Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Ryanair announces new routes to and from Scotland

Ryanair restores 60% of scheduled flights in August

Scotland summer 2021 new routes:

Edinburgh <-> Naples
Edinburgh <-> Knock
Edinburgh <-> Zadar

Scotland winter 2021 new routes:

Edinburgh <-> Turin
Edinburgh <-> Knock
Edinburgh <-> Tallinn

Speaking in Edinburgh, Ryanair’s Director of Commercial, Jason McGuinness, said:

• Харесвам 7
Връзка към коментар

През август съботният полет до Варна се мести вечера: 21:00 излитане от София, 22:25 връщане от Варна.

добавка: Има и леки промени в часовете на излитане и кацане на полета до/от Загреб. Изглежда сега ще се изпълняват от хърватска машина.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Нормално, даже се чудя, че е само съботния..но той е най-важния

Обаче нямам мейл, влязох в резервацията и все едно нищо не е сменяно. Полета е вечерен, няма искаш  или не или поне уведомление, за смяната. Все едно е бил така.

Не се търпят тия мръсници АК-те..

• Харесвам 5
Връзка към коментар
На 22.07.2021 г. в 21:29, yordanov каза:

Има и леки промени в часовете на излитане и кацане на полета до/от Загреб. Изглежда сега ще се изпълняват от хърватска машина.

Ден вторник ще се оперира от хърватска машина и ще бъде изпълняван от Lauda. Ден събота остава засега с наша машина.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 22.07.2021 г. в 21:32, Alexander каза:

Нормално, даже се чудя, че е само съботния..но той е най-важния

Обаче нямам мейл, влязох в резервацията и все едно нищо не е сменяно. Полета е вечерен, няма искаш  или не или поне уведомление, за смяната. Все едно е бил така.

Не се търпят тия мръсници АК-те..

Погледни си в спама, аз получих имейл, с възможност за смяна, за отмяна на полета, или за приемане на промяната, но в профила ми наистина е новия час. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз съм свикнал нискотарифните да летят от неудобни летища или в неудобни часове. То не може всички полети да излитат петък вечер и да се връщат неделя вечер.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Аз също имам мейл за промяна на часовете на полетите до Загреб през септември. Предлагат ми две опции - да приема промяната или безплатна смяна, като предполагам, че ако цената на новия полет е по-висока, ще трябва да доплащам. При промяна над колко часа мога да искам връщане на парите?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Щом те правят промяната не трябва да доплащаш, ако новия полет е по-скъп (дори да си избереш друг, а не този, който те ти предлагат).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Знам че спамя. Обаче полет Варна-София в събота вечер на мене ми върши наистина перфектна работа. Не всички пътуват до Варна за уикендово море. И полетите не обслужват само Варна, а цяла североизточна България. Аз тия полети ще си ги ползвам за да се грижа за един куп болни роднини в Добрич и в Каварна. Ранните сутрешни полети ми е трудно да ги хвана... макар че от Добрич има ранна маршрутка, ама е малко на кантар. Пък като се прибера в София в събота вечер, мога да се наспя и в неделя отпочинал да си стегна раницата и да отида на планина. 

Най-пък мразя след пътуване веднага да трябва да ходя на работа (не че не го правя и след десетчасово БДЖ в спален вагон, ама все пак). 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И София-Ханя промениха от късно вечерта за рано сутринта. 3 опции дават - приемане, промяна или възстановяване на сумата. Мисля да си затрая предвид обстановката в Гърция и да решим в последния момент - за рефанд пише, че не може да е след датата на полета, значи до тогава може. 

Връзка към коментар

Ryanair продължават с новите маршрути от UK. 

Ryanair launches 10 new routes to and from LIVERPOOl.

Ryanair_hackert-hs6avuQIUWs-unsplash-e1566189532631.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s Liverpool summer new routes:

Liverpool <-> Rome (4 times per week)
Liverpool <-> Kosice (2 times per week)
Liverpool <-> Rome (2 times per week)
Liverpool <-> Kaunas (2 times per week)
Liverpool <-> Kos (1 times per week)

Ryanair’s Liverpool winter new routes:

Liverpool <-> Arlanda (2 times per week)
Liverpool <-> Milan Bergamo (2 times per week)
Liverpool <-> Paris Beauvais (2 times per week)
Liverpool <-> Sibiu (2 times per week)
Liverpool <-> Tallinn (2 times per week)

Speaking in Liverpool, Ryanair’s Director of Commercial, Jason McGuinness, said:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Раян да не са променили условието за 2 бeзплатни смени на полети? Смених едни полети веднъж сега на втория път не ми дава да сменя дестинацията, а само посоката и датите. Пробвах през браузера на телефона и приложението, защото нямам компютър в момента.  Полетите са купени през посредник, но първия път нямаше проблем съм смяната на дестинацията. 

Връзка към коментар

И аз съм на вълна смяна на полети. Сигурно ми е пред погледа, но не намирам информация какви са условията за промяна на датите, ако аз реша да го направя. Някога, някъде четох, че може и е безплатно, но сега като търся...

Да поясня - искам да летя септември до Лондон, но предвид ситуацията, ако върнат карантината, ще предпочета да променя датите за полетите, ако е възможно.

Връзка към коментар

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/no-change-fee

Аз си възползвах и смених датите за Барселона с една седмица назад, но е леко тъп сайта и се опитва да ти вземе пари за промяна понякога и трябва да се пробва един-два пъти.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , bad kid каза:

https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/no-change-fee

Аз си възползвах и смених датите за Барселона с една седмица назад, но е леко тъп сайта и се опитва да ти вземе пари за промяна понякога и трябва да се пробва един-два пъти.

Доколкото чета с разбиране 🙂 и нновият полет трябва да е до 31.12.21 , нали така ? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Jorro каза:

А някой с налични полети би ли проверил дава ли му да промени дестинацията. При мен не става с нито един, а с чата е някакъв кошмар и няма свързване... 

Само от уеб версията може през приложението/телефона не става. Аз променях вече 4 пъти

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 20 часа, yordanov каза:

Загреб са го заредили и в зимното разписание. Беше до края на откомври, ако не се лъжа.

И вече го разредиха на един полет седмично през ноември. После си продължава по два пъти.

В тази посока, някой има ли идея коя линия би могла да не издържи през есента/декември? Целта е да променя някой полет и да взема ваучер. С намаленията през lastminute съм взел малко повече билети отколкото ще мога да ползвам.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 24.07.2021 г. в 5:49, master_of_germs каза:

макар че от Добрич има ранна маршрутка, ама е малко на кантар

Преди първата маршрутка в 06:15ч има в 06:00ч автобус на Етап Груп Добрич- Варна- София.

Връзка към коментар
преди 14 минути , vivo каза:

Утре летя с Раян към Виена, имам бординг паса на телефона, предвид Ковид схемите налага ли се да го принтирам на хартия?

За Виена се изискваха някакви по - специални маски, че има хора, дето са щяли да си изтърват полета, защото нямат подходяща маска и са тичали да търсят. За паса не знам, но не смятам, че ти трябва хартиен.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.