Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 2 минути , Вероника каза:

Здравейте, днес получих имейл от Ryanair с условията за влизане в Италия, в който липсва вече влязлата в сила възможност за влизане със сертификат за ваксинация. Моля, ако някой е пътувал до Италия с Ryanair с Европейски сертификат за ваксинация вчера 1  и днес 2 юли да сподели своя опит. Благодаря!

Аз пътувам на 9 юли за Рим.. Ще бъда с тест антигенен и с формата ПЛФ, достаъчно ли ще ми е да се кача на борда и да вляза в Италия

Връзка към коментар

Раян ми отмениха полет Загреб - Бергамо на 08.08 и смениха часа на прибирането ми Бергамо - София от 17:50 на 7:50. Първият полет смених на Загреб - София на 10.08 безплатно, а за втория поисках рефънд. Имам ли право на обезщетение за някой от полетите?  

Връзка към коментар

Някой да е ползвал безплатно промяна на билети, както рекламират в сайта си. Замислих се дали да не сменя пътуване до Испания с някоя друга дестинация , поради настаналата промяна в условията за връщанев БГ.

Връзка към коментар
Преди 1 час, Taliana каза:

Някой да е ползвал безплатно промяна на билети, както рекламират в сайта си. Замислих се дали да не сменя пътуване до Испания с някоя друга дестинация , поради настаналата промяна в условията за връщанев БГ.

аз съм го правила, и ако има повече от 7 дни до полета който променяш, доплащаш само разликата в цената на билетите

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, wiliko каза:

аз съм го правила, и ако има повече от 7 дни до полета който променяш, доплащаш само разликата в цената на билетите

Ако цената на билетите с които искам да сменя е по-ниска дали ще ми върнат парите?

• Смея се 1
Връзка към коментар

Здравейте! Имам въпрос. При чекинг ми иска да проложа теста за ковид и ПЛФ формуляра за пътуване до Италия. Не ги приложих и ми се появи, че мога да си разпечатам бордните карти. Мога ли тези документи да ги приложа на летището при бординг или задължително при чекинга?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , mitrov каза:

Здравейте! Имам въпрос. При чекинг ми иска да проложа теста за ковид и ПЛФ формуляра за пътуване до Италия. Не ги приложих и ми се появи, че мога да си разпечатам бордните карти. Мога ли тези документи да ги приложа на летището при бординг или задължително при чекинга?

Документите и багажа /ръчен/ ги проверяват на чекинга.  Лично изпитано на 4. 07. 21. Аз ги бях разпечатала, заедно с бордната карта. Става много бързо, ако всичко е изрядно. Започват 2 часа преди полета. Хубава ваканция!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, Вероника каза:

Документите и багажа /ръчен/ ги проверяват на чекинга. Лично изпитано на 4. 07. 21. Аз ги бях разпечатала, заедно с бордната карта. Става много бързо, ако всичко е изрядно. Започват 2 часа преди полета. Хубава ваканция!

Благодаря ви!!!!

Връзка към коментар

Бях писала за него. Много е полезно, но вече няколко пъти се случва да дава подвеждаща информация. Явно не го актуализират често и понякога излизат полети, които са отменени или ниски цени, които не са актуални.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 7 минути , kakadu каза:

Kak ставаше да се добави дете под 15 за полет с  Райън? Спомням си, че имаше начин....

По нормалния - по телефона. Или резервираш за възрастен и се обаждаш да го сменят

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 17 минути , kakadu каза:

Kak ставаше да се добави дете на 15г.  за полет с  Райън? Спомням си, че имаше начин....

Купуваш го като 15 годишен и пишеш после, че е 16 годишен при чекирането за бордната карта или като отиде на летището да е с възрастен.

Връзка към коментар

Не съм сигурен дали е нещо ново, но в момента Ryanair ми предлагат местата на последните 3 реда в самолета за 0.00 евро. Проверих 4 различни резервации и при всички е така.

• Харесвам 13
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Определено е ново. Браво за зоркия поглед, @yordanov! Взех безплатни седалки за всичките ни Раян полети до октомври включително.

Дори май не е бъг. Раян са почнали да подаряват последните 3 реда, чиито 18 седалки изглежда вече са включени в цената и се избират безплатно.

Screenshot_20210713-195730.jpg

• Харесвам 8
Връзка към коментар

При мен като избера някой от тези с цена нула лева ми дава следното съобщение:

Място 28C не може да бъде резервирано, моля изберете нови места.

При Вас как е положението в момента?

Връзка към коментар
преди 33 минути , vl_stamboliev каза:

При мен като избера някой от тези с цена нула лева ми дава следното съобщение:

Място 28C не може да бъде резервирано, моля изберете нови места.

При Вас как е положението в момента?

Сигурен ли си, че 28 ред е с цена 0 евро? Защото при мен на всички резервации единствено редове 31, 32 и 33 за безплатни.

Точно сега купих нов билет директно от сайта им и по време на резервация тези места се таксуват. След като завърших резервацията си запазих място за 0 евро. 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , yordanov каза:

Сигурен ли си, че 28 ред е с цена 0 евро? Защото при мен на всички резервации единствено редове 31, 32 и 33 за безплатни.

Точно сега купих нов билет директно от сайта им и по време на резервация тези места се таксуват. След като завърших резервацията си запазих място за 0 евро. 🙂

Да, явно самолета ще е по-къс.  Но установих, че с рефреш на страницата след избора на място става.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.