Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 40 минути , cybersimo каза:

Да кажа как се развиха нещата.

Билетът през сайта на Раян беше 30 евро, а приорити 14 евро.

Билетът през Оподо беше 9 паунда, но по време на купуването ми предложи приорити през Оподо на 12 паунда. Така, че директно взех от там всичко.

Супер. Аз по дифолт приемах, че на оподо е скъпо, но вече ще проверявам. Имай предвид, че е възможно да не ти даде да се чекираш през апа и да ти иска верификация на самоличност срещу 0,35 евро, това като тръгнеш да се чекираш и отнеме малко време, просто да го знаеш ако тръгнеш да го правиш в последния момент. При мен последния път като ми го даваше това в апа през сайта си стана без проблем и нужда от верификация. Сега ако си добавиш резервацията в профила в сайта може да изчезне след време да не се шашкаш, ще ти даде пак да си я добавиш и да се чекираш с тази особеност за верификацията. На мен при всички 4 резервации през оподо се случи това преди 2 месеца. 

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте, не успях да намеря лесно дали въпросът е задаван, дано не се повтарям.

Имам ваучер от Райънеър за пътуване още от първия локдаун през 2020. Иска ми се да го осребря за пари, но картата, с която платих тогава не е активна, а отдавна не съм клиент на банката. Ако изпратя заявка за cash refund, рискувам ли да не се разберем никога, или като им даде грешка, евентуално самата АК ще се свърже с мен? (сам не си вярвам като го пиша)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 47 минути , Венелин каза:

Здравейте, не успях да намеря лесно дали въпросът е задаван, дано не се повтарям.

Имах променени дни на резервация и исках рефънд по карта по която също беше изтекла и тогава им писах в чата и ми отговориха това: We confirmed that booking has not been managed yet regarding the schedule change that affected your flights. If you chose refund and your credit card is expired, the system will noticed and we'll do the refund using wire transfer to a bank account. Don't worry about that. След това получих линк от който си вкарах по коя сметка да върнат парите.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Привет! Не мога да асимилирам тази дилема. Имам полет до Милано на 07.04 в 00:00 ч. Значи, да разбирам, че самолетът излита в полунощ между 6 и 7 април и пристига в 1 ч на 7 април, нали така?🤔

Връзка към коментар
преди 15 минути , muchachote каза:

Привет! Не мога да асимилирам тази дилема. Имам полет до Милано на 07.04 в 00:00 ч. Значи, да разбирам, че самолетът излита в полунощ между 6 и 7 април и пристига в 1 ч на 7 април, нали така?🤔

Да, до такова заключение стигнах и аз гледайки тези полети. Много абсурден час. Ако е отворено летището през нощта може да спестиш от нощувка, в случай, че имаш много ранен сутрешен полет от Бергамо. Не мога да се сетя за друго предимство.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев
преди 19 минути , muchachote каза:

Да така е, поне и аз така го разбирам, иначе за първи път виждам полет на Раян да излита в полунощ 🤔

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Виждам полети от Бергамо до Фуншал 2 пъти седмично на доста прилични цени, примерно за май месец всички полети са под 33 евро на отиване . Не знам дали е нова линия, но може да зарадва някой 🙂

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Ryanair launches 11 new routes from/to Dublin, Ireland!

ryanair-2042513_1920-e1584429875612.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from/to Ireland:

Dublin <-> Nimes
Dublin <-> Agadir
Dublin <-> Plovdiv
Dublin <-> Nuremberg
Dublin <-> Cardiff
Dublin <-> Alghero
Dublin <-> Zagreb
Dublin <-> Kosice
Dublin <-> Suceava
Dublin <-> Sibiu
Dublin <-> Madeira

Ryanair announced 11 new routes to and from Ireland. Check the new routes from Ireland to Romania/Slovakia/Italy/UK/Croatia/France/Bulgaria/Morocco/Germany and book your tickets at the best price. The new low fares routes are already on sale!

• Харесвам 7
  • Браво 1
Връзка към коментар

Ryanair’s new routes from / to Zagreb

Zagreb <-> Basel
Zagreb <-> Bratislava
Zagreb <-> Corfu
Zagreb <-> Dublin
Zagreb <-> Eindhoven
Zagreb <-> Malaga
Zagreb <-> Lviv
Zagreb <-> Malta
Zagreb <-> Manchester
Zagreb <-> Naples
Zagreb <-> Paphos
Zagreb <-> Rome Fiumicino
Zagreb <-> Thessaloniki

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Моля за помощ. Купени билети от сайта на “Ryanair”, през моя акаунт, с моята карта .Плащането мина без никакъв проблем, но нямам имейл с номер на резервация. Не знам къде да я търся, за първи път ми се случва такова нещо. Виждам , че парите са изтеглени. Колко време трябва да мине за да дойде един имейл ? Досега винаги резервациите са идвали почти веднага…какво следва да направя? Или просто да зарежа всичко и да се наспя с идеята, че утрото е по мъдро от вечерта…

