Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 10 минути , wiliko каза:

При мен приложението се отваря в момента 

Може да го оправят скоро 

Screenshot_20220324-170558.png

Да и при мен, явно преди малко са го пуснали. Отървахме този път, но хората с полети вчера и днес са били доста прецакани - пускат по 5 напомнящи мейла за ограничения, багаж и т.н., но не счетоха за необходимо да информират, че 2 дни сайта и приложението няма да работят. Чета по чужди сайтове яко ги хейтват.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Сутринта купих билет в 6 сутринта  😄 цяла нощ не съм спал, че точно снощи тръгвам да купувам и видях цена уауу и ме изхвърли и тогава видях, че има профилактика.  

преди 1 час, iMari каза:

По някое време, може би сутринта, приложението като че ли работеше, т.е. изкарваше полети. 

Не изкарваше полети докато бе профилактиката, но сега пак излизат и през оподо поне за моя полет съдя. И нямам проблеми с приложението от 6 сутринта.

Аз драма не виждам за чекирането. Те са го написали два дена преди профилактиката, която бе само 10 часа, а не 24  че да няма човек време.

0E7D1480-8900-4A67-A4D2-94814036F783.jpg

03D48507-9726-4432-AF48-61CB51350DF6.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

В момента и сайта и апа не работят при мен, а утре имам полет и е доста забавно като не мога да се чекирам. Нещо яко са оплескали 🙂

Скриншотът е отпреди 2 минути:

image.png.8b37f00d06756f1503cc489cbb822169.png

• Шок 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Каква е пък тази глупост?! Раян искат допълнителна такса за вече купени билети от/до Белгия, заради вдигане на таксите от белгийското правителство след 1 април. Чували ли сте някоя АК въобще да има такава практика?

https://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/ryanair-issues-alert-customers-instructing-26610006

Връзка към коментар

Аз доколкото разбирам тази такса е за всички компании. Ако никой друг не изпищи, значи само Райън се опитват да си я вземат за вече платени билети.

Връзка към коментар

Ryanair starts operations in La Palma and launches 21 new routes from/to Canary Islands

Ryanair_hackert-hs6avuQIUWs-unsplash-e1566189532631.jpg?resize=700%2C300&ssl=1

Ryanair’s new routes from / to Canary Islands:

La Palma <-> Barcelona
La Palma <-> Madrid
La Palma <-> Santiago
La Palma <-> Milan Bergamo

Lanzarote <-> Bratislava
Lanzarote <-> Malaga
Lanzarote <-> Marseille
Lanzarote <-> Naples
Lanzarote <-> Turin
Lanzarote <-> Venice Treviso

Fuerteventura <-> Cologne
Fuerteventura <-> Naples
Fuerteventura <-> Newcastle

Gran Canaria <-> Berlin
Gran Canaria <-> Marrakesh
Gran Canaria <-> Rome Fiumicino
Gran Canaria <-> Newcastle

Tenerife South <-> Agadir
Tenerife South <-> Marseille
Tenerife South <-> Naples

Tenerife North <-> Seville

Where to book?

Visit Ryanair

Baggage policy:

Hand baggage 40 x 20 x 25 cm is included!

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Преди малко успях с един агент по чат да добавя безплатни места за един възрастен и едно дете а за другия предложи цената която излиза по време на резервацията . Бях 400+ на опашката но търпеливо изчаках полета е вътрешен Мадрид-Майорка и е закупен през lastminute.es агента беше англо говорящ и изобщо не се дърпа след секунди се виждаше вече в резервацията

Screenshot_2022-04-04-12-50-07-792_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-04-04-12-58-32-461_com.android.chrome.jpg

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 4 минути , Nedy каза:

Здравейте! Как може да се добави билет от kiwi в профила? Не става с PNR и мейлът от резервацията. 

Пробвай през уеб версията поне при мен през приложението не става.

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 13 минути , Nedy каза:

Здравейте! Как може да се добави билет от kiwi в профила? Не става с PNR и мейлът от резервацията. 

Kiwi подават на Ryanair генериран от тях имейл (не твоя) и съответно няма как да добавиш резервацията в профила си. Единственият начин е да се свържеш със съпорта на Kiwi и да изискаш изрично да ти дадат имейл адреса, асоцииран с твоята резервация. С лека настойчивост го пращат.

Връзка към коментар
преди 55 минути , Георги Матеев каза:

Kiwi подават на Ryanair генериран от тях имейл (не твоя) и съответно няма как да добавиш резервацията в профила си. Единственият начин е да се свържеш със съпорта на Kiwi и да изискаш изрично да ти дадат имейл адреса, асоцииран с твоята резервация. С лека настойчивост го пращат.

За сега само успавам да стигна до чат-бота. Дали има възможност да се прескочи?

Връзка към коментар

Малко му е.Поне вече знае, че е вредно.

В тоалетните на летище София редовно смърди на цигари  , не че само това им е проблема ,но и дебилите не допринасят с нищо.

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , stanimir каза:

Малко му е.Поне вече знае, че е вредно.

В тоалетните на летище София редовно смърди на цигари  , не че само това им е проблема ,но и дебилите не допринасят с нищо.

"Хората" си пушат iqos докато са на опашка за РЗИ на Т2, не ходят чак до тоалетните. В кафенетата и на пейките също.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не знам какъв му е случая на пушача, при положение, че всеки полет започва с анонс, че пушенето е строго забранено и нарушителите се наказват със затвор.

Извън темата, но ми стана забавно заради анонса на последния полет с Раян до София. Явно им е писнало от зачестилите случаи на неориентирани( или не 😉) британци, които объркват самолета, после АК им осигурява хотел в неочакваната дестинация и безплатен полет наобратно, като след всичко това пътниците и ги съдят. Та на въпросният полет няколко пъти беше повторено, че този самолет е за София и молят пътниците, които не пътуват за София максимално бързо да напуснат самолета. 😃

• Шок 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар
42 minutes ago, Lindt said:

"Хората" си пушат iqos докато са на опашка за РЗИ на Т2, не ходят чак до тоалетните. В кафенетата и на пейките също.

Хората да , тия които визирам са друга работа и със сигурност не е iqos 😉

Връзка към коментар
преди 29 минути , iMari каза:

Извън темата, но ми стана забавно заради анонса на последния полет с Раян до София. Явно им е писнало от зачестилите случаи на неориентирани( или не 😉) британци, които объркват самолета, после АК им осигурява хотел в неочакваната дестинация и безплатен полет наобратно, като след всичко това пътниците и ги съдят. Та на въпросният полет няколко пъти беше повторено, че този самолет е за София и молят пътниците, които не пътуват за София максимално бързо да напуснат самолета. 😃

Не за да адвокатствам на някой разсеян, завеян, пиян или какъвто там британец (или от каквато и да е националност), ама първо служителите на наземния оператор на гейта, а после и кабинният екипаж при бординг би трябвало да проверяват бодните карти, все пак, точно за да няма случаи на заблудени пътници, или пък опити за нелегален трафик.

• Харесвам 10
Връзка към коментар
В момента, Фил каза:

Не за да адвокатствам на някой разсеян, завеян, пиян или какъвто там британец (или от каквато и да е националност), ама първо служителите на наземния оператор на гейта, а после и кабинният екипаж при бординг би трябвало да проверяват бодните карти, все пак.

Да, всичко това отваря много въпроси и относно сигурността на системата, но това е съвсем отделна тема. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.