Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Пише, че след като се попълни по електронен път и се получи кода, трябва да се запамети на телефон / таблет и като алтернативен вариант - да се отпечата копие от декларацията.  Once the form has been sent, passengers receive the dPLF in PDF and as a QR Code at the email address entered during registration, which must be shown directly from a smartphone (in digital format) when boarding. Alternatively, passengers can print a copy of the dPLF to show when boarding.

Връзка към коментар

Шанса е малък, но ако не е такси гледай влак ( сайта trenitalia) или директен автобус (тук има един, но го изпускаш за малко www.altoadigebus.com/airports)

Виж ето този http://www.orioshuttle.com 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, kakadu каза:

Кацам в 11.00 в Бергамо с Райън и летя в 15.10 от Малпенса пак с Райън. Колко процента ми е шанса да успея? И с какво? Последния вариант ми е такси...

http://www.orioshuttle.com 

Риска е огромен,поне половин-един час не достигат

Screenshot 2021-06-27 at 19-42-14 Ticket - Orio Shuttle.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, kakadu каза:

Кацам в 11.00 в Бергамо с Райън и летя в 15.10 от Малпенса пак с Райън. Колко процента ми е шанса да успея? И с какво? Последния вариант ми е такси...

https://shop.flixbus.bg/search?departureCity=e66b26bd-758d-4c59-ad1f-eddf72800f3e&arrivalCity=40e324e7-8646-11e6-9066-549f350fcb0c&route=Бергамо-Орио+ал+Серио+(Летище)-Милано-Малпенса+(Летище)&rideDate=28.06.2021&adult=1&_locale=bg&features[feature.darken_page]=1&features[feature.enable_distribusion]=1&_sp=3ec0a891-62b6-4804-b178-655b5f894c60&_uc=7cef51380a9fd75024633390a50c7f11f0b5399a6d72910889f783c240f63102#

Горе за фликсбус, но има и други автобуси като цената винаги  е била 20 евро. Трябва да се избира не обиколен, а директен като пътуването е 90 ... 100 минути.

Успех!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

При двупосочен билет с Ryan и неизползване на отиването, връщането остава активно и може да се ползва, нали?

Знам, че НТА не продават двупосочни билети, но все пак искам потвърждение.

• Замислям се 1
Връзка към коментар
На 28.06.2021 г. в 16:57, Яничка каза:

При двупосочен билет с Ryan и неизползване на отиването, връщането остава активно и може да се ползва, нали?

Мился, че нямаше проблем. (поне аз преди години така направих с wizz и всичко беше наред)

Ако имаш прекачване (примерно KLM и т.н.) само товага на втората отсечка няма да те качат, ако не си минала първата...

Но дано само да не те подведа, че то с тези ковид промени всичком е възможно.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 27.06.2021 г. в 18:20, kakadu каза:

Да бъдем честни, процентът е близък до нулата. Летищата са нна разстояние 100 км едно от друго. Освен това в Италия винаги има възможност да попаднеш на стачка, задръстване на магистралата (което ще забави и таксито) и.т.н.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 12 минути , pr284 каза:

Да бъдем честни, процентът е близък до нулата. Летищата са нна разстояние 100 км едно от друго. Освен това в Италия винаги има възможност да попаднеш на стачка, задръстване на магистралата (което ще забави и таксито) и.т.н.

Чак пък 0 не бих казал. Ако е готов да плати за такси за мен е реалистично. От летището на Бергамо се излиза точно за 5мин, ако си с биометричен паспорт.

По обед не е точно пика на задръстванията. Дори със забавяне да се стигне за 2ч, пак има 2ч преди полета на Малпенса ...

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Edem каза:

София-Варна от 1 август

Всеки ден без вторник и сряда

От София в 6:25 ч

От Варна 7:50 ч

Билети от 9,98€

Само да кажа ча пътуващите с багаж ( дори и нормално кабинно куфарче или раница , невлизащо във безплатния багаж на Раян) че опцията с националния превозвач илиза на същата цена . Сега купувах за 29.07 -03.08  - 55 euro   ( като има и по 46 в ранните часове) - през https://www.jetcost.de/lastminute.de с карта Diners

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Edem каза:

София-Варна от 1 август

Всеки ден без вторник и сряда

От София в 6:25 ч

От Варна 7:50 ч

Билети от 9,98€

нощният автобус като че ли е по-добрият вариант при тези безумни часове на излитане от София?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 27.06.2021 г. в 18:20, kakadu каза:

Може и да е споменато по- нагоре, някога имаше директен автобус от летището на Бергамо до Малпенса. Вкарай autobus diretto Aeroporto Bergamo- Aeroporto Malpensa и виж какво ще ти излезе.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , funny каза:

Само да кажа ча пътуващите с багаж ( дори и нормално кабинно куфарче или раница , невлизащо във безплатния багаж на Раян) че опцията с националния превозвач илиза на същата цена . Сега купувах за 29.07 -03.08  - 55 euro   ( като има и по 46 в ранните часове) - през https://www.jetcost.de/lastminute.de с карта Diners

Когато купуваш по-рано билетите, приорити не е ли по 6 евро или бъркам?

преди 19 минути , pr284 каза:

нощният автобус като че ли е по-добрият вариант при тези безумни часове на излитане от София?

Ако полетите са на отделен гейт, както са тези на БГ ер и в 6ч да отидеш пак ще хванеш полета.Но ако трябва да се минава през ескалаторите на Т2, заедно с всички други полети......ранното ставане ще е много ранно.

Все пак, това е една доста добра новина. БГ ер ще трябва да си коригират цените.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 23 минути , Мари Николова каза:

Ако полетите са на отделен гейт, както са тези на БГ ер и в 6ч да отидеш пак ще хванеш полета.Но ако трябва да се минава през ескалаторите на Т2, заедно с всички други полети......ранното ставане ще е много ранно.

Все пак, това е една доста добра новина. БГ ер ще трябва да си коригират цените.

Няма как да не са на гейта за вътрешни полети. Уизз също от там си летяха . 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Мари Николова каза:

Сега разцъках - искат по 7.2 на посока за приоритет.

Полетите не са всеки ден, а и са само за три месеца, така че се съмнявам другата компания да си намали цените. 

Връзка към коментар
В момента, Alexander каза:

е как кои, свалящите

В Lastminute и подобните излизат с 2-3 дни закъснение, мисля че @Георги Матеев беше споменал някъде. 

Иначе на мен ми излиза, че има полети само през август, а не до края на октомври, както беше по-рано днес. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, yordanov каза:

В Lastminute и подобните излизат с 2-3 дни закъснение, мисля че @Георги Матеев беше споменал някъде. 

Иначе на мен ми излиза, че има полети само през август, а не до края на октомври, както беше по-рано днес. 

Да, и при мен вечерта вече излизаха само полети през август. Нещо набързо изрязаха двата месеца. Явно само тест на линията. :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте, днес получих имейл от Ryanair с условията за влизане в Италия, в който липсва вече влязлата в сила възможност за влизане със сертификат за ваксинация. Моля, ако някой е пътувал до Италия с Ryanair с Европейски сертификат за ваксинация вчера 1  и днес 2 юли да сподели своя опит. Благодаря!

• Шок 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.