Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Откога полетите до Меминген са по два в четвъртък? Пък от ноември ги спират чак до края на март.

@Lindt, може ли да споделиш какво стана с чекирането на билетите, купени през trip.com?

Връзка към коментар
преди 1 час, iMari каза:

Откога полетите до Меминген са по два в четвъртък? Пък от ноември ги спират чак до края на март.

@Lindt, може ли да споделиш какво стана с чекирането на билетите, купени през trip.com?

Мари, всичко мина ок. За бордните карти на отиване с уиз закъсняха и писаха, че нямат данни. Пратихме им ги и си издадоха и тях, а после в понеделник пратиха и тези за полета с райън. 

Забележки имам: 

- няма опция да избереш документ, предлага само паспорт. 

- аз им бях дала вече тези данни при покупката и трябваше да ги имат, а не да разменяме имейли. 

- на връщането с райън тези 24 часа започваха в неделя по обяд. Пратих ни ги в понеделник и много скъсиха времето за реакция при грешки. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Значи и за полетите на Уиз trip е трябвало да ви чекират?! Не са ви дали кода на резервацията? Тези наистина са тегави. Хубаво е, че всичко е минало без издънки.

Връзка към коментар
преди 4 минути , iMari каза:

Значи и за полетите на Уиз trip е трябвало да ви чекират?! Не са ви дали кода на резервацията? Тези наистина са тегави. Хубаво е, че всичко е минало без издънки.

дадаха ни ги и можехме да сме независими, но исках да видя как работи автоматичното чекиране, за да преценим какво да очакваме от връщането. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ryanair launches 12 new routes from / to NAPLES, Italy.

Отнови има София - Неапол.

ryanair-e1615451085108.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from / to Naples:

Naples <-> Agadir
Naples <-> Bucharest
Naples <-> Fuerteventura
Naples <-> Lanzarote
Naples <-> London Luton
Naples <-> Milan Malpensa
Naples <-> Prague
Naples <-> Sofia
Naples <-> Tallinn
Naples <-> Tel Aviv
Naples <-> Tenerife
Naples <-> Zagreb

Ryanair announced the launch of the 12 new Winter 2021 routes from / to Italy. Check out new routes from Naples to Morocco / Romania / Canary Islands / UK / Italy / Czechia / Bulgaria / Israel / Croatia and book your ticket at the best price. The new low-fare routes are already on sale!

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Да кажа ако някой пътува с Раян, че на полета до Барселона казаха че вече не може да се пазарува на борда с кеш. Единствено и само с карта.

Това не съм сигурна че е за всички полети

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Да това лято по която и дестинация да летяхме с Уиз и Райън, беше така - ковид мерки.

По този повод Уиз ме изправиха на нокти, защото взеха сумата от картата почти 2 седмици по-късно, в 4 часа през нощта със странни описания на тегленето. Звънях на банката да докладвам проблем, а то се оказа това.

Връзка към коментар
Преди 1 час, funny каза:

Да кажа ако някой пътува с Раян, че на полета до Барселона казаха че вече не може да се пазарува на борда с кеш. Единствено и само с карта.

Това не съм сигурна че е за всички полети

Ние летяхме по друга линия с Ryan преди около две седмици и също навсякъде пишеше, че приемат само плащане с карта. Имаше възможност да си избереш и поръчаш храна (стандартния джънк) предварително. Не знам дали работи без засечки, защото предварително нищо не избрах. Аз не бях летяла с тях от доста време и реших, че е старо нововъведение.

Уиз дават -10% от сметката като платиш с карта. Раян - не... скръндзите 🙂 🙂 🙂

• Смея се 3
Връзка към коментар

Ryanair opens a new base in Venice’s main airport and launches 18 new routes! Fly from only €4 one-way!

Днес имат и промоция 😊 Buy One Get One Half Price!

