Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 26 минути , Adventurer каза:

Айде сега отрийте разликите... и @Фичо не се зазяпвай прекалено дълго по момичетата, за да търсиш разлики де, не за друго, че ще свършат местата... :wink3:

imageproxy.php?img=&key=44c9c277a0e57062ry.jpg.84155185aac986eb559a61c75c06dc83.jpg

Аз не разбрах - кое не е наред? При мен си излиза коректно

Capture.PNG.e14d42ea35c1447a9884f205ef9afe41.PNG

@Фичо случайно е получател на селфито, което момичетата от рекламата си правят, не го мислѝ :grin:

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Roje каза:

еххх, бедна ми Българийо, дори и ирландците вече ни гледат съжалително и се отнасят с разбиране към стандарта ни. 2,99€=22,99€ !!!

Винаги е било така. От UK минималните стандартни цени бяха £25 (скоро не съм пътувала). Обикновено са £50, a лятото са драматични. И като сложиш пътуването до Станстед, става манджа с грозде... 

И винаги съвсем неблагородно съм завиждала на магеланци за тези цени 🙂 

Връзка към коментар

преди 48 минути , Adventurer каза:

Айде сега отрийте разликите... и @Фичо не се зазяпвай прекалено дълго по момичетата, за да търсиш разлики де:wink3:

imageproxy.php?img=&key=44c9c277a0e57062ry.jpg.84155185aac986eb559a61c75c06dc83.jpg

Няма да се хвана - от пръв поглед се вижда, че тия на горната снимка са много по-готини!  :grin:

• Браво 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 16 минути , Фичо каза:

Няма да се хвана - от пръв поглед се вижда, че тия на горната снимка са много по-готини!  :grin:

Викаш ... за едно и също качество плащаш 10 пъти по-малко! :biggrin:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Резервациите са ми изчезнали от сайта и мобилното приложение. Някой с подобен проблем?

Връзка към коментар

Преди време мисля, че бях описал как да си вземете "хубаво" място безплатно. Сега ще се опитам да го допълня с избор на конкретно място от останалите. Оказва се, че системата за чекиране запазва избраните места за известно време. Ако все още не са продадени 6 места може да симулирате резервация и да изберете 6 места, които не харесвате. Веднага след това - още една и ако трябва - още.. докато остане свободно мястото/местата, което ви харесва и тогава реално се чекирате. Системата ви дава от останалите места/място. Допълнително може да се ползва един интересен факт (може би бъг). За повечето полети от/към София системата дава място 2B накрая (ако някой не го купи преди това). Така че ако се таргетира успешно място 2A се получава или пътуване заедно на двама души или нещо като бизнес класа за един (ако полета не е съвсем пълен). Няма гаранция за успех - моят резултат е 3 от 5 откакто го открих.

• Харесвам 19
  • Браво 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Утре,  15ти октомври, от 11 часа в министерството на  инфраструктурата на Украйна в Киев ще се  проведе пресконференция  с участието на топ-мениджър  на Ryanair.  Темата не е анонсирана.  Ясно е, обаче, че  ще се  обявят нови дестинации.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Ryanair launches 3 new routes between Ukraine, Poland and Hungary!

To celebrate, Ryanair has launched a seat sale with fares on its Ukrainian routes available from just €16.99, for travel until the end of January 2020.

New routes:

✈ Kherson – Krakow from December 2019

✈ Kharkiv – Warsaw from December 2019

✈ Kharkiv – Budapest from December 2019

map-28.png

Ryanair launches 3 new routes between Ukraine, Poland and Hungary!

How to book:
Visit Ryanair.com

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Да са ни честити новите маршрути до Ереван:

New routes:
✈ Yerevan – Milan Bergamo – Yerevan (2x weekly)
✈ Yerevan – Rome Ciampino – Yerevan (2x weekly)
✈ Yerevan – Berlin Schonefeld – Yerevan (2x weekly)
✈ Gyumri – Memmingen – Gyumri (2x weekly)

От Италия започват през януари, а от Германия от лятото...

