Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Купуване във вторник 6...7 седмици преди полети в дни вторник, сряда и четвъртък. Петък, събота 30... 50 % над тях. 

преди 7 часа, Tani каза:

Към момента колко дни преди полет е най-добра цената, масово за полетите ми не ми харесват цените, доста по-високи спрямо преди , чудя се кога да ги купя.  Имате ли впечатления.  Обикновено 12-14 дни преди полета смятах, че са най-добре, но сега наблюденията ми се поразбиха.  Да свиквам ли с новите цени или  да изчакам да ми мине. Има и някакви евтини билети в последния момент, 2-3 дни преди полет 😉 

• Харесвам 11
Връзка към коментар

Ryanair launches 6 new routes across Europe!

Ryanair_marty-sakin-152Wl0u8QS8-unsplash-e1628230377726.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes:

Milan Bergamo <-> Madeira (Thursdays, Sundays from 31 March 2022)
Milan Bergamo <-> Newcastle (Wednesdays, Saturdays from 30 March 2022)
Milan Bergamo <-> Frankfurt Hahn (Tuesdays, Thursdays, Sundays from 27 March 2022)
Madrid <-> Venice (Every day from 29 March 2022)
Madrid <-> Billund (Mondays, Fridays from 28 March 2022)
Madrid <-> La Palma (Mondays, Tuesdays, Thursdays, Saturdays from 28 March 2022)

• Харесвам 8
Връзка към коментар
На 13.02.2022 г. в 20:29, Tani каза:

Преди 5 часа беше 44 евро , преди 2 часа го направиха 66, сега отварям - 81.

Голямо купуване да  пада в неделя след обяд 😉

Най-много да го купя за 180 накрая 🙂

Днес обаче не е 180, цял ден е 300 , ще взема друга дата. За първи път уцелвам такъв билет - за 1 ден през 2 часа от 44 до 300, но винаги има първи път 😉 -

Връзка към коментар
преди 19 минути , Tani каза:

Днес обаче не е 180, цял ден е 300 , ще взема друга дата. За първи път уцелвам такъв билет - за 1 ден през 2 часа от 44 до 300, но винаги има първи път 😉 -

Не бързай да променяш плановете. Като нищо след 2 дни същият билет може да е 20 евро.

Дебнах 3 месеца един полет Мадрид-София за март, който в пиковия си момент струваше 270 евро. В крайна сметка наскоро го взех за 10 евро 🙂

Отдавна не търся логика в ценообразуването на лоу-кост авиокомпаниите. Просто проверявам цените всеки ден и когато вече ме устройва - купувам.

• Харесвам 18
Връзка към коментар
На 14.02.2022 г. в 23:57, Георги Матеев каза:

Не бързай да променяш плановете. Като нищо след 2 дни същият билет може да е 20 евро.

Дебнах 3 месеца един полет Мадрид-София за март, който в пиковия си момент струваше 270 евро. В крайна сметка наскоро го взех за 10 евро 🙂

Отдавна не търся логика в ценообразуването на лоу-кост авиокомпаниите. Просто проверявам цените всеки ден и когато вече ме устройва - купувам.

Послушах те естествено 😉 ! В понеделник беше 300, но аз се държах магелански. Във вторник на обяд изведнъж стана 50, всички около него си стояха по 290-300. Най-ниският след седмица беше 48 и реших да си взема моя за 50 -  все пак ми е останало някакво сърце, макар и магеланско 😉 , не можех да чакам до сряда да пада … 🙂 Два часа след като го взех стана 90, след  още 2 ч - 130 и малко след това и до днес е 300. Остават 6 дни до полета. Ще видя в последните дни как ще върви.

Благодаря за съпорта. От един случаен билет научих доста полезни подробности и както винаги – опитът, той цена няма.

