Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 12 часа, JoannaAndonova каза:

Веднага се възползвах и промених датата с една седмица. Директно през приложението. И въпрос : Това достатъчно ли е, за да е валиден билета или трябва да информирам esky ? 

Screenshot_20210605-221526.jpg

Достатъчно е това, което ти показва в приложението. Аз също сменях полет купуват от посредник, който в последствие смених директо през Раян, но явно при посресника не се отразява защото ми пращат имейл, че скоро ми наближава полета и да се чекирам, но като натиска имейла ме праща при Раян и показва новия полет.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Не съм купувала през Esky, но щом всичко е ОК в приложението, предполагам няма защо да ги уведомяваш. 

От любопитство - на някой друг излизат ли му тези зелени краски в приложението. При мен всичко е в синьо. 🙂

Като отвориш приложението, на destination city имаш измежду опциите Geen и като го цъкнеш ти прави приложението зелено. 

Screenshot_20210606_113846_com.ryanair.cheapflights.jpg

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
На 4.06.2021 г. в 1:44, tch каза:

Сетили са се, че щом два пъти Уиз не успяха няма какво да пробват и те, тъй като самолети с по 190 места са голеими за тази дестинация?

Полетът е твърде кратък, за да изцедят достатъчно приход от продажби на борда. Липсват ли големи чекирани багажи - линията автоматично става нерентабилна за такива авиопревозвачи. Честно казано аз не виждам Букурещ да оцелее дълго, там полетът е само 40 мин.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, pr284 каза:

Полетът е твърде кратък, за да изцедят достатъчно приход от продажби на борда. Липсват ли големи чекирани багажи - линията автоматично става нерентабилна за такива авиопревозвачи. Честно казано аз не виждам Букурещ да оцелее дълго, там полетът е само 40 мин.

До Букурещ има доста бизнес трафик и както се вижда, полетите са в такива часове удобни да отидеш на работа в понеделник сутрин и да се прибереш след работа в петък. Таром си пълнеха самолетите по отсечката.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 6.06.2021 г. в 10:21, Мари Николова каза:

Не съм купувала през Esky, но щом всичко е ОК в приложението, предполагам няма защо да ги уведомяваш. 

От любопитство - на някой друг излизат ли му тези зелени краски в приложението. При мен всичко е в синьо. 🙂

Цъкаш на иконката на профила и от менюто избираш зелен фон.

20210607_181035.jpg.6adf71310141a0bce7d4ea002e120035.jpg

Връзка към коментар

Ryanair launches 6 new routes and additional flights to and from ROME.

Нови маршрути 

Ryanair_hackert-hs6avuQIUWs-unsplash-e1566189532631.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from / to Rome

Rome <-> Chania (Crete) (3 times per week)
Rome <-> Fuerteventura (3 times per week)
Rome <-> Liverpool (4 times per week)
Rome <-> Tenerife South (4 times per week)
Rome <-> Santorini (3 times per week)
Rome <-> Zakynthos (4 times per week)

Extra flights on eight routes:

Route Departing Flights Per Week Route Departing Flights Per Week
Barcelona 14 (+5) Catania 49 (+7)
Bari 18 (+4) Kyiv 7 (+2)
Brindisi 14 (+7) Palermo 35 (+7)
Brussels 14 (+11) Vienna 7 (+4)

Ryanair’s Rome Fiumicino Extended Summer ‘21 schedule will deliver:

• Up to six based aircraft, including three additional based aircraft from August – a $300m investment
  • Up to 180 direct jobs and over 2,200 indirect jobs
  • 21 routes in total (four domestic / 17 international) *
  • Six new routes, all commencing in August:
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Имам следното питане - тази възможност сега да се сменят дати на билетите без допълнителна наказателна такса, само еднократно ли може да се ползва, или може вече веднъж променени полети да се променят отново?

Връзка към коментар
преди 7 минути , Фил каза:

Имам следното питане - тази възможност сега да се сменят дати на билетите без допълнителна наказателна такса, само еднократно ли може да се ползва, или може вече веднъж променени полети да се променят отново?

2 пъти без такса, само с доплащане на разликата в тарифите и доп.услуги напр. Приорити

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 14.06.2021 г. в 9:41, Фил каза:

и промяната да е направена до 7 дни преди датата на полета който променяш... плюс разликата в цената и съответно новия полет трябва да е до 31.12.2021

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 минути , valpet каза:

Искам да споделя , че не мога от сутринта да влеза  в профила си нито в мобилното нито в десктопа.Има ли някой с подобен проблем?

Аз, току-що проверих, от мобилното прил.- влизам.

Връзка към коментар
преди 8 минути , gini каза:

Аз, току-що проверих, от мобилното прил.- влизам.

През десктопа въобще не ме пуска да влеза в профила, а в мобилното не мога да си отворя резервациите.Изписва Oops.error

Връзка към коментар
преди 8 минути , valpet каза:

През десктопа въобще не ме пуска да влеза в профила, а в мобилното не мога да си отворя резервациите.Изписва Oops.error

И на мен ми дава същото съобщение през приложението.

Връзка към коментар

Здравейте,

И аз имам същия проблем. Успях да излъжа системата като от апликацията си излязох от профила и се чекирах като си въведох номера на резервацията и имейла. Системата ми помнеше данните по тази начин, прикачих си сертификата за ваксинацията, следвах стъпките и се чекирах успешно. Но в профила си все още не мога да си вляза.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 20 минути , iva 80 каза:

След чекирането на билета от RYANAIR  ми пише да добавя резултата от теста и кода за местоположения. Задължително ли трябва да го прикрепя към билета

За теста не, а за кода не знам какво е това не ми е искало такова нещо.

Връзка към коментар
преди 14 минути , iva 80 каза:

За полет до Рим 

Къде се намира този код?!!! Аз не получих такъв....

преди 2 минути , mitrov каза:

Къде се намира този код?!!! Аз не получих такъв....

Моля кажете ми къде се намира този код!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.