Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

преди 30 минути , Иван Попов каза:

Може би цените не падат, защото Гърция иска безплатна почивка на Родос за туристите, засегнати от горските пожари. 

Ето и инфо.

През следващата година.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 час, dimitrov6 каза:

Родос уж всичко изгоря

Очевидно, не всичко е изгоряло.  Медиите преекспонират често.  Един и същ  пожар може да се покаже от няколко  ъгъла и да се пусне по десетки медии  многократно през няколко последователни дена.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 5 часа, dimitrov6 каза:

Родос уж всичко изгоря,а цените на билетите високи.Не съм бил и исках някакво еднодневно пътуване с 1 нощувка да направя.

Във вторник цените бяха за 12-15 август общо към 60 евро, снощи поскъпнаха за тези дати.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, Иван Попов каза:

От кога Вроцлав е в разписанието от София?

Аз чак сега го виждам, че и до там се лети, дори се ориентирах по това, че са 39 дестинации от София 

Аз си купих още през зимата билети за Вроцлав, за края на юни. Беше супер 😉 мноооого хубаво градче 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
55 minutes ago, Hakkâri Spor said:

Аз си купих още през зимата билети за Вроцлав, за края на юни. Беше супер 😉 мноооого хубаво градче 

Разбира се , това е един от красивите старинни германски градове и всичко най-хубаво е от тези времена ...като изключим гномчетата.Шест века е част от Бохемия , после от Германия.

След ВСВ стотици хиляди немци са изселени , а региона става част от Полша , за което сега много подскачат , ако някой си позволи да им напомни историята

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 19 часа, Hakkâri Spor каза:

мноооого хубаво градче

преди 18 часа, stanimir каза:

старинни германски градове

Неволно се сетих как преди няколко години приятел  от Москва каза, че София е  едно от хубавите градчета  в източна Европа. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 4 часа, Hakkâri Spor каза:

Разликата е от земята до Луната. Но приятелят ти е решил да направи комплимент 😉

именно, София е винаги в списъка на най-неприветливите градове с намусени обитатели,а Пловдив и В.Търново са описани като западнали с много соц,обстановка.

A който не е бил в Москва,се питам къде е бил изобщо,вероятно в Германистан , в пакистанския Лондон или на поредния плаж на другия край на света,сори но няма сравнение.

• Шок 1
  • Смея се 6
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , dimitrov6 каза:

Чекиране без място отваря 24 часа преди полет и тогава може да се гледа за този бъг.

До полета ми има 20 дни. /Написах по-горе "ранно чекиране", но може би не е било ясно./

• Харесвам 2
Връзка към коментар

а принципно при Ryan (като изключим текущия бъг, споменат по-горе, който изглежда се появява при конкретен полет - при мен не излиза също за две резервации), възможни ли са промени в цените на местата в течение на деня/седмицата или са твърдо установени?

Връзка към коментар

Е какъв е този принтер с които се принтира този билет 😀 сигурно е бил ламиниран 😀 Та това е поне 3 двупосочни пътувания с тях 

За принтиране на билет: Авиокомпания таксува пътници със 130 евро

Пътниците по погрешка са отпечатали билетите си за връщане вместо тези за заминаване. Възрастна двойка каза, че са били „ужасени“, след като са били таксувани със 130 евро от Ryanair, за да отпечатат билетите си на летището, съобщава BBC.

79-годишната Рут и 80-годишният Питър Джафе казаха пред радио 4 на Би Би Си, че трябвало да платят таксата, след като по погрешка са изтеглили своите билети за връщане вместо тези за заминаване.

Tова предизвика вълна от оплаквания в социалните мрежи относно таксите на авиокомпанията. Ryanair твърди, че таксите са в съответствие с политиката на компанията. Семейство Джаф от Илинг са пътували от летище Станстед до Бержерак, Франция.

Възрастната дама сподели, че намира уебсайта на Ryanair за „много объркващ“, но въпреки това смята, че успешно е успяла да отпечата билети в деня преди полета. Едва когато стигнала до летището, осъзнала, че случайно е отпечатала грешни билети.

„Тогава ми казаха, че трябва да отида до гишето на Ryanair, за да получа бордна карта, и там ме таксуваха по 64 евро на човек“, каза тя. „Бях ужасена.“

За повече инфо тук.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 15.08.2023 г. в 10:34, The Doctor каза:

Имат бъг - при ранно чекиране излизат места на цена 0 евро.

Не става за всяко, но успях да се чекирам и получих място, което избрах.

image.png.f40ae4fde453da76b6accaa280c71ea5.png

Не е бъг, очевидно цената на мястото е включена в билета още при купуването му, а сега просто дава възможност да се смени безплатно.

Ако беше Basic тарифа без място, нямаше да дава възможност за ранно чекиране.

Връзка към коментар
преди 1 минута , Nedy каза:

Не е бъг, очевидно цената на мястото е включена в билета още при купуването му, а сега просто дава възможност да се смени безплатно.

Ако беше Basic тарифа без място, нямаше да дава възможност за ранно чекиране.

Basic тарифа купувана от посредник, най-ниска цена. Единични билети - отиване и връщане.

На едните даде отстъпки /горният скрийншот/ , но в обратна посока не.

Връзка към коментар
На 15.08.2023 г. в 11:12, antea каза:

възможни ли са промени в цените на местата в течение на деня/седмицата или са твърдо установени?

Цената се увеличава с наближаването на полета. Не съм следила дали има разлика в дните на седмицата,както е при билетите, по-вероятно не. 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Някой скоро добавял ли е дете към резервация?!

Имам проблем, който почти се изясни, но не е достигнал до край и затова ще дам по-късно информация по него, т.к. може би е резултат от промени в ОУ.

На 7.07.2023 г. в 9:41, Jorro каза:

При покупка на билет за дете като възрастен през посредник, раян още ли закачат резервацията към възрастен безплатно до 24ч? 

Какво стана с тази резервация.

Връзка към коментар
преди 17 минути , The Doctor каза:

Някой скоро добавял ли е дете към резервация?!

Имам проблем, който почти се изясни, но не е достигнал до край и затова ще дам по-късно информация за проблеми, които може би са резултат от промени в ОУ.

Какво стана с тази резервация.

детето е на 16г и вече го третират като възрастен, затова отказаха да го закачат към моята резервация. Не успях да го верифицирам отделно и в деня на полета ще ходя на гише за чек ин, който би трябвало да е безплатен спрямо това, което ми изписа при последния опит за верификация.

Връзка към коментар
преди 11 минути , Jorro каза:

детето е на 16г и вече го третират като възрастен, затова отказаха да го закачат към моята резервация. Не успях да го верифицирам отделно и в деня на полета ще ходя на гише за чек ин, който би трябвало да е безплатен спрямо това, което ми изписа при последния опит за верификация.

Ясно. Моят казус е различен и води до такси по 30 евро в посока, но не намирам в ОУ кога са ги добавили/променили.

Връзка към коментар
преди 6 минути , antea каза:

много ли са стриктни в София на гейта за размера на раничката, че трудно я добутвам до 20/25, като си натъпча вътре и дамската чанта? (без priority)

По-скоро не са. Дамската чанта, ако е малка, може и отделно според наблюденията ми ...

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , antea каза:

много ли са стриктни в София на гейта за размера на раничката, че трудно я добутвам до 20/25, като си натъпча вътре и дамската чанта? (без priority)

Не са

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.