Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:

Гледам сега в тема за Вроцлав предупреждават, че Раян са станали супер стриктни с багажите и проверяват всички. 

Аз също имам подобно наблюдение, особено в София - проверяват дори малките раници и ако им се сторят много издути, искат да я сложиш в клетката. Летях с тях няколко полета последните два месеца и спукаха от проверки всички. Преди минавах с един сак, но вече не смея и си летя само с раница. 

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Миналия месец летях от и до Баден-Баден. Раницата ми визуално изглежда малко по-голяма. Летя с такава раница от 10 години, никога не са ме спирали. Сега и на двата полета минах през проверка в коша. Побрах я. 

• Харесвам 3
Публикувано:

В Бергамо, нямаше такива история, но с София Wizz баха стриктни, и се наложи жената да извади няколко пакетчета носни кърпички за да влезе раницата  и в рамката .

След като вдигнаха доста цените на ръчния багаж и народа спря да го купува сега явно това е варината да те накарат да плащаш за багаж

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• jul
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.