Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 7 часа, Alexander каза:

Като полетят ще видим, на думи всеки може да пуска по 10 нови  линиии на месец и да ги продава, а после няма полети, това го гледаме над година вече.

преди 31 минути , ttashkov каза:

Дублирането на линии продължава: 

Бари - от 01.07 с 5 полета седмично

Болония - от 01.07  с 3 полета седмично. 

Нека има дублажи-тъкмо ще има и по-ниски цени! 😉

Пък никой тук няма нищо против и за полети до Полша, Чехия или Канарските острови... 

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Палма е крайно време да бъде пусната. Прага, Порто, нещо в северна Испания.... Според мен трябва да си спрат всички линии, които не им се дублират с Уиз и да насочат освободения капацитет към пускане на дублиращи маршрути. 😄

• Браво 1
Връзка към коментар

Повечето маршрути на Уиз от една година насам са по-скоро фантомни и Раян сигурно са го забелязали, затова и действат така 🙂 Новината за новите - стари италиански линии ме радва, защото ако разчитаме на Уиз и тази година няма да видим изпълнени полети до Италия...

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 15 часа, kakadu каза:

До Полша си има от години, на хубави цени, от Бургас. Който има желание може да си фърка.

Бургас е далеко. Ние сме дебели и мързеливи. Искаме от София.

Преди пандемията Ryan винаги ми се струваха по-иновативни от Уиз, но напоследък ги е обзела някаква крайна безидейност и се лутат безцелно.

Последните обявени нови линии на Уиз (без значение дали в крайна сметка ще се изпълнят по план или не - прекрасно знаем, че в днешно време изпълнението не зависи само от желанието на авиокомпаниите) наистина ме развълнуваха и показват проучване на настроенията на местния пазар. Каквото и да говорим гръцките дестинации, например, са абсолютно попадение в 10-ката. А наистина не мога да си спомня кога за последно се впечатлих от нова Раян дестинация. В момента Раян просто копират, при това не особено успешно.

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Залагат на сигурното струва ми се. Все пак от Италия има поток живеещи, които си идват лятото.

Туризъмът едва ли ще по-нормален от миналата година, та интересните дестинации може да доведат основно до отменени полети.

Миконос колко се летя миналото лято?

Връзка към коментар
преди 20 минути , bad kid каза:

Залагат на сигурното струва ми се. Все пак от Италия има поток живеещи, които си идват лятото.

Туризъмът едва ли ще по-нормален от миналата година, та интересните дестинации може да доведат основно до отменени полети.

Миконос колко се летя миналото лято?

През целия период и беше фулл. Гърция е топ попадение и предвид, че само те обявиха ясна стратегия за туристическия сезон е нормално Уизз да се насочат там. Очаквам и Испания да е така и реално тази година морските дестинции ще са Гърция, Турция и Испания, поне по мое виждане.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Айде 😊 честито 😊

Ryanair launches 14 new routes from / to ITALY

Ryanair’s new routes from / to Italy

Alghero (Sardinia) <-> Bucharest
Bari <-> Warsaw Modlin
Bari <-> Sofia
Milan Bergamo <-> Suceava
Bologna <-> Sofia
Catania <-> Warsaw Modlin
Rome Ciampino <-> Suceava
Palermo <-> Cuneo
Cagliari  <-> Malta
Cagliari  <-> Palermo
Cagliari  <-> Rimini
Pescara <-> Venice Treviso
Pescara <-> Trapani
Pescara <-> Alghero (Sardinia)

Ryanair Launches 14 New Routes To and From Greece for 2020

За повече инфо цък.

И още от Франция.

Ryanair launches 10 new routes from / to France

Paris Beauvais <-> Marseille
Paris Beauvais <-> Naples
Paris Beauvais <-> Zagreb
Paris Beauvais <-> Zadar
Bordeaux <-> Figari
Bordeaux <-> Menorca
Bordeaux <-> Agadir
Toulouse <-> Menorca
Toulouse <-> Figari
Toulouse <-> Marrakesh.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, Георги Матеев каза:

Бургас е далеко. Ние сме дебели и мързеливи. Искаме от София.

На някои София ни е далеко, ама бием по 800км всеки път 🙄 
Иначе Ryan от как ги удариха стачките преди 2 години и много сериозни тръгнаха надолу, и (бъдещите им) самолети заземиха - пак малшанс.  В последната година е ясно, че всичко неясно, ама Wizz определено изглеждат доста по-находчиви с (за сега имагинерните) дестинации 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И 22 нови дестинации от/до Балеарските острови

Ryanair’s new routes to and from Palma de Mallorca

Bucharest <-> Palma de Mallorca
Copenhagen <-> Palma de Mallorca
Naples <-> Palma de Mallorca
Belfast <-> Palma de Mallorca
Teesside <-> Palma de Mallorca
Pisa <-> Palma de Mallorca
Tenerife North <-> Palma de Mallorca
Venice Treviso <-> Palma de Mallorca
Jerez <-> Palma de Mallorca
Zaragoza <-> Palma de Mallorca