През бергамо стават страхотни връзки в дни събота -вторник с хубави престои по 2 часа и 30 мин без да се налагат нощувки.

• Харесвам 16
Връзка към коментар
преди 29 минути , Jorro каза:

Страхотна новина!! Лично аз бях скептичен.

Освен това варненци ще можем да ходим на море в Кавала през лято 2020 от Букурещ:

New routes:
✈ Athens to Barcelona
✈ Athens to Madrid
✈ Athens to Nuremburg
✈ Athens to Toulouse

✈ Chania to Marseille

✈ Kefalonia to Bologna
✈ Kefalonia to Frankfurt Hahn

✈ Kalamata to Gdansk
✈ Kalamata to Milan Malpensa

✈ Kavala to Bucharest

✈ Rhodes to Prague

✈ Thessaloniki to Amman
✈ Thessaloniki to Prague
✈ Thessaloniki to Bordeaux

• Харесвам 5
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , Jorro каза:

New routes:
✈ Yerevan – Milan Bergamo – Yerevan (2x weekly)
✈ Yerevan – Rome Ciampino – Yerevan (2x weekly)
✈ Yerevan – Berlin Schonefeld – Yerevan (2x weekly)
✈ Gyumri – Memmingen – Gyumri (2x weekly)

От Италия започват през януари, а от Германия от лятото...

През бергамо стават страхотни връзки в дни събота -вторник с хубави престои по 2 часа и 30 мин без да се налагат нощувки.

Страхотна новина наистина. Другия месец мислих да взимам за Ереван от Истанбул. Сега ме вкара в дилема Атлас Глобал през Истанбул или Райън през Италия/Германия.

Връзка към коментар
На 13.10.2019 г. в 18:43, BlackArt77 каза:

Резервациите са ми изчезнали от сайта и мобилното приложение. Някой с подобен проблем?

Аз имам 2 предстоящи полета. Единият си седеше в акаунта, но другият, който съм купувала директно от сайта на АК, беше изчезнал. Добавих го.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Райън губят по точки в момента спрямо Атлас Глобъл, Проверих цените най-евтини са през Бергамо, а най-скъпи през Рим за периода който ме интересува. Но с цени от 102 до 178 евро за двупосочен без багаж,  мен лично ме изгубват за сега, при 150 евро при Атлас Глобъл с багаж, като мина през сайтовете. Естествено хубаво, че започнаха да се разширяват на изток.

преди 14 минути , Яничка каза:

Аз имам 2 предстоящи полета. Единият си седеше в акаунта, но другият, който съм купувала директно от сайта на АК, беше изчезнал. Добавих го.

Аз говорих със съпорта по този проблем и те ми заредиха резервациите.

Връзка към коментар
преди 1 час, epetkov каза:

Освен това варненци ще можем да ходим на море в Кавала през лято 2020 от Букурещ:

Поне 8 часа в едната посока, за да отидеж на плаж в Северна Гърция не виждам кой ще се хване

Връзка към коментар
преди 15 минути , tch каза:

не виждам кой ще се хване

Всеки един ще се хване, ако видим билети в диапазона  40-50 евро  за двупосочен билет. За сега такива билети няма.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
2 hours ago, epetkov said:

Не Ви ли стигат румънците и глъчката им по северното черноморие, че и в гръцко да ги гледате и чувате😁

Връзка към коментар
преди 9 минути , epetkov каза:

Всеки един ще се хване, ако видим билети в диапазона  40-50 евро  за двупосочен билет. За сега такива билети няма.

Не знам, ти говореше за плаж. Северна Гърция покрай Кавала за мен може да предложи единствено по-голямо разнообразие от риба, която да се похапне. От към плаж не си заслужава вложеното време за пътуване.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.