Връзка към коментар
преди 47 минути , stebal каза:

Моля за помощ. Купени билети от сайта на “Ryanair”, през моя акаунт, с моята карта .Плащането мина без никакъв проблем, но нямам имейл с номер на резервация. Не знам къде да я търся, за първи път ми се случва такова нещо. Виждам , че парите са изтеглени. Колко време трябва да мине за да дойде един имейл ? Досега винаги резервациите са идвали почти веднага…какво следва да направя? Или просто да зарежа всичко и да се наспя с идеята, че утрото е по мъдро от вечерта…

Първо провери в папка спам.Ако няма мейл можеш да видиш резервацията в профила на Раянеър.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 27 минути , Otnesen каза:

Първо провери в папка спам.Ако няма мейл можеш да видиш резервацията в профила на Раянеър.

Първо това направих, но папка спам е празна. В мойте резервации също няма нищо.

Връзка към коментар
преди 8 минути , stebal каза:

Първо това направих, но папка спам е празна. В мойте резервации също няма нищо.

Пробвай през чата:
https://help.ryanair.com/hc/bg/articles/360017825258

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, stebal каза:

Въпросната резервация не излиза ли в профила ви в Ryanair?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, iaia_mama каза:

Пробвай през чата:
https://help.ryanair.com/hc/bg/articles/360017825258

Благодаря, явно това е следващата стъпка. Надявах се , да мина без този разговор.

преди 6 часа, mitkobiker каза:

преди 6 часа, mitkobiker каза:

Не, ако не виждам , че парите са изтеглени, няма никаква индикация, че съм купувала билети. 

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Ryanair launches 17 new routes from Rome!

ST_Ryanair_750px.png

New Routes from / to Rome:
✈️ Berlin
✈️ Brussels
✈️ Cologne
✈️ Cuneo
✈️ East Midlands
✈️ Fez
✈️ Figari
✈️ Gran Canaria
✈️ Kefalonia
✈️ Minorca
✈️ Prague
✈️ Preveza
✈️ Stockholm
✈️ Tangier
✈️ Trapani
✈️ Valencia
✈️ Zadar

• Харесвам 14
  • Браво 2
Връзка към коментар

Не мога да открия инфото на сайта на райън 😞 Дали е в сила все още "covid бонуса" за безплатна промяна на полет? Нещо подобно на флекса при розовите, но тук се появяваше безплатно и беше май за макс.2 промени

Връзка към коментар
преди 11 минути , КолЮ каза:

Не мога да открия инфото на сайта на райън 😞 Дали е в сила все още "covid бонуса" за безплатна промяна на полет? Нещо подобно на флекса при розовите, но тук се появяваше безплатно и беше май за макс.2 промени

Беше в сила за направени резервации до 31 януари. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, don каза:

Беше в сила за направени резервации до 31 януари. 

Имам от 30.01 една и не виждам къде пише,че може безплатно да сменям полета,а уж търсих 😊

Връзка към коментар

В сила е. Вчера безплатно смених едни февруарски полети с тотално различни полети за юни. Позволени са макс 2 промени.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 13 минути , Георги Матеев каза:

В сила е. Вчера безплатно смених едни февруарски полети с тотално различни полети за юни. Позволени са макс 2 промени.

Интересно. Преди 3 седмици на канселирам полет ми даде всякакви смени, но само +/- 14 дни. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Към момента колко дни преди полет е най-добра цената, масово за полетите ми не ми харесват цените, доста по-високи спрямо преди , чудя се кога да ги купя.  Имате ли впечатления.  Обикновено 12-14 дни преди полета смятах, че са най-добре, но сега наблюденията ми се поразбиха.  Да свиквам ли с новите цени или  да изчакам да ми мине. Има и някакви евтини билети в последния момент, 2-3 дни преди полет 😉 

Връзка към коментар

Тези дни определено се усеща вдигане на цените и то в краткосрочен план, може би защото редица страни разхлабиха мерките, а на народа му се пътува. Така беше и през пролетта на миналата година и после цяло лято летяхме за по 5 евро в последния момент. Сега точно Раян могат да си позволят да вдигат цените, защото популярните нискотарифки са със силно орязани маршрути поне до средата на март. Надявам се след това да се балансират нещата, но кой знае....

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 1 час, Tani каза:

Обикновено 12-14 дни преди полета смятах, че са най-добре, но сега наблюденията ми се поразбиха.

Нормално около 2 месеца преди полет. Но се гледа от рано и се купува, когато цената ти е ОК. Никога няма гаранции все пак.

В момента трудно може да се прогнозират цените ...

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.