Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 9 минути , Lindt каза:

Има ли начин за намаляване на цената за приорити, ако вече си купил билет и искаш да добавиш? 

Благодаря 🙂

Не, а вече яко са надули цените и е голяма греда. 

Връзка към коментар
преди 1 минута , Jorro каза:

Не, а вече яко са надули цените и е голяма греда. 

Мда, когато купувахме билети през сайт с отстъпки, ни искаше 15 евро,  а в сайта на райън беше 10 . И после като погледнахме, се оказа, че е 20 за допълване към закупения билет. 

Ми много важно .. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, Lindt каза:

Мда, когато купувахме билети през сайт с отстъпки, ни искаше 15 евро,  а в сайта на райън беше 10 . И после като погледнахме, се оказа, че е 20 за допълване към закупения билет. 

Ми много важно .. 

Май са го направили фикс цена 20 евро, защото в моя случай не знаех, че са го променили и по инерция си ги купих през посредник и после лошо ми стана, защото цената беше 6 евро тяхната хаххах. Вече билети, ако ще се пътува с приорити само през твхния сайт, но като цяло ги избягвам когато мога 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар
В момента, Jorro каза:

Май са го направили фикс цена 20 евро, защото в моя случай не знаех, че са го променили и по инерция си ги купих през посредник и после лошо ми стана, защото цената беше 6 евро тяхната хаххах. Вече билети, ако ще се пътува с приорити само през твхния сайт, но като цяло ги избягвам когато мога 🙂

В случая lastminute.de ни спестиха повече от 10 евро, а на нас ни трябва 1 приорити, така че не се заричай 😄 Пак си го броим за избиване на годишната такса на дайнърс с 1 покупка. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз се набутах с това приорити. Нарочно си купих билетите директно през Ryan, но оставих покупката на приорити за по-късно и се оказа, че ако не го добавиш по време на покупката е 20 eur. Интересно ми е дали варира и може да падне по-късно цената или си е фиксирана.

Връзка към коментар
преди 55 минути , zhivko7 каза:

И аз се набутах с това приорити. Нарочно си купих билетите директно през Ryan, но оставих покупката на приорити за по-късно и се оказа, че ако не го добавиш по време на покупката е 20 eur. Интересно ми е дали варира и може да падне по-късно цената или си е фиксирана.

По-скоро не. Дебна на 4 различни резервации и не мърда. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , Edem каза:

София - Неапол, от 1 ноември

понеделник, сряда, петък, събота

Пффф не се спряха да повтарят линии... Разбирам залагат на сигурно, ама малко риск да поемат с нещо нетипично... Хахха

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 41 минути , Jorro каза:

Пффф не се спряха да повтарят линии... Разбирам залагат на сигурно, ама малко риск да поемат с нещо нетипично... Хахха

Е не е толкова зле, Загреб е шестица от тотото, дано се задържи и да може да го ползваме. Букурещ също е много полезна дестинация от гледна точка на връзка с други дестинации. Сигурно и като възможност за експлорване на Румъния, но не съм го проучвала. 🙂

А дублираните маршрути осигуряват добри цени. Кой да предложи, че ще пътуваме от/до Корфу за по 5евро. 😉

Това си говорихме, че годината е изненадващо добра откъм маршрути и last minute цени.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
Преди 1 час, iMari каза:

Е не е толкова зле, Загреб е шестица от тотото, дано се задържи и да може да го ползваме. Букурещ също е много полезна дестинация от гледна точка на връзка с други дестинации. Сигурно и като възможност за експлорване на Румъния, но не съм го проучвала. 🙂

А дублираните маршрути осигуряват добри цени. Кой да предложи, че ще пътуваме от/до Корфу за по 5евро. 😉

Това си говорихме, че годината е изненадващо добра откъм маршрути и last minute цени.

Съгласен съм, но само тези двете, другите са трагедия, поне да са в различни дни и часове от уизз ми те направо за ръчичка да се водят. 

Връзка към коментар

Някой скоро да е пътувал с Райън за Италия през Терминал 2? Още ли искат да се минава през гише за чек ин за проверка на документи. Преди около месец даваха едни смешни листчета QR code checked, които после никой не проверява. 

Връзка към коментар
преди 56 минути , lyubo21 каза:

Някой скоро да е пътувал с Райън за Италия през Терминал 2? Още ли искат да се минава през гише за чек ин за проверка на документи. Преди около месец даваха едни смешни листчета QR code checked, които после никой не проверява. 

За Бергамо не се изисква такъв код, или поне на мен не ми е бил нито даван, нито искан.

Връзка към коментар
преди 7 минути , Ralita каза:

Здравейте, 

В събота пътувам от Бари за София. Нямам ковид сертификат. Ще бъда ли допусната да се кача в самолета? 

Би трябвало да ви пуснат

Връзка към коментар

Ако не допускат българин, без ковид сертификат, да се качи на борда на самолет прибирайки се към България има ли правила/разпоредби, на които може да се позове, че трябва да го качат, а в България да си прави тест ако иска да не е в карантина?

Връзка към коментар
преди 1 минута , DGTG каза:

Ако не допускат българин, без ковид сертификат, да се качи на борда на самолет прибирайки се към България има ли правила/разпоредби, на които може да се позове, че трябва да го качат, а в България да си прави тест ако иска да не е в карантина?

оная прословута заповед на министъра на здравеопазването

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ами има заповед на МЗ, може да се покаже на английски, ако се наложи. Там си пише изрично за български граждани какъв е редът.

Малко ЕЖК ми звучи цялата работа. Или е била с друго гражданство, или нещо друго не е било, както трябва.

Писали сме едновременно 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Tani
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.