast Track за 5Евро да има положителен ефект в ситуацията...

• Замислям се 1
Връзка към коментар
5 hours ago, vinidj said:

Оказа се, че един уж 16 годишен ще ги навършва другия месец, а има купен билет сам за сега.

Дали ще се усетят да проверят годината, ако се напише фалшиво с една отгоре ?

Може ли да го добавят на място към случаен друг човек, ако открият че е под възрастта да пътува сам ?! 

Може би един Fast Track за 5Евро да има положителен ефект в ситуацията...

Поне при Райън е ясно написано - под 16г. - с придружител. Единствено се сещам да се помоли на някой на летището да му стане "придружител" и да потвърди за това където питат 🙂 . Друго си мисля че няма да помогне ...

Връзка към коментар
преди 5 часа, randi каза:

Стартират Бергамо - Тбилиси от ноември

Този полет стартира на 6ти ноември. От 7ми ноември стартира Кутаиси-Марсилия,  от 9ти ноември Кутаиси-Болоня!  От 29 март 2020 стартират Тбилиси- Кьолн!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 5 часа, randi каза:

Стартират Бергамо - Тбилиси от ноември. Има цени от 20 евро на посока.

Отдавна му се каня,  чудесна новина. 

Часовете се връзват относително добре с полетите София - Бергамо макар и да отнема ден в посока.  От Кутаиси до Тбилиси са 4-5 ч.  път,  та пак отиваше почти цял един ден в път. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , Alexander каза:

Предполагам, че зимата не е добре да се ходи към Грузия, особено, ако ще се ходи по планините?

Ако караш ски, защо да не е добре 🤔

Като цяло в ниските места е по-меко и топло, отколкото у нас. Аз си тръгнах от Кутаиси на +17 градуса, а се върнах в София на -17... (Което не е показателно, де, понякога си натрупва много, ама много сняг). 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 минути , Alexander каза:

Предполагам, че зимата не е добре да се ходи към Грузия, особено, ако ще се ходи по планините?

Зимата, ако седиш само в Тбилиси със сигурност е о.к., но извън столицата аз не бих рискувал да отида където и да е зимата, за да не остана за незнайно колко време затворен из планината.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

WOW! Ryanair will fly to Georgia! Another 3 new routes announced!

New routes:
✈ Marseille – Kutaisi – Marseille (2x weekly)
✈ Bologna – Kutaisi – Bologna (2x weekly)
✈ Cologne – Tbilisi – Cologne (2x weekly)

map-113.png

За повече инфо цък.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 48 минути , Иван Попов каза:

WOW! Ryanair will fly to Georgia! Another 3 new routes announced!

А Бергамо защо липсва от картата?  Все пак Тбилиси-Бергамо е стартиращия полет на Ryanair от Грузия. От 6ти ноември Тбилиси става най-източната  точка на маршрутната карта на Ryanair.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Екипажите на  Ryanair в Испания ще стачкуват на  1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 y 29 септември поради затваряне на базите им в Гран Канария , Тенерифе юг и Жирона .

• Харесвам 1
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , Василена каза:

Екипажите на  Ryanair в Испания ще стачкуват на  1, 2, 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 y 29 септември поради затваряне на базите им в Гран Канария , Тенерифе юг и Жирона .

От ноември ли затварят сергийте ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, sylverman каза:

Въпросните стачки ,ще ги амбицират още повече да затворят въпросните бази,

Смятай, че вече са затворени . Това е обмислено и решено отдавна.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не съм ползвал,но съм виждал в Шарлероа,има отделна заградена пътека с човек в началото,който проверява.

преди 20 минути , vinidj каза:

Как се използва Fast Track-a? 
Кога го показваш или те сами виждат и те насочват по-бързо и отделно за минаване?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 35 минути , vinidj каза:

Как се използва Fast Track-a? 
Кога го показваш или те сами виждат и те насочват по-бързо и отделно за минаване?

Право на Fast track дават някои карти, като Diners например. В случая с нея може да се ползва лаунджа на летище Брюксел Шарлероа, към който има Fast track (има и други подобни лаунджове). В описанието на лаунджа има инструкции как да се ползва, но в общи линии се минава на гише Информация, от където дават документ, че имаш право да го ползваш.

Друг пример е картата на Българо-американската кредитна банка, която дава право на Fast track на Т2 на Летище София. Картодържателят показва картата и служител на летището съпровожда него и придружителя му (ако има такъв) до Security, където минават отделно от останалите пътници проверката по сигурност.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Предполагам,че @vinidj пита за услугата, която може да си купиш от Раян,но и тя е на същият принцип.Показваш на служителя,който проверява бордните карти преди секюрити,че имаш платен fast track и той те насочва към отделна лента,предвидена за тази услуга.

П.п.Не знам как е при Раян,дали Директно ти дават баркод за fast track или трябва да минеш през гише/информация за да го получиш.

Връзка към коментар

На Т2 да се има впредвид, че ФастТрак-а "прескача" опашките на входа и на проверката по сигурноста - оттам на проверка на паспорти си е общата опашка ...

Не знам на други летища дали е така ...

Връзка към коментар

Здравейте, трябваше да запазя билети за полет с райън еър, без да се замисля влязох в българската им страница през фейсбук и от там резервирах билетите, но написах имената на кирилица, което сега силно ме притеснява. Свалих си след закупуването на билетите приложението, сега се чудя откъде да се чекирам, дали през компютър или през приложението и ако го направя през компютър, как да стане през англ. им страница, как да стигна до нея, тъй като прочетох, че ако това се направи през бг страницата им, на бордните карти не се  отразява закупения багаж и може да има проблем. 

Връзка към коментар

Проблема с неотразяването на закупения багаж е само в главата на потребителя, от Райън си знаят, че има закупен багаж и нямат нужда да го виждат на картата. А иначе, езика се сменя с адно знаменце на горния десен ъгъл на страницата на Райън.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 2 минути , neuromancer каза:

Проблема с неотразяването на закупения багаж е само в главата на потребителя, от Райън си знаят, че има закупен багаж и нямат нужда да го виждат на картата. А иначе, езика се сменя с адно знаменце на горния десен ъгъл на страницата на Райън.

Благодаря много, бях чела, че има уж такъв проблем. Повече ме притесняват имената на кирилица, прочетох, че при чекирането автоматично се променяли на латиница. Дали е така, дано да нямаме проблеми...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.