Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, palioto каза:

Може ли да се промени датата на раждане на жена ми.Както номер на лична карта и дата на изтичане.

По принцип би трябвало да може през колцентър. Нарича се  процедурата на български разчекиране. После пак се чекирате.

Публикувано:

ако срещате трудности, направо не се занимавайте, никой не гледа рождени дати и номер на документ

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Благодаря,за отговорите.

Нещо която съм правил толкова много пъти.Грешката си е моя, от недоглеждане.

По-скоро ме притеснява ,ако от гранична се загледат.

По телефона ми казаха ,че може и на летището на чекин ,сигурно ще ме таксуват.От чатбота ми пратиха линк за верифицкация,който ми дава грешка като въведа.Дали защото съм ги купил от посредник?Яд ме е на мен си.

преди 3 минути , palioto каза:

Само рождената дата , трябва да се коригира.

Редактирано от palioto
Публикувано:

Ryanair launches 17 new routes from Albania!

ST_Ryanair_StefanoGarau-800x450.jpg

New Routes:
✈️
Tirana – Bologna
✈️ Tirana – Brussels Charleroi
✈️ Tirana – Bucharest
✈️ Tirana – Catania
✈️ Tirana – Dusseldorf Weeze
✈️ Tirana – Edinburgh
✈️ Tirana – Krakow
✈️Tirana – London Stansted
✈️ Tirana – Manchester
✈️ Tirana – Milan Bergamo
✈️ Tirana – Paris Beuavais
✈️ Tirana – Pisa
✈️ Tirana – Prague
✈️ Tirana – Rome Ciampino
✈️ Tirana – Stockholm Arlanda
✈️Tirana – Venice Treviso
✈️Tirana -Warsaw Modlin

t-3-800x532.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Иван Попов каза:

Ryanair launches 17 new routes from Albania!

Тази новина три часа  преди теб,  по много интелегентен начин беше представена от @stanimir в друга тема на форума. Но мястото й е тук.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 36 минути , neuromancer каза:

никой не ги гледа датите

Дори нейното чекиране не е завършено .Не позволява да се правят корекции на рождената дата.Какво да кажа.......Раянер.

Публикувано:

Преди малко направих голяма глупост. Чекирах се онлайн без да включа малък багаж, имам включен само 10кг чекиран. Има ли някакъв начин да включа и малкия ръчен, защото може би ще ми е нужен? 

Публикувано:

Райън са въвели някаква процедура по верификация на резервации през посредник (не е ясно дали важи за всички). Вчера купих билети за август през travelstart.dk - 15 евро отстъпка на билет.... тези сладури досега не съм ги ползвал, но дадоха най-добра оферта и то за сравнително евтин билет - 35 евро. Вкарах резервацията в апа на Райън без проблем, но днес получавам мейл от тях, че трябвало да направя допълнителна верификация - текста по-долу. Направих го, но беше досадно - снимка на документ за самоличност, селфи снимка, видео, пък даже и някаква такса за експресна услуга 70 цента. На мен аргументите за проверка на коректността на данните ми се струват малко странни, вероятно просто искат да ограничат резервациите през посредници или поне някои от тях. Та имайте го предвид, защото ще отказват онлайн чек ин на пътници, който са купили през посредник и не са направили верификация (ако изискват такава за въпросния посредник).

Picture3.jpg

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Явно зачестяват тези верификации. При мен безплатната отне ден, искаха снимка на ЛК и снимка на подпис с химикалче на лист... 

• Харесвам 1
  • Шок 5
Публикувано:
преди 6 часа, Argentique каза:

Явно зачестяват тези верификации. При мен безплатната отне ден, искаха снимка на ЛК и снимка на подпис с химикалче на лист...

Същото и при мен  безплатно за един ден . И 0.35 евро на момента 

• Харесвам 1
Публикувано:

Да попитам, ако са закупени няколко билета от посредник, един по един и се добавят в един профил, за всеки билет ли иска верификация?

Публикувано:
преди 5 минути , Ivan Ivanich каза:

Да попитам, ако са закупени няколко билета от посредник, един по един и се добавят в един профил, за всеки билет ли иска верификация?

Не е задължително да поиска верификация изобщо. Може да поиска, може и да не поиска. Добавете си ги в профила и ги наблюдавайте, защото може и да не ви изпратят мейл, че е нужна верификация, ако посредникът е направил резервацията през измислен имейл.

• Харесвам 2
Публикувано:

Да чукам на дърво,имам към 200 билети досега на Раян,от които 80-90 % от посредник и не са искали верификация. Дали това зависи и дали имаш регистрация в посредника.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 минути , dimitrov6 каза:

Дали това зависи и дали имаш регистрация в посредника.

Имам регистрации навсякъде и то не от днес. За първи път ми се случва, а често купувам билети на райън през посредник.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , Argentique каза:

Имам регистрации навсякъде и то не от днес. За първи път ми се случва, а често купувам билети на райън през посредник.

И аз имам регистрации,но още преди година ми се случи да иска верификации за някои полети. От opodo бяха. Не е нещо ново,но не мога да разбера защо е само за някои.

Публикувано:

Ако съм ги добавил в профила си и мога да влезна в тях в сайта на Ryanair и да ги разглеждам през бутона "Управлявайте тази резервация" значи ли, че няма да ми искат верификация.

Публикувано:
преди 14 минути , ven62 каза:

Ако съм ги добавил в профила си и мога да влезна в тях в сайта на Ryanair и да ги разглеждам през бутона "Управлявайте тази резервация" значи ли, че няма да ми искат верификация.

Вероятно няма да искат. Аз винаги ги добавям така, че обикновено имам няколко. Този път също добавих, но след няколко минути получих мейл от райън за верификация. В началото можех да си разглеждам резервацията и да я управлявам, след мейла за верификация – не, като изскачаше прозорец да се верифицирам (дразни ме тази дума многооо :biggrin:). 
Имам и други по-късни резервации – там нищо не искат.

За въпросната – купих билет на 2 юни и вече го употребих. Прави ми впечатление, че последните няколко седмици взеха да пишат по-често за тези казуси тук.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Явно е на случаен принцип. И аз в момента имам добавени 20 билета (голяма групичка сме от 10 човека - за отиване и връщане) купувани през edreams, trip.fr и lastminute и за нито един не ми е поискало. Малко ме притеснихте, защото полета е в петък и влязох да изцъкам, да не ме изненадат утре при чекирането. :)

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

Ами при мен една резервация просто изчезна от профила ми, а доста време си стоеше там. Като се опитах да я добавя отново, искаше верификация. И явно я бях направил през lastminute, защото не помня да са ми изпращали мейл.

И аз сума резервации съм правил през посредници, но само за 2-3 се е случвало да искат да ме верифицират.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

През Momondo.de-MyTrip.de не изискват верификация, единствено през Оподо и другите, които дават не твоя имейл адрес. MyTrip винаги е с моя и не искат верификация.

• Харесвам 1
Публикувано:

Интересно, при мен винаги е било обратното, opodo/edreams са си давали моя имейл, а с mytrip точно съм имала големи драми да се свържа с тях, тъй като правят резервацията с техен.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.