ST_Ryanair_750px.png

18 new routes from/to VCE:

Venice – Comiso – Venice
Venice – Crotone – Venice
Venice – Lisbon – Venice
Venice – Madrid – Venice
Venice – Marseille – Venice
Venice – Stockholm – Venice
Venice – Vienna – Venice
Venice – Gdansk  – Venice
Venice – Cork – Venice
Venice – Helsinki – Venice
Venice – Santander – Venice
Venice – Odessa  – Venice
Venice – Toulouse  – Venice
Venice – Katowice  – Venice
Venice – Nuremberg  – Venice
Venice – Menorca – Venice
Venice – Cagliari – Venice
Venice – Trapani – Venice

Travel dates for the new routes: starting from March 2022

6 existing routes:
Venice – Catania – Venice
Venice – Bari – Venice
Venice – Napoli – Venice
Venice – Palermo – Venice
Venice – Barcelona – Venice
Venice – London Stansted – Venice

За повече инфо цък.

• Харесвам 13
Връзка към коментар
преди 36 минути , Coo каза:

Вече някои летят с бели самолети Малта Еър, преди малко един мина над мен на кацане

IMG_20211007_163520.jpg

Аз бях в този самолет. Летяла съм с Райън отдавна,но не са били на Малта Еър. Какви са били досега?

преди 32 минути , Вероника каза:

Здравейте, как да направя чекина за лична карта, която е безсрочна?

Слагате + 10г. от датата на издаване. Проверено- работи.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев

Като стана въпрос за Boeing 737-Max, летях с него за първи път преди няколко дена.

Полета беше от Римини до Краков и беше изпълнен от Buzz (или бившите Ryanair Sun), самолета беше пуснат преди месец (интересното е че, за последният месец това е вторият път в който имам късмета да съм на чисто нов самолет, предният път самолета на Уиз беше пуснат преди 2 месеца 😄) определено доста ми допадна като самолет. По-тих и по-някакъв късмет мястото ми беше 2А, а пред него няма седалка. Първият ред са само средна седалка и до пътеката, това ми допадна доста, защото хем можеш да се опънеш, хем няма кой да минава точно пред тебе.

За съжаление, при избирането на място в системата на Ryan не показа, че ще бъде с Boeing 737-Max, но следващият път, ако разбера ще бъда отново със същия модел ще избера да седна някъде по-назад да видя и как е мястото за краката при по-задните редове.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Мирослав Василев каза:

Като стана въпрос за Boeing 737-Max, летях с него за първи път преди няколко дена.

Полета беше от Римини до Краков и беше изпълнен от Buzz (или бившите Ryanair Sun), самолета беше пуснат преди месец (интересното е че, за последният месец това е вторият път в който имам късмета да съм на чисто нов самолет, предният път самолета на Уиз беше пуснат преди 2 месеца 😄) определено доста ми допадна като самолет. По-тих и по-някакъв късмет мястото ми беше 2А, а пред него няма седалка. Първият ред са само средна седалка и до пътеката, това ми допадна доста, защото хем можеш да се опънеш, хем няма кой да минава точно пред тебе.

За съжаление, при избирането на място в системата на Ryan не показа, че ще бъде с Boeing 737-Max, но следващият път, ако разбера ще бъда отново със същия модел ще избера да седна някъде по-назад да видя и как е мястото за краката при по-задните редове.

Днес на връщане от Милано бях на заден ред-24А и ми направи впечатление,че ми е по-комфортно. Даже успях да си скръстя краката(леко настрани)! Но почти никога не забелязвам точно с какво летя!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Още от началото на август започнаха полети от Милано с машини 737 - 8 - 200 МАХ на Malta Air. По същото време започна и от Лондон да идва машина МАХ, но в цветовата схема на Раян. Ноември стартират полетите до Неапол и също ще се изпълняват от 737 МАХ на Malta Air.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Преди малко се чекирах за полет към София. Но не съм сигурна какъв номер на личната карта съответства на моето име. Има ли начин да  проверя и ако има грешка, как мога да я корегирам?

Връзка към коментар

Ако номера на личната карта не е написан на бордната карта, значи няма как да се сравнят, тоест няма значение...

Ако го има - свързваш се с тях, отказваш чекина и после се чекираш отново.

Връзка към коментар
преди 7 часа, neuromancer каза:

Ако номера на личната карта не е написан на бордната карта, значи няма как да се сравнят, тоест няма значение...

Ако го има - свързваш се с тях, отказваш чекина и после се чекираш отново.

Бордната карта е на телефона, номерът го няма, но като сканират кода не знам какво виждат.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Венелин
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.