• Харесвам 18
  • Браво 6
Връзка към коментар

Ryanair’s new routes from/to the UK:

Edinburgh <-> Bari
Edinburgh <-> Madrid
Edinburgh <-> Cork
Edinburgh <-> Marrakesh
Edinburgh <-> Nimes
Edinburgh <-> Palermo
Edinburgh <-> Paris
Edinburgh <-> Santiago

Leeds Bradford <-> Barcelona
Leeds Bradford <-> Paris
Leeds Bradford <-> Zadar

ryanair-aircraft-2.jpg

Ryanair’s new routes from/to Cork:

Cork <-> Alghero (Wednesdays, Saturdays, from 1 June 2022)
Cork <-> Pisa (Mondays, Fridays, from 3 June 2022)
Cork <-> Valencia (Thursdays, Sundays, from 2 June 2022)
Cork <-> Venice (Tuesdays, Saturdays, from 29 March 2022)
Cork <-> Manchester (Already available every day)
Cork <-> Birmingham (Mondays, Wednesdays, Fridays, from 28 March 2022)
Cork <-> Edinburgh (Every day from 28 March 2022)

Ryanair will also increase its investment at Cork Airport this Summer with the basing of a 3rd aircraft, representing a further $100m investment, bringing its total investment at Cork Airport to $300m. Ryanair also confirmed today that it will create an additional 30 direct local jobs as a result of this additional based aircraft at Cork Airport.

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Такаа.. не сме летели от цели 2г, другата седмица ще летим с детето, което ще навърши 2г след 20 дни, но има купен двупосочен самолетен билет за дете навършило 2г., навръщане също няма да има навъшени 2г. Това дали би бил проблем при чекина и съответно на летището при проверките на документи?

Връзка към коментар

Спокойно може да си лети детето, даже си има седалка.

Ако вече сте сменили рождената дата с правилната, просто си летите и няма никакъв проблем. Ако сте с грешна рождена дата, не знам дали ще проверяват и дали ще има проблем, вероятно не. Смяната обаче ще ви струва пари, ако не сте сменили веднага след покупката, та може да пробвате така...

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Приятелка без да иска е купила билет преди час с ден по-рано от този, който иска. Има ли някаква опция да го смени безплатно - от резервацията/чата/кол центъра или е загубена кауза. Това съм го правил с Уиз в рамките на 24ч. ми смениха датата без такса само разликата в цената платих.

Връзка към коментар
преди 8 минути , Ivko каза:

Приятелка без да иска е купила билет преди час с ден по-рано от този, който иска. Има ли някаква опция да го смени безплатно - от резервацията/чата/кол центъра или е загубена кауза. Това съм го правил с Уиз в рамките на 24ч. ми смениха датата без такса само разликата в цената платих.

До 24 часа може да си го направи сама през резервацията, доплаща се разликата в цената на билета.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, adreno каза:

Найс - при това при Value тарифа, за приорити + 21E отгоре

bgy.PNG

Да не раздават безплатни пици и сладоледи този ден в Милано,та е такава цената?🤣 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, crazyhorse каза:

Да не раздават безплатни пици и сладоледи този ден в Милано,та е такава цената?🤣 

Явно тези не познават парите вече. 😃

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 25.02.2022 г. в 16:10, pepsii каза:

Цар Футбол 🙂

Ще поясниш ли? Точно тогава съм там.

На 25.02.2022 г. в 1:48, adreno каза:

Найс - при това при Value тарифа, за приорити + 21E отгоре

bgy.PNG

Луда работа, явно аз съм виновен 🤪

В темата с отстъпките писах преди около 2 седмици на какви цени купих билети точно за тези 2 полета. Явно Райънеър имат да си наваксват 🤣

• Смея се 2
Връзка към коментар

Купих билети София-Катания за мен и Ради(12г) . Тъй като вторият билет беше по-скъп в едната посока ,първо купих за мен , но после се оказа , че не мога да купя билет за 12-15 , та купих за Ради билет за възрастен . Надявам се в чата да ми го оправят , някой с подобен проблем?

Връзка към коментар
преди 8 минути , neuromancer каза:

Така се прави, ама гледай да е до 24 часа след покупката, че ще ти начислят такса промяна според ценоразписа

Сега се мъча , ама бавничко върви комуникацията.

Връзка към коментар

Голямо мазало стана , за да спестя 12 Е направих различни резервации за мен и Ради. Обаче вместо да направя резервации за отиване и за двамата , съответно и за връщане , направих първо за мен , после за Ради . Естествено неговата беше за adult( няма опция за 12-15) . После си говорихме над час с агента за всичко , освен за операцията в украйна  и ми писа , че е обединил резервациите , но Ради ще се чекира безплатно на летището. Снимал съм си чата , надявам се да няма проблем.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не намирам актуална информация - при чекиране за полет от Ливърпул до София ме накара да тикна,че съм попълнила "формуляра за декларация за международни пътувания извън Обединеното Кралство". Не намирам да има такава декларация към настоящия момент, може ли актуална информация моля, че полетът е утре?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.