Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 33 минути , antea каза:

@Ivko ако не ти се прави нощувка и има какво да се прави в Бергамо нощем, може да се прибереш за около 45 евро

1.PNG

2.PNG

Ох това много яко ама съм платил нощувката на 10-ти, но пак е опция то където е в неделя сутрин. Ще го помисля, но аз съм с 20кг багаж и като го сметнеш и него на двата полета...и нощуването на летището...иначе е доста добре.

Връзка към коментар
7 minutes ago, Ivko said:

Ще го помисля, но аз съм с 20кг багаж и като го сметнеш и него на двата полета...и нощуването на летището...иначе е доста добре.

Тоя път какво внасяш ? 

• Смея се 11
Връзка към коментар
преди 40 минути , stotan каза:

На официалната страница малката чанта трябва да е с размери 40 х 20 х 25. На boarding pass  писали 35 x 20 x 20. Колко е в края на краищата?

Онзи ден за първи път от стотици полети ме караха да си меря раницата в клетката на летище София.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, aleksandrina каза:

Горе- долу толкова. За юни, за Лондон взех 3 двупосочни билета на 8 февруари (пътуване 16-19 юни) за 148€, с места (Райън са направили местата 8€, а бяха 4€) и без багаж. В момента са 325€. 

Само да споделя, че съм се объркала- същия полет за трима в  момента е 786€

Каква е тази ОГРОМНА разлика за няма и 20 дни... Досега не съм забелязвала чак такова учвеличение (гледам от чисто любопитство). 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 минути , aleksandrina каза:

Каква е тази ОГРОМНА разлика за няма и 20 дни

Сигурно  работят  с Изкуствен интелект, и при Уиз почнаха  такива  изгъзици.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

е, юни вече е висок сезон, всичко е възможно. Пък и както си го написала, изглежда прекалено страшно, все пак е за трима, a не за един.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 1 час, stotan каза:

На официалната страница малката чанта трябва да е с размери 40 х 20 х 25. На boarding pass  писали 35 x 20 x 20. Колко е в края на краищата?

Колкото си пише официално – 40 х 20 х 25, този размер се побира под седалка. На мои скорошни БК също пише 40 х 20 х 25.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 29 минути , neuromancer каза:

е, юни вече е висок сезон, всичко е възможно. Пък и както си го написала, изглежда прекалено страшно, все пак е за трима, a не за един.

Като знам какви на какви цени съм купувала билети за юни, юли, август- това никак не ми е нискотарифно!

Да, вярно, че и през разни сайтове съм минавала и още съм сваляла цени. Пък и за един пътник да е- къде са 262€, къде са 49€...

Нищо де- възмутих се. 🙂

Връзка към коментар

ами летял съм и за 20 евро и за 350 по един маршрут, така че много добре знам какво да очаквам 

"нискотарифно" е лош превод, който води до фалшиви очаквания

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 26 минути , neuromancer каза:

нискотарифно" е лош превод, който води до фалшиви очаквания

За всеки джоб-трябва да се казват.90% високи цени и 10 ниски за бедните и реклама

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, Ivko каза:

Надявам се на промо някое, че съм блокиран с конкретна дата барселона-софия 11.06 и билета началото на месеца беше 90 евро и това за мен е супер много уж ама от тогава под 120 евро не е падал и сега е 190.

Приключих набързо драмата и взех полета на 12-ти, който падна и си добавих още една нощувка. Не са познали ако си мислят, че ще седя и чеквам нон стоп цената 24/7 и да го мисля и седя на тръни 😃😃

bcn.jpg

• Харесвам 12
  • Браво 1
Връзка към коментар

Как се тегли фактура от сайта на Раян?  При Уиз е много ясно.  Когато правих резервации  с Раян  въвеждах данни за фактура, а днес не можах да ги изтегля.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Летище Сараево е сключило договор с нискотарифна компания за установяване на база на летището. Да се надяваме това да са Райън, тъй като Уиз затвориха базата миналата година, и дано все пак да огрее и София, колкото и да е малък шансът🙂. Споменават за следващите месеци - април и май

https://www.exyuaviation.com/2023/03/sarajevo-airport-reaches-deal-with-lcc.html?m=1

• Харесвам 9
Връзка към коментар
Юлиан Комсалов

Здравейте, направих резервация с Райън еър за първи път. Избрах "family plus" опция, за която пишеше, че включва освен 1 20 кг багаж и "10 kg check in bag for each passenger". Сега при преглед на резервацията виждам само 1 20 кг. багаж, без 10 кг за никой от 6-те пътници а само с опция за закупуване. И сега в сайта им в обяснения за тарифи е включена 10 кг чанта за всеки пътник за фемили плюс. Според вас как да процедирам, имам ли право на този багаж? Благодаря.

Връзка към коментар
Юлиан Комсалов
преди 2 часа, stanimir каза:

В разбивката на резервацията в профила ви при Ryanair какво точно пише ? 

Може да пуснете един скрийншот(само скрийте номера на резервацията).

.

Screenshot_20230319_095350.jpg

Screenshot_20230319_095315_Chrome.jpg

Screenshot_20230319_095233.jpg

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Според тарифата е включен , аз не бих се притеснявал ! Може все пак да се свържете с чата на Ryanair да погледнат резервацията и да  потвърдят.Когато започнете чат напишете live agent за да ви асистира реален човек.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Някой с актуална цена на добавено впоследствие priority за билет, купен от посредник? Разликата в цената на билета не е голяма и се чудя дали има смисъл да взимам през Jetcost, ако куфарчето ще бъде с разлика.

Връзка към коментар
преди 1 минута , stanimir каза:

Мога да кажа за билет купен директно от Ryanair и впоследствие добавяне на приорити - двойно е по-скъпо.

Ясно, благодаря. Значи в случая не си заслужава, щото разликата в билета е по-малка.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 9 минути , Zaro каза:

Някой с актуална цена на добавено впоследствие priority за билет, купен от посредник? Разликата в цената на билета не е голяма и се чудя дали има смисъл да взимам през Jetcost, ако куфарчето ще бъде с разлика.

В 95% от случаите добавянето на приорити впоследствие струва €20, та виж как сметката ти излиза най-добре.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

В 95% от случаите добавянето на приорити впоследствие струва €20, та виж как сметката ти излиза най-добре.

Да, получават се 2 евро разлика, така че няма смисъл....

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз имам един малко тъп въпрос: ☺️

Ryanair имат ли "навик" да правят Великденски промоции?

Трябва да пътувам юни месец за Единбург и не стига, че директните полети са ми неосъществимо неудобни, ами с прекачване се въртя около 350 (+/-) евро и то с Ryanair и Easyjet.

Връзка към коментар

както се вижда от темата с промоциите, промоции правят непрекъснато

а дали на теб ще ти свършат работа е съвсем различен въпрос, на който не знам дали някой ще може да отговори

обикновено в промоция са по-непопулярните дестинации и дати, съвсем логично

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Nadya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.