Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 15 минути , bibi каза:

И моите наблюдения са такива (за разлика от Уиз), и румънските колеги ме убеждават в същото, ама... ще го мисля още малко. Ще се спусна веднага след като отвори чек ин.

Ако все още не е разпродаден полета, мисля че няма проблем. Просто чекирай веднага като отворят чек ин. 

При нас април месец при разпродаден полет до Баден-Баден  и 2/3 купени места нямаше проблем като се чекирахме веднага след отваряне на чек ин.

Публикувано:
преди 14 минути , bibi каза:

И моите наблюдения са такива (за разлика от Уиз), и румънските колеги ме убеждават в същото, ама... ще го мисля още малко. Ще се спусна веднага след като отвори чек ин.

При Райън чекирането е много лесен процес и става много бързо. В неделя сутринта се чекирах за полет следобед при 20 свободни места - просто чаках по-хубави 😁. Полетът беше 100% пълен.

Публикувано:
преди 1 час, bibi каза:

На сайта им също го пише. Но, разбира се, сто процентова гаранция не може да има.

Публикувано:
преди 2 часа, bibi каза:

Rayan, практикуват ли овърбукинг ? Във вторник самолетът за Майорка е с 2/3 заети места. Чудя се да купувам ли и аз, че сме 5 чиляка на 2 резервации :(. Хем не му се дават по  8 Е в посока, хем не искам да прецакам почивката - сърби, боли, драго ми е. :(

Точно на връшане от Майорка полета имаше овърбукинг 5 човека мисля

• Шок 1
Публикувано:
преди 23 часа, neuromancer каза:

просто не уведомяват автоматично веднага при промяната, а по някое време по-нататък. Уцелили сте междинния период.

Въпроса ми по-скоро е нормално ли е като влезеш в профила си и да не пише, че има промяна и да няма  опции дали да потвърдиш или да се откажеш от този полет, така до сега са правили винаги wizz...тук всичко си е нормално все едно аз не знам за кога ми е закупен..ако искам да ми възстановяват парите каква е процедурата?

Публикувано:
преди 2 часа, VVP каза:

Полетите до Ханя до края на септември ли са?Гледам че за октомври няма цени?

Да, до края на септември са. Същото важи и за Корфу, Родос, Задар.

• Харесвам 3
Публикувано:

Е нормално, морски дестинации. Октомври май не се пълнят самолетите. Аз имам предчувствието, че ще резнат Бургас-Каунас през октомври. А имам купени билети за тогава. Но...каквото, такова. 

Данчо Сливенски
Публикувано:

Чекирах онлайн и разпечатах бордната си карта.
Имам малко питане за Ryanair след онлайн чекиране. Просто не съм сигурен дали въведох абсолютно всички данни  правилно на личната карта на приятелката ми при чекирането. Искам да ги видя номерата на личните карти, но за разлика от Уиз, Райън еър си крият пълните данни за личните карти на бордовите карти (номера / дата на валидност / дата на раждане и т.н.) и в акаунта (My Ryanair).
Просто искам да проверя дали съм поставил правилния номер, за да съм спокоен. Как да направя това? Чатът не ме отразява, не ми дава връзка със сътрудник, както съм оправял нещата преди.

Публикувано:

не се втелявай

номерата не се виждат и никой не ги сравнява

чиста формалност с две думи, няма значение какво си написал там 

не е нужно да показваш същия документ като сложения на чекин, просто да е твой валиден документ

• Харесвам 6
Публикувано:

Здравейте, моля зя помощ...

Как мога да се свържа с Ryanair.

??

Довечера летя от Сицилия за София .

От снощи се опитвам да се чекирам и всеки път в ппиложението ми дава грешка.

Пробвах през сайта, накрая ми изписа че имам места, но ми из исва че не съм чекирана и не ми изкарва бординг пасовете....?!?!?

И отново и отново не става...

Screenshot_20230723-072221.jpg

Screenshot_20230723-072945_Chrome.jpg

Screenshot_20230723-073148_Chrome.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Летището в Катания май още не работи след пожара тъй като виждам от горното мнение,че излитат от Трапани до София.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 29 минути , dimitrov6 каза:

Летището в Катания май още не работи след пожара тъй като виждам от горното мнение,че излитат от Трапани до София.

Да, ( работи с намален обем, има някои полети, които излитат, но почти всички друти са или canceled или пренасочени. 

Нашият слава богу, го пренасочиха)

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 45 минути , gingifilche каза:

Здравейте, моля зя помощ...

