Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 3 часа, Костов каза:

Интересно ми е защо ти дават +/- само един ден. На мен, за промяна на полет до Загреб, с по-малко от 5 часа ми дават  - или да се съглася с промяната, или да променя безплатно датите се през  чата. Като никъде не е казано, че промяната трябва да бъде +/- 1 ден.

Писах им в чата. Там дават възможност за смяна на дати, но мен не ме устройва. Не ми е фатална промяната, но е мега тъпо за близо 4 часа промяна да не дават опция за рефънд.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 20 минути , jul каза:

Абе само аз ли не мога да се свързвам с този чат? Моли пише и това е. Даже не ме пита за резервация и имейл. 

Как да се свържа с агент? 

Напишете “live agent” и следвайте стъпките след това. Ще ви пита за резервация и други детайли и след това ще ви нареди на опашката за свързване с агент. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не стана така. Нито live agent, нито support... Но някак току-що я преборих Моли и съм трета на опашката 🙂

Нацелих просто ключова фраза, на която тя каза, че не може да помогне и ме прехвърли на човек. Абсолютен късмет, вече щях да се отказвам и да звъня.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Обаче Ryan не спира с новите маршрути... явно ще взимат още машини

Ryanair_hackert-hs6avuQIUWs-unsplash-e1566189532631.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from/to Spain

Lanzarote <-> Venice Treviso (1 times per week)
Lanzarote <-> Bratislava (1 times per week)
Malaga <-> London Gatwick (6 times per week)
Barcelona <-> Bristol (4 times per week)
Barcelona <-> Oujda (2 times per week)
Barcelona <-> Palermo (2 times per week)
Barcelona <-> Tallinn (2 times per week)
Barcelona <-> Rabat (2 times per week)
Barcelona <-> Stockholm Arlanda (3 times per week)
Seville <-> Tenerife North (3 times per week)
Seville <-> Tétouan (2 times per week)
Seville <-> Oujda (2 times per week)
Seville <-> Frankfurt Hahn (2 times per week)
Madrid <-> Kaunas (2 times per week)
Fuerteventura <-> Frankfurt Int. (2 times per week)
Gran Canaria <-> Memmingen (2 times per week)
Fuerteventura <-> Cologne (1 times per week)
Madrid <-> Bristol (3 times per week)
Fuerteventura <-> Bordeaux (1 times per week)
Alicante <-> Marrakesh (2 times per week)
Zaragoza <-> Bologna (2 times per week)

Ryanair launches 5 new routes from/to France

Bordeaux <-> Fuerteventura (Saturday, from November 6)
Grenoble <-> London Luton (Sunday, from November 19)
Perpignan <-> Agadir (Wednesday, Sunday, from November 3)
Lourdes  <-> Brussels Charleroi (Wednesday, Sunday, from October 31)
Lille <-> Krakow (Monday, Friday from November 1)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Както пишете за промяна на годината на раждане на дете под 16г,, след колко време става промяната, горе долу. Ако остане с грешната година, проблем ли ще е? Или задължително трябва да се смени.

Връзка към коментар

Както бях писала по-горе някъде, имам промяна от Ryan за техен полет и опцията да сменя дата или да приема промяната. До кога най-късно мога да приема промяната? Като Уиз ли е - до 3 часа преди полета?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , Яничка каза:

Както бях писала по-горе някъде, имам промяна от Ryan за техен полет и опцията да сменя дата или да приема промяната. До кога най-късно мога да приема промяната? Като Уиз ли е - до 3 часа преди полета?

Мисля, че беше 7 дни! 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 43 минути , aleks_s каза:

За първи път ми се случва да видя такива цени с Ryanayr! И това е без багаж 😯

image.png.e8a2ba94d5f80900e35dae1513873a5a.png

Вероятно нямате представа колко италиански студенти (и то основно от Ломбардия) учат в медицинските университети у нас (не са стотици, а са четирицифрено число). За някои в понеделник започва учебната година, за други е в разгара на поправителната сесия 😉 Плюс това настоящата седмица е много ползвана от българските семейства за организирани самолетни екскурзии заради наличието на почивен ден на 06.09. и заради това, че е последната седмица преди 15ти септември

• Харесвам 11
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , AlexandraKo каза:

Ryanair отказва да качва пътници, закупили билети от kiwi

Но ако се зачетем, ще видим, че отказват качване на пътници чекирани в Киви. Ако купя билет и чекирам в Раян, трябва да съм ОК. Поредната статия за кливания ... 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 35 минути , jorocontrola каза:

Но ако се зачетем, ще видим, че отказват качване на пътници чекирани в Киви. Ако купя билет и чекирам в Раян, трябва да съм ОК. Поредната статия за кливания ... 

Да ти кажа, хич не знам, как се купува билет от друго място, освен от сайт на АК:((( Назад съм много, но все пак, който купува от този сайт, да прочете:)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Ryanair launches 7 new routes from/to MADRID and Barcelona. 

