Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 46 минути , jorocontrola каза:

Дано си толкова великодушен и с дебелите, плешиви чичковци 🙂

Няма да влезна в обяснителен режим, въпреки намека ти.:biggrin:

Колкото до "дебелите, плешиви чичковци". Веднага мога да изброя десетки примери на "великодушие" от моя страна по отношение на такива. (Един от тях  е от най-ярките съфорумци):wink:

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 6 минути , ven62 каза:

Няма да влезна в обяснителен режим, въпреки намека ти.:biggrin:

Колкото до "дебелите, плешиви чичковци". Веднага мога да изброя десетки примери на "великодушие" от моя страна по отношение на такива. (Един от тях  е от най-ярките съфорумци):wink:

Мале по какъв тънък лед стъпваш 😄 

• Смея се 10
Връзка към коментар

Спрете се, моля, че имам работа да върша, а се хиля на пресекулки! 😄

@ven62, не смея да се пошегувам с тебе вече, защото започваш вкупом да ни давиш във въображаем басейн, а иначе си голям отворко. 😋

Съвсем сериозен въпрос - за всички ли резервации през посредник Раян иска верификация. Искам да сменя датата на билети в рамките на 24ч от покупката, но доколкото разбирам за верификация се чака по няколко дни, ако полета не е скоро. Т.е. по-добре да не рискувам?

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , iMari каза:

@ven62, не смея да се пошегувам с тебе вече, защото започваш вкупом да ни давиш във въображаем басейн, а иначе си голям отворко. 😋

Много е простичко.

Винаги разчитам на чувството ви за хумор - колективно и поотделно.

:biggrin:

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 3 минути , iMari каза:

Съвсем сериозен въпрос - за всички ли резервации през посредник Раян иска верификация. Искам да сменя датата на билети в рамките на 24ч от покупката, но доколкото разбирам за верификация се чака по няколко дни, ако полета не е скоро. Т.е. по-добре да не рискувам?

По-скоро е случайно. От 4 резервации наскоро през посредник, поиска верификация за една. Има и експресна верификация, мисля, че струваше под 1 евро.

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 6 минути , iMari каза:

Руска рулетка е... На мен средно от 7-8 резервации ми иска верификация на само 1, така че е по-вероятно да се разминеш. Ама гаранция няма.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , iMari каза:

Май както са подкарали вече на всички резервации искат. При мен бяха към посредника на една резеравация 4 двупосочни - на 8 отделни резервации дойдоха от Раян и за всички поискаха верификация. Има платена за някакви центове - пише, че веднага ставала, може с нея да пробваш.

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз днес направих една платена верификация - стана наистина веднага и се отблокира резервацията. Искат лична карта + селфи + карат те да си върши наляво-надясно главата, да си затваряш очите и да се усмихнеш 😄

За безплатната пишеше, че искат лична карта + листче с подпис и че отнема до 7 дни.

Успех!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , moli84 каза:

Здравейте,моля спешно за връзка с Райън Еър ,линк за чат или телефон

Отгоре на страницата със зелено има телефони и чат. 

image.png.11e71624c0397a1cf02cfbd79bdd0b07.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Някой знае ли на какъв принцип се променя цената за приорити при Ryanair? Преди 2-3 дни взех приорити за един от пътниците в резервацията за 20 евро, а днес за същата дестинация, но за друг пътник, цената е 25 евро. Има около 2 месеца до полета. Има ли шанс да падне цената или расте само нагоре?

Връзка към коментар

Здравейте. Има ли опция за възстановяване на дублирани полети на Раян еър, както това е възможно при Уиз еър. И какво трябва да се направи ако това е възможно. Забравих, че съм купил през сайта на Раян и после купих същите полети за същите хора през Mytrip.

Връзка към коментар
преди 8 минути , neuromancer каза:

освен да говориш с Райън да ги отменят не виждам какво друго можеш да направиш

Имат ли телефон в България или трябва през чата да се свържа с тях?

Връзка към коментар

аз бих предпочел чата, иначе горе в закаченото мнение има някакъв телефон, отделно на сайта им има страница Contact us и там избираш България, трябва да покаже телефоните

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Получих преди 15 минути мейл от Ryan за промоция - 15% отстъпка. Цъкам на линка - Промоцията свърши! Резервирайте до 03/08/23 за пътувания между 01/09/23 и 31/10/23. 😂😂😂

• Смея се 4
Връзка към коментар

От кога Вроцлав е в разписанието от София?

Аз чак сега го виждам, че и до там се лети, дори се ориентирах по това, че са 39 дестинации от София 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , Иван Попов каза:

От кога Вроцлав е в разписанието от София?

Аз чак сега го виждам, че и до там се лети, дори се ориентирах по това, че са 39 дестинации от София 

https://money.bg/business/ryanair-s-6-novi-destinatsii-ot-balgariya-vrotslav-vilnyus-katovitse-dablin-kaunas-i-poznan.html

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 48 минути , dimitrov6 каза:

Родос уж всичко изгоря,а цените на билетите високи.Не съм бил и исках някакво еднодневно пътуване с 1 нощувка да направя.

Може би цените не падат, защото Гърция иска безплатна почивка на Родос за туристите, засегнати от горските пожари. 

Ето и инфо.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.