Как мога да се свържа с Ryanair.

??

Довечера летя от Сицилия за София .

От снощи се опитвам да се чекирам и всеки път в ппиложението ми дава грешка.

Пробвах през сайта, накрая ми изписа че имам места, но ми из исва че не съм чекирана и не ми изкарва бординг пасовете....?!?!?

И отново и отново не става...

Screenshot_20230723-072221.jpg

Screenshot_20230723-072945_Chrome.jpg

Screenshot_20230723-073148_Chrome.jpg

На чата напишете live agent. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 43 минути , ДиянаВ каза:

На чата напишете live agent. 

Първо това пробвах..46 пъти го написах..на тъпия им чат бот  и нищо

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , gingifilche каза:

Идете рано на летището  и покажете,че не може да се чекирате  онлайн. Може заради пренасочените полети да чекират безплатно на летището. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте, купих няколко билета на Ryanair през EDreams и получих имейл за верификация. Може ли да ми кажете, който го е правил, каква е процедурата за другите хора? Може ли да се използва снимка на личната карта? Много ще съм благодарна, ако някой ми помогне, защото не съм запозната. 

Публикувано:

Наскоро купих билети за мен и майка ми. Верифицирах само себе си с лична карта. До последно очаквах да има и верификация за майка ми, но за нея не се изискваше.. Моята верификация мина със селфи и лична карта. Чекирането  мина безпроблемно. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Проблема е, че за да направя услуга на приятели, сега иска за всички билети верификация. Имам единствено техните лични карти и затова се притеснявам, дали може да се направи стандартна верификация само със сниман документ. Ако някой е правил за друг човек, ще помоля да ми даде съвет.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 23.07.2023 г. в 9:58, gingifilche каза:

Какво стана с чекирането.

• Харесвам 1
Публикувано:

Доста смело звучи.

"Нискотарифната авиокомпания Ryanair може да възобнови някои полети до Украйна преди края на текущата година. „Обмисляме два плана: единият, когато войната приключи и всичко се отвори в рамките на един до два дни. И вторият – най-вероятният, според който можем да планираме малък брой полети в края на тази година", каза Майкъл О'Лиъри, изпълнителен директор на авиокомпанията, в интервю за Интерфакс-Украйна.

Той направи аналогия с Израел, която непрекъснато е под заплаха от ракети, но авиацията работи. „Самолети кацат всеки ден в Тел Авив, който е само на 10 минути от Западния бряг, откъдето се изстрелват ракетите. Беше определено, че е безопасно да се лети и те (бел. ред. местните власти - УНИАН) ще могат да защитят гражданските полети. Затова не виждам причина да не можем да върнем полетите до Украйна", обясни изпълнителният диретор на Ryanair."

https://fakti.bg/biznes/802245-aviokompania-moje-da-vazobnovi-poletite-do-ukraina-do-kraa-na-godinata

• Харесвам 5
  • Смея се 2
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Nikoleta_1 каза:

Проблема е, че за да направя услуга на приятели, сега иска за всички билети верификация. Имам единствено техните лични карти и затова се притеснявам, дали може да се направи стандартна верификация само със сниман документ. Ако някой е правил за друг човек, ще помоля да ми даде съвет.

Аз на същия принцип от вчера правя верификации :). Една резервация през TRIP.fr за 4 човека отиване и връщане, дойде на 8 отделни резервации в Раян - лудница. Трябва да имаш на отделен файл подпис на лицето, личната карта най-добре да е сканирана, че при мен от лоша снимка не го хвана и с профила в Раян не знам как е иска да си влезеш в личния профил, т.е. на лицето. Не исках да пробвам ще мине ли през моя профил и затова - нови четири профила на пътуващите, с нови пощи (постоянно праща код на пощата и ако нямаш достъп до нея лошо) и минаха - стандартни ги пуснах и сега чакам. Едната е правена преди 2 дни и още нищо няма, но 7 дни пише, търпеливо ще изчакам. Някой запознат - писмо на пощата ли пращат като е пусната резервацията? Има ли възможност да не те верифицират и да нямаш достъп до резервацията си до края, че почвам да се шашкам?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , ESK каза:

Има ли възможност да не те верифицират и да нямаш достъп до резервацията си до края, че почвам да се шашкам?

Ако не стане,тогава чекиране на летището за 50 евро.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , dimitrov6 каза:

Ако не стане,тогава чекиране на летището за 50 евро.

Ще стискам палци, защото иначе по-добре нови билети ☹️

• Харесвам 2
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.