Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 1 час, yordanov каза:

Не съм сигурен дали е нещо ново, но в момента Ryanair ми предлагат местата на последните 3 реда в самолета за 0.00 евро. Проверих 4 различни резервации и при всички е така.

Само да се допълня - 14 и 15 ред също за по 0 евро.

За A320 на Лауда не знам кои точно ще са тези редове. @vl_stamboliev ако можеш да провериш в твоята резервация дали има безплатни редове в средата на самолета, предполагам, че ще си с А320, щом самолетът е с 28 реда.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Сега се замислих, ние хубаво си нацъкахме безплатни места, но ако решим да направим смяна на полет в рамките на безплатните смени ще ни таксуват разликата и в местата нали, така?

Връзка към коментар
преди 15 минути , yordanov каза:

Само да се допълня - 14 и 15 ред също за по 0 евро.

За A320 на Лауда не знам кои точно ще са тези редове. @vl_stamboliev ако можеш да провериш в твоята резервация дали има безплатни редове в средата на самолета, предполагам, че ще си с А320, щом самолетът е с 28 реда.

Да, 14 и 15 ред също са с нулева цена.

Иначе самолетът е 30 реда.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

а ако не си купиш места, продължават ли да разхвърлят хора от една резервация на произволни места? и в случай, че самолетите са полупразни, позволяват ли разместване преди излизане (за да се съберат съответните пътници)?  това ме интересува и за Wizz, ама да не питам същото и в другата тема

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 25 минути , antea каза:

а ако не си купиш места, продължават ли да разхвърлят хора от една резервация на произволни места? и в случай, че самолетите са полупразни, позволяват ли разместване преди излизане (за да се съберат съответните пътници)?  това ме интересува и за Wizz, ама да не питам същото и в другата тема

Да, разхвърлят хората и то яко.

Обикновено не позволяват разместване, особено на по-празни полети, заради баланса на самолета. Но понякога е въпрос на късмет и настроение на екипажа.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , antea каза:

При последното ми пътуване с Уиз се преместих на празен ред-и на отиване и на връщане. Даже не питах!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Позволяват, да. Трябва да останете на местата от бордните карти, докато не приключи бординга и след това самият екипаж казва в коя част на самолета има нужда от разместване за да се осигури баланс. А след като остане и празен ред, няма проблем пак да се преместите. Така беше и при Уиз и при Раян на полетите тази година.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Имам 4 полета в следващите няколко дни и нито за един не ми дава безплатни места. Има ли някакъв "трик"?

За първия полет вече се чекирахме- трима човека ни сложи на много различни редове.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , ivan69 каза:

Последните и средните редове са безплатни , днес чекирах и обратният полет след седмица.

На нашите полети не дава никакви безплатни места - последните редове бяха по 8 евро .

Връзка към коментар

Нещо супер интересно сега ми попадна не знам бъг ли е или системата им е такава. Имам полет Бергамо-Лисабон, който няма да ползвам, купуван през сайтовете за по 13 евро, а в резервацията си ми пише оригиналната цена 23 евро, тръгвам да го сменям сега за друг полет с цена 22 евро и не ми иска доплащане.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 10 минути , Ivko каза:

Нещо супер интересно сега ми попадна не знам бъг ли е или системата им е такава. Имам полет Бергамо-Лисабон, който няма да ползвам, купуван през сайтовете за по 13 евро, а в резервацията си ми пише оригиналната цена 23 евро, тръгвам да го сменям сега за друг полет с цена 22 евро и не ми иска доплащане.

Винаги е така. Системата гледа оригиналната цена на полета, не тази която ти си платил на посредника.

Даже, като поискаш ваучер при отменен полет, ако си платил 50 евро, но полетите са за 120 евро, Раян ще ти пратят ваучер за 120. Пробвано е многократно.

• Харесвам 11
  • Шок 1
  • Браво 2
Връзка към коментар

Ryanair announces 11 new routes from/to ROME

ryanair-e1615451085108.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes:

Rome Fiumicino <-> Chania
Rome Fiumicino <-> Fuerteventura
Rome Fiumicino <-> Tenerife
Rome Fiumicino <-> Liverpool
Rome Fiumicino <-> Santorini
Rome Fiumicino <-> Zakynthos
Rome Ciampino <-> Chania
Rome Ciampino <-> Trapani
Rome Ciampino <-> Zadar
Rome Ciampino <-> Zagreb
Rome Ciampino <-> Suceava

Ryanair’s Fiumicino Summer ‘21 recovery schedule will deliver:

• 6 based aircraft (+3 from Aug)
  • 21 routes in total (4 domestic / 17 international)
  • 6 new routes
  • Over 3.2m passengers p.a
  • Over 190 weekly flights

Ryanair’s Ciampino Summer ‘21 recovery schedule will deliver:

• 8 based aircraft
  • 57 routes in total (2 domestic / 55 international)
  • 5 new routes
  • Over 5.3m passengers p.a
  • Over 280 weekly flights
  • Харесвам 8
Връзка към коментар

Искам да ви предупредя, че на летището в Бари, Ryanair имаха само 2 служителки, които извършваха check-in за 5 полета. Имаше поне 100 човека опашка и ставаше ужасно бавно. Чакахме 1:30 часа и накрая извикаха всички пътници за София отпред. Вече проверявах цените на билетите за следващия полет ако не успеят да ни качат и се чудих дали да зарежа куфара или да купя нови билети. По-добре отивайте 3 часа преди полета, вместо препоръчаните 2.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Моля тези, които успяха да вземат безплатни места да погледнат дали им стоят запазени. Туко що проверих два мои полета и са изчезнали. Дали аз не съм направила нещо както трябва се чудя.

Връзка към коментар
преди 14 минути , Цвете каза:

Моля тези, които успяха да вземат безплатни места да погледнат дали им стоят запазени. Туко що проверих два мои полета и са изчезнали. Дали аз не съм направила нещо както трябва се чудя.

Аз взех безплатни места, но и се чекирах веднага. Бордните карти си стоят със същите места.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 22 минути , Marisha каза:

Аз взех безплатни места, но и се чекирах веднага. Бордните карти си стоят със същите места.

Аз имам за септември и октомври,не съм се чекирала,но местата си стоят .

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Здравейте,

Ryanair  предлагат ли услуга за придружаване на дете? Искам да купя билет Варна-София за дъщеря ми, която е на 10г., но не мога да намеря информация за такава услуга.

Връзка към коментар
преди 40 минути , mitaka каза:

Здравейте,

Ryanair  предлагат ли услуга за придружаване на дете? Искам да купя билет Варна-София за дъщеря ми, която е на 10г., но не мога да намеря информация за такава услуга.

Здравейте,

Не нямат такава услуга.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.