Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 28 минути , Ivko каза:

но аз след като имам билет дали ще си купя място или не пак ще пътувам и ще натоваря самолета еднакво 

Обаче в единия случай ще се гънеш като на седалката 2 часа, а в другия 3 (примерно). Ерго, повече гънене - повече пари.

Но до Берлин местата ми бяха по 3 евро, до Милано по 4. Тук вече схемата е мъгла, щото разликата в продължителността на полета е 5 мин.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
2 hours ago, aleksandrina said:

А ти следиш ли? А? 😉 Между другото Пиза още е в менюто, но полети няма.

През мобилното приложение вече се вижда кои полети реално ще се осъществяват и съответно - кои са премахнати /което няма да хареса на много от съ-форумниците/. През уебсайта все още излиза старата информация. Пиза я няма, както и други, на които съ-форумниците се надяваха.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
3 minutes ago, BPK said:

През мобилното приложение вече се вижда кои полети реално ще се осъществяват и съответно - кои са премахнати /което няма да хареса на много от съ-форумниците/. През уебсайта все още излиза старата информация. Пиза я няма, както и други, на които съ-форумниците се надяваха.

И там Пиза си фигурира. Току що погледнах.

Screenshot_20191004_171528.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, aleksandrina said:

И там Пиза си фигурира. Току що погледнах.

Screenshot_20191004_171528.jpg

Аз търся от Италия. При нас този полет вече ме излиза - вчера направиха update. Сбогом окончателно на Бургас-Бергамо, например.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След последната актуализация "кухите" вече дестинации  са премахнати в мобилното приложение - Пиза,  Стокхолм,  разните Бургас до Прибалтика и т. н. 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Сбогом и на Брюксел от Варна и т.н. и т.н.Онзи ден из сайтовете пишеше как  кмета на Бургас правеше някакви силни изказвания,как пак той преговарял ,за нови целогодишни маршрути от Бургас....Предизборни лъжи,но както и да е.Те си взеха петте пари и едва ли ще повторят

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Ryanair launches 14 new routes from UK for Summer 2020!

European low-cost giant Ryanair unveiled its U.K. summer 2020 schedule, and there’s good news for British travelers. The carrier’s summer 2020 schedule includes five new routes and nine new summer services — a total of 14 new routes for the summer season.

ryanair-1.png

New routes include:

• Edinburgh (EDI) to Bydgoszcz, Poland (BZG) — 2x weekly service
  • Manchester (MAN) to Pisa (PSA) — 2x weekly service
  • London Stansted (STN) to Cluj Napoca, Romania (CLJ) — 3x weekly service
  • London Stansted (STN) to Kosice, Slovakia (KSC) — 3x weekly service
  • London Stansted (STN) to Terceira, The Azores (TER) — 1x weekly service

New summer services include:

• Exeter (EXT) to Alicante (ALC) — 2x weekly service
  • Edinburgh (EDI) to Bucharest (OTP) — 3x weekly service
  • London Stansted (STN) to Dresden (DRS) — 3x weekly service
  • London Stansted (STN) to Essaouira, Morocco (ESU) — 2x weekly service
  • London Luton (LTN) to Krakow (KRK) — 4x weekly service
  • London Luton (LTN) to Seville (SVQ) — 3x weekly service
  • Manchester (MAN) to Katowice, Poland (KTW) — 3x weekly service
  • Manchester (MAN) to Milan Malpensa (MXP) — 5x weekly service
  • Manchester (MAN) to Prague (PRG) — 9x weekly service
Baggage policy:

40 x 20 x 25cm handbag included!

Where to book:

Visit RYANAIR

За повече инфо тук.

Нещо не ми е много ясно, UK излиза от Европейския съюз, а Ryanair през ден пускат нови и нови маршрути.........

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не знам, но от няколко дни гледам сайта им и все си мисля, че има някакъв проблем или просто не знаят за какви дестинации да заложат след месец март. Не може да имат само 14 дестинации като влезеш да търсиш "Откриване на цени на билети" или "Fare Finder", те бяха 26 ако не ме лъже паметта. Но интересното е, че и от Солун са намалени като бройка (24 сега, а бяха около 32/33). 

преди 3 часа, Таньо каза:

Castellón ще остане ли. 

Дано остане! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ryanair launches 3 new routes from/ to Spain!

Ryanair today announced its Spain flight schedule for next summer 2020 with 20 new summer routes, including 17 new summer services and 3 new connections that will link Malaga with Vitoria, Palma with Toulouse and Zaragoza with Marrakech

New routes:
✈ Malaga – Vitoria
✈ Zaragoza – Marrakech
✈ Toulouse – Palma de Mallorca

Ryanair launches 3 new routes from/ to Spain!

map-14.png

За повече инфо цък.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 4.10.2019 г. в 14:39, Ivko каза:

По какво се определя цената на местата? Имам полети януари софия-милано с цени започващи от 4 евро и после милано-лисабон с цена започващи от 7 евро, като ма продадени за сега само 5 места/да кажеш това да вдига цената/. Същите разположения в самолета са седалките, а цената различна?

На 4.10.2019 г. в 14:51, neuromancer каза:

А цената може да зависи от дължината на полета например...

Ами не зависи явно, поне в моя случай. София- Рим полет 1ч 55мин, местата почват от 7 евро. Рим- Маракеш 3ч 25мин купих за 4 евро. Маракеш- Мадрид 2ч5мин -4 евро. И сега съм се чекирала за следващите полети и само за първия не съм, и чакам да свалят цената, че ми отиде спестеното от weg.de

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Може би зареждат разписанията и цените. Няма и за април.

Сутринта гледах Букурещ -Ханя септември догодина. Ужасих се от цифрите и затворих. Сега пак погледнах и няма нищо - нито дати, нито цени.

25 minutes ago, slujitel said:

Някой знае ли, защо не излизат полетите от София до Виена за май, юни

Just now, ДиянаВ said:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 23 минути , slujitel каза:

Някой знае ли, защо не излизат полетите от София до Виена за май, юни?

Хм, проверих няколко дестинации на случаен принцип, включително такива, които не са от/до София и нищо не може да се резервира след края на март. 

Може да бутат нещо в момента. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , Nik каза:

Ами не зависи явно, поне в моя случай. София- Рим полет 1ч 55мин, местата почват от 7 евро. Рим- Маракеш 3ч 25мин купих за 4 евро. Маракеш- Мадрид 2ч5мин -4 евро. И сега съм се чекирала за следващите полети и само за първия не съм, и чакам да свалят цената, че ми отиде спестеното от weg.de

Силно се съмнявам че цената на местата ще върви надолу, по-скоро може да поскъпнат.

Връзка към коментар
35 minutes ago, Ivko said:

Значи аз вече стигнах до там и не мисля да повтарям така,че... 

Така де, ама ти казаха да следиш... И ако не си видял- няма Пиза вече и в менюто. 😉

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, aleksandrina каза:

И ако не си видял- няма Пиза вече и в менюто.

Значи аз изпуснах и този полет за Пиза, щом ще го спират. :dash1:😃

преди 5 часа, Ivko каза:

Значи аз вече стигнах до там и не мисля да повтарям така,че...

Значи аз изобщо да не тръгвам за там аа... 😜 

• Смея се 1
Връзка към коментар

Айде сега отрийте разликите... и @Фичо не се зазяпвай прекалено дълго по момичетата, за да търсиш разлики де, не за друго, че ще свършат местата... :wink3:

ry.jpg.84155185aac986eb559a61c75c06dc83.jpg

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.