Ryanair_hackert-hs6avuQIUWs-unsplash-e1566189532631.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from / to Spain

Madrid <-> Agadir (Wednesdays, Saturdays, from 3 November 2021)
Madrid <-> Bordeaux (Thursdays, Sundays from 31 October 2021)
Madrid <-> Bristol (Tuesdays, Thursdays, Saturdays, from 2 November 2021)
Madrid <-> Kaunas (Thursdays, Sundays from 31 October 2021)
Madrid <-> La Palma (Mondays, Tuesdays, Thursdays, Saturdays, Sundays from 2 November 2021)
Madrid <-> Lisbon (Mondays, Wednesdays, Sundays from 31 October 2021)
Madrid <-> Turin (Mondays, Fridays from 1 November 2021)

И сега малко и от Барселона 😊

Ryanair’s new routes from / to Barcelona:

Barcelona <-> Agadir (Mondays, Fridays, from 1 November 2021)
Barcelona <-> Stockholm-Arlanda (Tuesdays, Thursdays, Saturdays, from 2 November 2021)
Barcelona <-> Brindisi (Thursdays, Sundays, from 31 October 2021)
Barcelona <-> Bristol (Mondays, Wednesdays, Saturdays, from 1 November 2021)
Barcelona <-> La Palma (Tuesdays, Thursdays, Saturdays, from 2 November 2021)
Barcelona <-> Lisbon (Mondays, Wednesdays, Fridays, Saturdays, from 31 October 2021)
Barcelona <-> Oujda (Tuesdays, Saturdays, from 2 November 2021)
Barcelona <-> Palermo (Thursdays, Sundays, from 31 October 2021)
Barcelona <-> Rabat (Tuesdays, Saturdays, from 2 November 2021)
Barcelona <-> Tallinn (Wednesdays, Sundays, from 31 October 2021)

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , 5ko каза:

Някой има ли идея дали Райън спират полетите до Берлин от Ноември за постоянно или е нещо временно, свързано с covid-а?

Доклокото се вижда от разписанието май е за постоянно, защото след октомври няма полети дори и след края на зимния сезон от март 2022г. Никакви полети не се откриват за 2022г. по тази линия.

Германия в момента е добри показатели, за да е заради Ковид обстановката спирането на линията.

Връзка към коментар

"Цeнитe нa caмoлeтнитe билeти щe ce yвeличaт дpacтичнo дoгoдинa.

Предупреждението дойде от изпълнителния директор на нискобюджетния авиопревозвач Rуаnаіr Maйĸъл O'Лиъpи.

Причината: все повече щe иcĸaт дa лeтят в Eвpoпa. Най-голям ръст на цените се очаква през следващото лято, пpeдaвaт eвpoпeйcĸитe мeдии."

https://profit.bg/pyteshestviq/tsenite-na-samoletnite-bileti-skachat-drastichno-dogodina/

• Смея се 3
Връзка към коментар
На 15.05.2018 г. в 14:01, Фил каза:

Горинят линк със списъка на летища, неприемащи мобилни бордни карти, който съм постнал навремето  и също така е закарфичен отгоре на темата, вече не е актуален, а дестващият е ето този, може би е добре някой модератор да го смени. 

• Харесвам 12
Връзка към коментар
На 14.09.2021 г. в 15:15, agenta каза:

Доклокото се вижда от разписанието май е за постоянно, защото след октомври няма полети дори и след края на зимния сезон от март 2022г. Никакви полети не се откриват за 2022г. по тази линия.

Германия в момента е добри показатели, за да е заради Ковид обстановката спирането на линията.

Берлин все пак се появи в лятното разписание догодина, за сега само в app-а се виждат заложените полети и часовете им. Не са в продажба в момента. 

Букурещ също го има заложен в лятното разписание. За сега виждам, че полетът в понеделник е преместен от рано сутринта на вечерта.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 11.09.2021 г. в 8:02, jorocontrola каза:

Тъй като и it.trip.com не ми предоставят пълната информация, тоест генерирания имейл, а само PNR, аз нямам достъп до резервацията си за полет с raynair, бих казала, че не е clickbait, а съобщава за доста неприятна тенденция. 

Сега се предполага да си чакам безплатния автоматичен чекин 24 часа преди полета и да не знам дори да се случи, дали райън ще харесат бордната ми карта. 

Отделно тази покупка явно ми отнема правото за безплатни промени, което в случая не ме притеснява, но e тъпо.

На 11.09.2021 г. в 7:39, AlexandraKo каза:

Ryanair отказва да качва пътници, закупили билети от kiwi.com

https://worldbg.eu/ryanair-отказва-да-качва-пътници-с-билети-за/

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Lindt каза:

Тъй като и it.trip.com не ми предоставят пълната информация, тоест генерирания имейл, а само PNR, аз нямам достъп до резервацията си за полет с raynair, бих казала, че не е clickbait, а съобщава за доста неприятна тенденция. 

Когато нямаш опция да се чекираш сам, определено е проблем.

Но предполагам понякога просто се предлага като екстра ...

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.