Ryanair’s new routes to and from Menorca

Vienna<-> Menorca
Malaga <-> Menorca
Alicante <-> Menorca
Bologna <-> Menorca
Bordeuax <-> Menorca
Marseille <-> Menorca
Seville <-> Menorca
Toulouse <-> Menorca
Malaga <-> Menorca

Ryanair’s new routes to and from Ibiza

Belfast <-> Ibiza
Bari <-> Ibiza
Alicante <-> Ibiza

• Харесвам 9
Връзка към коментар
На 1.04.2021 г. в 16:00, ttashkov каза:

Дублирането на линии продължава:

Дублирането продължава с  невиждани темпове!  От 01.07.21 Ryanair  пускат Бургас-Будапеща  два полета седмично.  От 10.06.21 Wizz Air  пускат Бургас-Будапеща.

• Харесвам 2
  • Смея се 5
Връзка към коментар
Още нови маршрути от Мароко.  
Ryanair’s new routes to and from Morocco

Toulouse <-> Marrakesh
Zaragoza <-> Marrakesh
Bordeaux <-> Agadir
Frankfurt Hahn <-> Agadir
Malaga <-> Fez
Malaga <-> Rabat
Marseille <-> Tetouan
Marseille <-> Essaouira

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 14 часа, Иван Попов каза:

Malaga <-> Fez

Този полет също ще  влезе в листата на  Ryanair за най-късо разстояние. По-къс е дори от  Малага-Рабат, за който ти инфирмира преди дни. Със своите 308 километра по въздух, Малага-Фес изглежда като истинска маршрутка през Алборанско море:

1109920277_Screenshot_20210408-074754_SamsungInternet.jpg.9c6581b62252035956a838e379aa17d6.jpg

• Харесвам 8
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, epetkov каза:

Този полет също ще  влезе в листата на  Ryanair за най-късо разстояние. По-къс е дори от  Малага-Рабат, за който ти инфирмира преди дни. Със своите 308 километра по въздух, Малага-Фес изглежда като истинска маршрутка през Алборанско море:

Възможно е 😊 То 308 км. е почти нищо за кола, а да не говорим за самолет. 

То висенето по летището ще е поне два пъти повече от самия полет между Малага и Рабат.  

Връзка към коментар
преди 15 минути , Иван Попов каза:

Възможно е 😊 То 308 км. е почти нищо за кола, а да не говорим за самолет. 

То висенето по летището ще е поне два пъти повече от самия полет между Малага и Рабат.  

А не - забравяш едно море между градовете + една траница с трета държава. То от летището на  Казабланка до Рабат си е повече от час, а ти говориш за разстоянието от Малага.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 18 часа, Роми каза:

А не - забравяш едно море между градовете + една траница с трета държава. То от летището на  Казабланка до Рабат си е повече от час, а ти говориш за разстоянието от Малага.

Вярно бях забравил за морето 😁

Връзка към коментар

Oпитвам са да сменя датата на полет от Милано за София, от май на юли, за който съм се чекирал, пробвах няколко пъти, не става. Разликата в цената е нищожна, искам да доплатя, но пак не става. Просто прозорчето ПОТВЪРДИ не ми светва синьо. не знам защо! Някаква идея?

Връзка към коментар

Нямам идея, но винаги, когато нещо не работи правилно, може да пробваш след изтриване на кукитата или с друг браузер, или ако пак не става да говориш с тях

Връзка към коментар

Райън обявиха най-голямата си лятна експанзия към Гърция:

https://greekcitytimes.com/2021/04/16/ryanair-74-new-greek-routes/

"“As vaccination rollout programmes continue in the coming months, air traffic is set to soar and we are delighted to announce the biggest ever Greek summer schedule with a total of 218 routes, including 74 new and over 550 weekly flights connecting Greece to a host of international and domestic destinations,” said Ryanair’s Director of Marketing & Digital, Dara Brady"

Въпреки магеланските закани по всичко изглежда гръцкото лято все пак ще се случи.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Имам едно питане:

Преди може би 2 седмици подадох искане към Ryan за връщане на пари за полет, позовавайки се на промяна на час. След три-четири дни получих следният мейл от Ryan

165.png.1293bd08f47f8470b2bf879b49d7fb40.png

След още три-четири дни в картата ми имаше превод. Обаче преведени са само 79.16€. Останалите 16.80€ ги няма.

Та въпросът ми е - Да изчакам ли още да ги получа тия пари или да започвам да тормозя Ryan? 

Връзка към коментар
преди 10 часа, Костов каза:

Имам едно питане:

Преди може би 2 седмици подадох искане към Ryan за връщане на пари за полет, позовавайки се на промяна на час. След три-четири дни получих следният мейл от Ryan

165.png.1293bd08f47f8470b2bf879b49d7fb40.png

След още три-четири дни в картата ми имаше превод. Обаче преведени са само 79.16€. Останалите 16.80€ ги няма.

Та въпросът ми е - Да изчакам ли още да ги получа тия пари или да започвам да тормозя Ryan? 

16.80 евро да не са за местата? Ако си купил места, НЕ връщат пари за тях!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.