Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

13 hours ago, muchachote said:

В момента в сайта им има цени на полети до март 2020 г. Някой знае ли кога пускат полетите и след март 2020?

Вече са заредени разписанията до края на октомври 2020 г.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Връзка към коментар

Здравейте! Имам закупени билети с приоритет, но сега може би ще се наложи да носим и неща, които не може да са в кабинния багаж. 

Може ли да си купя и 10кг чекиран багаж, след като имам приорити , или само 20кг ми е опцията ?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
4 minutes ago, naTpuoT said:

Аз следях няколко дни едни билети от Лисабон и сега гледам, че са махнали всички от/до Португалия след 27-ми октомври. Навярно бърникат нещо.

Навярно wizz визираш. Ryanair нямат до Лисабон.

Връзка към коментар
1 minute ago, naTpuoT said:

Имах предвид от/до Лисабон през Шарлероа, мой пропуск в информацията.

Както @antea писа- в приложението ги има. Брюксел - Лисабон специално до октомври 2020 са налични.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , antea каза:

в приложението ги има полетите до Ливърпул

Сега се появиха, когато писах по-рано ги нямаше и в апп-а.

Междувременно видях това съобщение на сайта им:

Due to essential system maintenance the Ryanair website and Mobile App will be unavailable for approx. 1 hour from 23:00 Wednesday 4th September until 00:01 on Thursday 5th September (Irish/UK time).

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте, магеланци 🙂

Имам идея за пътуване през март 2020г. до Барселона. Видях, че билетите за по-далечен период са с твърда цена от 68 евро в посока и тъй като сме 5 човека сумата не е малка.

Въпросът ми е дали цената ще остане такава или е възможно да бъде по-ниска след време? Дали да изчакам или това ще е...

Благодаря:-)

Връзка към коментар

Това е висока цена за еднопосочен билет за март месец и още повече,че датата е далеко. Според мен изчакай и се оглеждай към края на годината-октомври, ноември,а може да проверяваш и Уиз

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.