Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Някой има ли проблеми с регистрация за полет на Ryanair ?

От вчера пробвам да се чекирам и през уеб като натиснеш на резервацията само зарежда и мисли, а през мобилния ап  дава надпис че има проблем :

37743C73-1BBC-4F31-A0CB-5D1AEAA01A89.jpeg

• Замислям се 3
Връзка към коментар

Отмениха ми Бергамо-Лисабон за януари

преди седмици смениха София Бергамо братята Уиз и една нагласих пътуването с Раян, ама този път няма да стане.

Предавам се, изгоряха малко билети купувани през оподо.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 2 часа, funny каза:

Някой има ли проблеми с регистрация за полет на Ryanair ?

От вчера пробвам да се чекирам и през уеб като натиснеш на резервацията само зарежда и мисли, а през мобилния ап  дава надпис че има проблем :

37743C73-1BBC-4F31-A0CB-5D1AEAA01A89.jpeg

И при мен бе по същия начин. Влез в резервацията чрез номера и, и мейла си

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, Биксбит каза:

И при мен бе по същия начин. Влез в резервацията чрез номера и, и мейла си

Получи се по този начин, благодаря !

През профила - никакъв шанс 

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Раян орязва следпразнично доста маршрути.

https://www.express.co.uk/travel/articles/1540918/ryanair-flight-cancellations-destinations-january-latest

По-интересно е, че О'Лиъри е във вихъра си и пръска коледно настроение :laugh::

O’Leary said: “If you’re not vaccinated, you shouldn’t be allowed in the hospital, you shouldn’t be allowed to fly, you shouldn’t be allowed on the London Underground, and you shouldn’t be allowed in the local supermarket or your pharmacy either.

He had previously said: “We recognise the rights of everybody to decide not to get vaccinated if you so want.

“If you personally object to vaccination, because it’s some huge Government/ big pharma conspiracy, apart from the fact that you would be plainly an idiot, we respect your right to be an idiot.”

• Харесвам 6
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Привет, при смяна на билет за възрастен с този за дете вчера не ми взеха такса място, а днес за друг полет ми искат 6 евро? 

Допълвам - след мрънкане от моя страна , стана и без такса, като и аз , и детето вече сме със запазени места в резервацията.

Връзка към коментар

Отново мое мнение, но нямам възможност да редактирам. Имам 2 резервации с едно и също име за 1 и същ полет - проблем ли е? Има ли възможност да отменя едната или да не се пробвам изобщо?

Връзка към коментар
преди 4 минути , Яни каза:

Отново мое мнение, но нямам възможност да редактирам. Имам 2 резервации с едно и също име за 1 и същ полет - проблем ли е? Има ли възможност да отменя едната или да не се пробвам изобщо

Ако искаш да отменяш го прави след като се чекираш и получиш БК. Която е обвързана с дете или багаж, приорити... тя е важната

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Гледам са спрели временно полетите от другата седмица до Бари. Но поне за тази събота и неделя е оферта. Ако остана някой да не е бил, сега е моментът:

IMG_20220105_072622.jpg

• Харесвам 8
Връзка към коментар
преди 2 часа, jorocontrola каза:

Гледам са спрели временно полетите от другата седмица до Бари. Но поне за тази събота и неделя е оферта. Ако остана някой да не е бил, сега е моментът:

IMG_20220105_072622.jpg

За мен сега не е момента с този нов щам,живея с родители и да не ги заразя, и с тези 5-слойни маски да ги носиш дори и навън задължително.Така ние вдишваме същия въздух ,който издишваме пълен с въглероден двуокис.Почувствах се като дрогиран и ми стана лошо.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, dimitrov6 каза:

За мен сега не е момента с този нов щам,живея с родители и да не ги заразя, и с тези 5-слойни маски да ги носиш дори и навън задължително.Така ние вдишваме същия въздух ,който издишваме пълен с въглероден двуокис.Почувствах се като дрогиран и ми стана лошо.

Тази маска да не е найлонов плик, че събира издишаното и пак го вдишваш?

• Харесвам 4
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 12 минути , Alexander каза:

Тази маска да не е найлонов плик, че събира издишаното и пак го вдишваш?

По-лошо е. С найлонов плик поне може да си умреш с достойнство, а с FFP2  маските само ти причернява, свестяваш се, пак ти причернява. Освен това, ластиците им са плътни и къси и неусетно ушите ти щръкват след продължително носене. 😀

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 11 минути , iMari каза:

По-лошо е. С найлонов плик поне може да си умреш с достойнство, а с FFP2  маските само ти причернява, свестяваш се, пак ти причернява. Освен това, ластиците им са плътни и къси и неусетно ушите ти щръкват след продължително носене. 😀

При паническа атака се препоръчва да издишаш и вдишаш от торбичка и така се успокояваш,но само до 10 пъти.🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 50 минути , iMari каза:

Има уширител, върши някаква работа 😀 Макар че и с него ушите ми тъкмо почнаха да се прибират след Италия 🤐

Имам 2 цвята/вида. 

IMG_20220105_193652.jpg

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 57 минути , jul каза:

Има уширител, върши някаква работа 😀 Макар че и с него ушите ми тъкмо почнаха да се прибират след Италия 🤐

От друга страна, ако достатъчно дълго си носил подобен тип маска, последствията за мозъка ти, причинени от липсата на кислород, биха били такива, че въобще няма да ти пука с какви уши си.

• Харесвам 5
  • Смея се 17
Връзка към коментар
преди 14 часа, jul каза:

Имам 2 цвята/вида. 

IMG_20220105_193652.jpg

Казва се антиушодръп.

• Смея се 4
Връзка към коментар
Преди 1 час, adriano1 каза:

Здравейте, един тривиален въпрос - може ли да се отмени резервация с райън и да ти възстановят парите? Или има опция само за смяна на дати?

Не може да се отмени резервация и да се възстановят пари, ако няма закупена тарифа за гъвкавост. Има опция за смяна на дати с доплащане. Сумите излизат при опита за смяна - системата ги начислява и е личен избор дали да бъдат приети.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой знае ли колко приблизително е разликата в цената да добавиш приорити по време на купуването на билет и след като вече си го купил?

По време на купуването в момента е 14 евро

Връзка към коментар
преди 1 час, cybersimo каза:

Някой знае ли колко приблизително е разликата в цената да добавиш приорити по време на купуването на билет и след като вече си го купил?

По време на купуването в момента е 14 евро

Последно беше 20 евро , не знам дали не е по-висока цената за определени дати.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 часа, Jorro каза:

Последно беше 20 евро , не знам дали не е по-висока цената за определени дати.

А знаеш ли дали винаги е 20 евро? или зависи от нещо друго?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 4 часа, cybersimo каза:

А знаеш ли дали винаги е 20 евро? или зависи от нещо друго?

Тези, коитпщоназ проверих бяха все по 20 евро, но беше преди месец. Предполагам е фикс както е багажа на 40евро, но не мога да съм сигурен. При всеки случай няма да е под 20 евро. 

Връзка към коментар

Да кажа как се развиха нещата.

Билетът през сайта на Раян беше 30 евро, а приорити 14 евро.

Билетът през Оподо беше 9 паунда, но по време на купуването ми предложи приорити през Оподо на 12 паунда. Така, че директно взех от там всичко.

• Харесвам 10
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.