Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да, ама не винаги става, по принцип връщат парите на посредника и той на теб, ако пратят директно е жив късмет.

Публикувано:
преди 2 часа, Branko каза:

Когато купиш няколко билета един след

Tочно така се бях панирал и аз преди месец, когато трябваше  да чекирам  32 човека, купени на   на 7-8-9 -10-11 резервации. Не си спомням точната  бройка на резервациите ми, но по същия начин  две писма бяха с по две резервации. В чудо се видях докато ги открия. Отделно имам  навик да снимам с  телефона  кода на резервацията направена на компютъра.  Отговорността е голяма и винаги се презастраховам със снимки на  резервациите.  Веднъж имах друг "проблем" - влизам в gmail  и виждам резервациите на 32мата, а моята персонална резервация я няма никаква. Оказа се, че личната ми резервация се намира в абв пощата ми. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, mig каза:

Подозирам, че заради пълна поща може и да не са могли да бъдат доставени в Gmail. Но защо пък и в Раян не се виждат вече.

Това е невъзможно. Дори да сте изтрили погрешка мейлите с кодовете,трябва в сайта да се виждат резервациите. А няма как да е объркан мейла и да са отишли някъде другаде,защото  без правилно логване не може да се купят билети.Освен да имате 2 профила в Раян и другия мейл да не сте го проверили. Аз имам 2 за Уиз.

А не са ви върнали парите,значи има резервации. Направете скрийншот на мейлите от Раян да  видим как изглеждат в сайта на Gmail. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, crazyhorse каза:

Изрично поисках ваучери

преди 10 часа, crazyhorse каза:

Може Trip да са дали техен мейл при резервацията и от Раян са ги върнали ваучурите на техния. Трябва Trip да се питат къде са.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 13 часа, mig каза:

Подозирам, че заради пълна поща може и да не са могли да бъдат доставени в Gmail. Но защо пък и в Раян не се виждат вече. 🤔Ясно е вече за в бъдеще, че ще се правят копия и снимки на резервациите. Въпроса е сега как да се намери изход от абсурда. 😜

Възможно ли е, когато сте купили билетите от компа, да сте се логнали от друг акаунт, различен от аппа? 

Само това е обяснението - друг акаунт, друга поща(на някой ваш познат от пътуващите).

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, maiche каза:

друг акаунт, друга поща(на някой ваш познат от пътуващите).

Много логично предположение! Аз лично съм създал акаунт на друг човек, но с реален мейл на човека без да му знам естествено паролата за мейла. Знам, обаче, паролата за логването и това ми е достатъчно и не съм имал проблеми.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да дам отчет в цялата повече от 24 часова продължила драма с агенти на Раян, R, Щази, Ми5,6 и т.н.
Със съдействието на ОЧЗ, успях да открия, 5- липсващи билета в пощата и в системата на Раян, резервирани чрез компа, от общо 6 един с аппа. Закупените чрез компа 5 билета от Раян, пристигат в мейл различен от използваният ми мейл, поради това билетите са невидими от мен и от помощният център на Раян. Тоест имам два акаунта в Раян, но никога не са ми били пращани билети на този с 5- билета акаунт, защото използвам  от години само един мейл за закупуване, този с 6 - билет от аппа си е актуалния имейл който използвам за резервациите. За в бъдеще, единствено ще се резервира чрез мобилната им версия и снимки, скрийншотове на мейлите в пощата, за двойно подсигуряване. 

• Харесвам 5
  • Браво 2
Публикувано:

Как така си се логнала в единия акаунт/ мейл , а са пратили билетите на другия ти мейл ?

Откъде ще знаят че  зад двата акаунта стои един и същ човек ?!

Два мейла - два акаунта - две различни логвания трябва да са направени за да се получи така.

Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Как така си се логнала в единия акаунт/ мейл , а са пратили билетите на другия ти мейл ?

Откъде ще знаят че  зад двата акаунта стои един и същ човек ?!

Логнал😜. Идея си нямам  как е станало. Винаги използвам един и същ мейл. То и за това се е получило така, мисля си може да е бил бъг в системата на Раян. 

Публикувано:

Извинявам се.

П.П. По-скоро си се логнал автоматично със запаметен мейл/ парола и е бил този който не ползваш.Провери си в компа запаметените настройки в Google за логване към Райън.

• Харесвам 5
Публикувано:

Има и далеч по-просто обяснение - по време на покупка auto-fill опцията автоматично е попълнила друг запаметен адрес в поленцето за имейл и това не е забелязано. Случва ми се често и винаги внимавам с автоматичното попълване.

• Харесвам 12
Публикувано:

Германия  с тези  стачки се изложи и сега гледам доста евтини билети  след 6 дни до Меминген и обратно за 18 евро през Opodo.uk

2023_05_04_09.44.25.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 минути , dimitrov6 каза:

Германия  с тези  стачки се изложи и сега гледам доста евтини билети  след 6 дни до Меминген и обратно за 18 евро през Opodo.uk

2023_05_04_09.44.25.jpg

И аз ги гледам тези полети до FMM от известно време.И при Уиз има доста дати до юли вкл. по 19,99лв. С WDC. Останах с впечатлението, че стачките засягат главните летища на Германия, а не нискотарифните, но трябва да попрочета по въпроса.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, iMari каза:

главните летища на Германия, а не нискотарифните

Така е. Последните стачки бяха по големите летища, главно във Франкфурт, малко в Берлин и Хамбург.

Кьолн, Меминген, Баден-Баден, Франкфурт Хаан, Дортмунд нямаше никакви проблеми.

• Харесвам 8
Публикувано:

Кьолн не е много малко летище и нямаше полети на 20 и 21 април. 

Нямаше и влакове на DB на 21 април, а това за някои също е проблем.

• Харесвам 3
Публикувано:

Само да кажа, че са заредени полетите до март 2024 година. Ако някой ще крои планове да си знае.

До скоро бях до края на октомври, но от днес в сайта всичко е заредено.  

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Публикувано:

Интересно. Букурещ и Малага присъстват и в зимното разписание. Загреб и Катания, обаче, липсват, а през изминалата зима, мисля, и двете се изпълняваха.

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Има ли сте случаи да не пратят емайл за промяна на забравена парола? Трябва в такъв случай да им се моля по чата ли?

И още един тъп въпрос, как според тях 19,86+15,60=36,66? Първото е цената на билета, второто на приоритета

image.png.d15cca44e90c6134cac9fddefb8c8291.png

Публикувано:

Купих билет на един познат,защото той не се справя,купувала съм му  и друг път поне 3-4 пъти с Раян.Сега съм объркала една буква от едното му име,досега не ми се беше случвало,какво да правя? 

Публикувано:

До 48 часа след като е направена резервацията, би трябвало да може да се коригира безплатно. Идете на 'Change name' в резервацията и опитайте да смените буквата. Ще ви изпише дали има такса или не.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 минути , iMari каза:

Дали все още може да се сменя датата на билети купени през посредник без такса в рамките на 48ч?

Последно го правих преди около месец и нямаше проблем.

• Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.