Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 31 минути , Zaro каза:

Нюрнберг го чакам, защото ... ай,  няма да казвам защо. 😎

А "фермата" Меминген ми и любимо летище. Къде другаде 5 минути след слизане от самолета си вече извън терминала?

Аз и на Нюрнберг при вечерните полети за пет минути вече съм си купувал bayern ticket и оттам директно в метрото. В Меминген разписанието на автобусите е до такава степен несъобразено, че след петте минути често е най-добре да продължиш пеш до града. Няма и откъде да си купиш bayern ticket там. 

Има си и добрите страни. Най-често съм комбинирал двете летища 🙂

Връзка към коментар

За сведение ако някой се чуди къде да изкара Нова година.Може с Раян да се отиде 29.12 и връщане 01.01 до Загреб.Цена 10 евро двупосочно.А през momondo.dk излизат 5,36 евро round trip. Аз съм на борда.

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Ryanair announces 13 new SUMMER 22 routes from/to Nuremberg, Germany.

Nuremberg <-> Banja Luka
Nuremberg <-> Cagliari
Nuremberg <-> Chania
Nuremberg <-> Dublin
Nuremberg <-> Faro
Nuremberg <-> Girona
Nuremberg <-> Ibiza
Nuremberg <-> Lviv
Nuremberg <-> Madeira
Nuremberg <-> Sofia
Nuremberg <-> Tallinn
Nuremberg <-> Valencia
Nuremberg <-> Venice

Ryanair’s CEO Eddie Wilson said:

“We are delighted to be investing in Nuremberg airport at a time when the German Govt is abandoning its regional airports in favour of legacy airlines and major airports. The opening of our new base at Nuremberg will generate 13 new routes – 27 in total – and deliver increased connectivity – driving tourism and growth for the region as it recovers post-pandemic. This $200m investment will not only boost Germany’s economy by driving vital tourism but will also create more than 60 direct jobs and almost 1,000 jobs in the region.”

• Харесвам 15
Връзка към коментар

Супер новина за Нюрнберг! 

Не знам дали е коментирано, но видях в разписанието, че Раян връщат полетите до Карлсруе/Баден-Баден. Само дето цените не са от най-приятните. Така вече Раян летят до 5 дестинации в Германия 😃

Връзка към коментар

Днес получих някакви 30евро рефънд от Раян. Аз не съм искал рефънд от 1-2 години, проверих си билетите да не са канселирали нещо, но няма.

Не пише нищо никъде, в мейла пише само, че е рефънд и това е. Отделно, аз не помня да съм плащал скоро с Кърв, а са върнати там.

В Кърв пише, че е частично връщане, а първоначалната сума е била 60евро, за толкова също не помня да съм купувал билети..

Какво връщат не е ясно, дано не ми отпадне някой билет в последствие.

Някаква идея как да разбера какво са върнали?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След разследване от моя страна се изясни какво се е случило, ама защо трябва да се занимавам с тях и да си губя времето..

Оказа се, че на последния полет на 26.11 или черния петък купих един парфюм,  бяха допълнително намалени на стойност 30евро.

Платих с Кърв с телефона, но не съм се занимавал повече.

Оказа се, че са взели не 30 евро, ами 60 евро, защо надали някой знае. На екрана пишеше 30, аз винаги гледам какво изписва.

И днес вече са върнали надвзетите 30 евро. Понеже излиза само Rayan на транзакциите  се чудих кои билети са заминали и какво е станало.

Както има хора, които купуват за 100-200 и повече евро в самолетите, може да останат на нулево салдо и да се чудят защо..

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Връзка към коментар

По едно време имаше опция да получиш ваучер или да смениш полет без такса и без допълнителни неща като флекса, при уиз. Сега не го виждам. Някой знае ли нещо по въпроса.

Връзка към коментар
На 14.12.2021 г. в 12:00, EliDion каза:

По едно време имаше опция да получиш ваучер или да смениш полет без такса и без допълнителни неща като флекса, при уиз. Сега не го виждам. Някой знае ли нещо по въпроса.

Това със смяната на полета беше за определно време и мисля, че имаше период до който беше покупката и до определен период на пътуване май до края на септември ако не бъркам

п.с. Опцията за прикачване на сертификат към бордната карта при чекиране задължителна ли е?

Връзка към коментар

Ryanair announces 4 new routes across Europe

Genoa  <-> Lamezia (Fridays, Sundays, from 27 March 2022)
Genoa  <-> Vienna (Thursdays, Sundays, from 2 June 2022)

Genoa  <-> Manchester  (Wednesdays, Sundays, from 27 March 2022)

Birmingham <-> Knock (Tuesdays, Saturdays, from 29 March 2022)

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Как се купуваше билет на 7 годишно дете при купени вече билети на родителите. Закупува се билет за върастен и после се свързваш да ти обеденят резервацията ли?

Връзка към коментар
преди 4 часа, Ivko каза:

Как се купуваше билет на 7 годишно дете при купени вече билети на родителите. Закупува се билет за върастен и после се свързваш да ти обеденят резервацията ли?

Скоро ми се случи. Купих билет за възрастен ,но беше за дете и се сързах на чат и ми поправиха резервацията безплатно.

Връзка към коментар
преди 16 часа, Alexander каза:

Някаква такса беше.

преди 13 часа, iva 80 каза:

Скоро ми се случи. Купих билет за възрастен ,но беше за дете и се сързах на чат и ми поправиха резервацията безплатно.

А в рамките на 24ч. ли беше защото се свързах с тях и ми отговориха това  It's not possible to add a child under 16 to an existing flight reservation, however, you can make a separate booking as an Adult fare and then contact our Customer Services team and link the bookings. Before contacting us, please have the details of the child and passport number ready. A link fee of €/£30 is required to link the bookings.

Връзка към коментар
преди 4 минути , Ivko каза:

А в рамките на 24ч. ли беше защото се свързах с тях и ми отговориха това  It's not possible to add a child under 16 to an existing flight reservation, however, you can make a separate booking as an Adult fare and then contact our Customer Services team and link the bookings. Before contacting us, please have the details of the child and passport number ready. A link fee of €/£30 is required to link the bookings.

Точно така беше, купувах на приятели преди време за детето им и го добавих към тяхната резервация. След като купих за възрастен по техния съвет, се свързах отново и казаха 30евро, защото за да е безплатно свързването  трябва и двете резервации да са пресни до 24 часа. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
На 21.12.2021 г. в 8:03, iMari каза:

За мен е още по-необяснима честота на полетите до Бари общо за двете нискотарифки. Пътувах края на ноември - и на отиване и на връщане дали имаше и 20-30% заетост на местата. Масово билетите са по 8-10лв, но продължават да летят.

Сега ми отмениха 3 полета до Бари от Ryan на 10,14,15 януари .Двата са на отиване и 1 на връщане.От 9.1 до края на месеца липсват полети.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Цитат

Сега ми отмениха 3 полета до Бари от Ryan на 10,14,15 януари .Двата са на отиване и 1 на връщане.От 9.1 до края на месеца липсват полети.

@dimitrov6, благодаря, че сподели! Сега виждам, че и нашите полети до/от Загреб за януари са отменени. Проверете си резервациите, че май и тези са рязали яко.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , iMari каза:

@dimitrov6, благодаря, че сподели! Сега виждам, че и нашите полети до/от Загреб за януари са отменени. Проверете си резервациите, че май и тези са рязали яко.

Болоня я няма, а основанието за отмяната е търговски причини.  🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.