Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Купих два билета от mytrip. Сутринта получих мейл от Раян за верификация. Верифицирах себе си, но за другия пътник не получих подкана за потвърждение. За експресната проверка платих 0,59 евро, 😃

• Шок 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Гледам, че това се мъдри във Facebook:

Screenshot_20230616_160652_Facebook.jpg.7757a56c7ee2ea48193a4894fbe0ca77.jpg

Прочетох само коментарите, яко fake. Не съм се занимавала да кликвам на линка. Та се чудех каква е идеята, все пак е платена реклама?

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 4 минути , Яничка каза:

Прочетох само коментарите, яко fake. Не съм се занимавала да кликвам на линка. Та се чудех каква е идеята, все пак е платена реклама?

Най-вероятно реклама да минаваш през тази агенция или в другия случай уж купуваш билет, въвеждаш номера на карта и накрая от картата изчезнала след няколко часа цялата налична сума. 😄 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 48 минути , Яничка каза:

Коментарите са брутални. 😁

Създадена на 13 юни

image.png.bdd8e289d4a90ea7cc75a4792d387ddc.png

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Имам въпрос-не можах да намеря при чекирането с ЛК къде се отбелязва,ако е безсрочна? Досега с такава ЛК не ми се беше налагало и като не открих чекирах с паспорта на пътника 😀

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Четох в темата за Уиз, че цената за багажа варира в зависимост дали я отвориш от приложение или браузър, в колко часа и т.н. Тъй като трябва да купувам багаж за Раян за полети купени през посредник, дали има смисъл да дебнат или най-много да св повиши... Някой има ли наблюдения над това?

Връзка към коментар
преди 1 час, Pepi Popova каза:

Четох в темата за Уиз, че цената за багажа варира в зависимост дали я отвориш от приложение или браузър, в колко часа и т.н. Тъй като трябва да купувам багаж за Раян за полети купени през посредник, дали има смисъл да дебнат или най-много да св повиши... Някой има ли наблюдения над това?

Ако купиш билета от посредник, чекирания багаж мисля, че винаги ти е фикс 40 евро, ако не са го вдигнали вече 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Може би е обсъждано и съм пропуснал,но гледам от Варна има полети до и от Познан и други, а на сайта на Ryan не фигурират такива. Виждал съм и от Пловдив, че има такива полети фантоми. Как става това? 

Връзка към коментар
преди 20 минути , traveler каза:

Може би е обсъждано и съм пропуснал,но гледам от Варна има полети до и от Познан и други, а на сайта на Ryan не фигурират такива. Виждал съм и от Пловдив, че има такива полети фантоми. Как става това? 

Това са чартърни полети - полски туроператори водят с тях туристи към България, а и не само. Buzz (RR) са силни на чартърния пазар в Полша.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте, случайно забелязах, че като съм купувала последните 2 билета през приложението на раян някакси автоматично от телефона ми е въвело името и презимето, вместо ръчно да въведа фамилия, може би нещо по подразбиране, което съм въвеждала преди. 

Свързах се с чата на сайта им и обясних проблема- изпратих и снимка на личната ми карта и поправиха името- смениха презимето с фамилията веднага без доплащане. 

Надявам се да е полезна информацията за друг, който е със същия казус, защото като се опитах да сменя името си през приложението искаше такса за смяна на име (все едно се променя пътника). 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Някой да знае защо в зимното разписание няма заложени полети до Йордания ? Сигурно останах последния човек във форума , който не е бил там . От известно време проверявам , но не и не ...

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 7 часа, stebal каза:

Сигурно останах последния човек във форума , който не е бил там . 

Двама сме, ако не броя няколко часовия престой в Аман.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 10 часа, yordanov каза:

Добавят Манчестър - Пловдив от 4.11, зимни сезонни полети. Планували да оперират линията поне през следващите три зими.

Уж трябва да заредят билети от юли.

Връзка към коментар
преди 44 минути , The Doctor каза:

При мене не излиза възможност за чат. Как е при вас. Сайта ли не работи!?

Аз не мога да се логна в приложението пък.
Иначе не съм пред компютър, но в мобилния браузър успявам да отворя чата от менюто.

IMG_1763.jpeg.97b0e7bfd2474c3a1506b774d7fbe9c0.jpeg

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Предстои ми полет София-Варна с детето с ryan. Може ли детето да пътува само с акт за раждане? При чекирането онлайн не ми поиска номера на документи за самоличност, само дати на раждане. 
От изчетеното тук и къде ли не, разбирам че няма проблем. Но срещам и мнения на хора, които са били върнати на летището 🙄

Връзка към коментар
преди 2 часа, Gamina каза:

Предстои ми полет София-Варна с детето с ryan. Може ли детето да пътува само с акт за раждане? При чекирането онлайн не ми поиска номера на документи за самоличност, само дати на раждане. 
От изчетеното тук и къде ли не, разбирам че няма проблем. Но срещам и мнения на хора, които са били върнати на летището 🙄

Ако при купуването билета на детето е вързан към билета на родител акта за раждане е достатъчен за вътрешен полет. Ако има международен паспорт не е лошо да се носи. Понякога ако се присъединява дете към предварително закупен билет при верификацията искат данни на детето, включително и паспорт, който пък от своя страна е задължителен за полети извън България.

Къде има мнения за върнати хора и за какво точно.

Връзка към коментар
Преди 1 час, The Doctor каза:

Ако при купуването билета на детето е вързан към билета на родител акта за раждане е достатъчен за вътрешен полет. Ако има международен паспорт не е лошо да се носи. Понякога ако се присъединява дете към предварително закупен билет при верификацията искат данни на детето, включително и паспорт, който пък от своя страна е задължителен за полети извън България.

Къде има мнения за върнати хора и за какво точно.

Да, вързани са билетите. Зададох си въпроса в друга платформа и доста хора споделиха, че не са могли да летят само с акт за раждане. От чата на Ryan пък ми отговориха, че е необходимо "any photo id", което ме кара да пробвам с картата за БДЖ + акта за раждане 😅

• Смея се 3
Връзка към коментар

Тази глупост с верифицирането на пътниците при билет купен през посредник за всичките пътници от резервацията ли важи или само за един първия пътник?

Че и на мен ми поискаха и няма начин май без селфита?!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 23.06.2023 г. в 16:58, Gamina каза:

Да, вързани са билетите. Зададох си въпроса в друга платформа и доста хора споделиха, че не са могли да летят само с акт за раждане. От чата на Ryan пък ми отговориха, че е необходимо "any photo id", което ме кара да пробвам с картата за БДЖ + акта за раждане 😅

Аз редовно имам разправии със сигурността на летището като искам да пътувам със шофьорска книжка за вътрешен полет.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.