Прескочи до съдържание

Ryanair - мини новини и въпроси

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Хм, в арр-а ми излиза код за 20% off. Някой пробвал ли го е?

Дава отстъпка за определени полети, но точно за този, който дебна не...

Screenshot_20250521_183702.jpg

Screenshot_20250521_183658.jpg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря за поздрава! И за отговора!

Забравих да уточня, че билетите са двупосочни, в тоя смисъл на връщане от Великобритания да не е проблем кирилицата, с която са изписани имената ни! 

Публикувано:
преди 3 часа, NissanJuke каза:

Благодаря за поздрава! И за отговора!

Забравих да уточня, че билетите са двупосочни, в тоя смисъл на връщане от Великобритания да не е проблем кирилицата, с която са изписани имената ни! 

Ако вече сте чекирани за  втория полет е логично агента да смени имената и за него, но му пиши все пак. 

Публикувано:

О, Аллах Акбар, кодът проработи за моя полет 🙂

Слагам го тук да не го пропусне някой друг, закъсал като мен 🙂

image.png.60a6d266be41dcbbb719a6f15b866a40.png

• Харесвам 6
Публикувано:

В момента на Чампино всички полети на Раян закъсняват. Някой да знае нещо защо така? За София дадоха закъснение на полета, за сега, с 2,45 ч.?

Публикувано:

Това, което го говорихме миналата седмица 😊

Това ли е бъдещето? От следващата година ще пътуваме правостоящи и в самолета (снимки)

Това е ход за пестене на пари, който със сигурност ще разедини и разгневи туристите, но според съобщенията няколко нискобюджетни авиокомпании  са "ентусиазирани" да тестват възможностите на революционните седалки. Все още нито една авиокомпания не е потвърдила официално кога планира да стартира новата "спестовна кампания", но от началото на 2026 г. поне две ще предлагат Skyrider 2.0.

orig.jpg?_=1747911116

От компанията производител са категорични още, че тези седалки представляват "новата граница на евтините билети и преживяването на пътниците".

Шефът на Ryanair - Майкъл О'Лиъри, вече е изразил желанието си да тества "правостоящи места". Още през 2012 г. той заяви, че иска неговите Boeing-и 737 и 800 да бъдат оборудвани с 10 реда от тях и 15 реда традиционни седалки. По онова време О'Лиъри предположи, че билетите за правостоящи потенциално могат да струват около 6 евро.

За повече инфо тук.

• Харесвам 3
  • Замислям се 3
Публикувано:

Трудно ми е да си представя по-неудобни седалки от райънските. Току-виж Skyrider станал хит заради повишен комфорт.

• Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

И ще дойде времето, когато на минималната базова цена ще са правостоящите, а за да искаш да си на седалка (както сега), ще трябва да си плащаш допълнително 😄 😄 😄

Друг е въпросът, какво се случва с тежестта в самолета, след като ще има много повече пътници от досегашните почти 240 души.  39х6 души (да речем в Раянеър) + cabin crew

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 часа, Иван Попов каза:

...но от началото на 2026 г. поне две ще предлагат Skyrider 2.0.

Аз пък мога да се обзаложа че нито в началото, нито в края на 2026-та г. никоя авиокомпания с редовни полети няма да предлага такива седалки. 

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 2 часа, bad kid каза:

За някои кратки полети като например Барселона - Балеарски острови ми се струват ОК тия седалки.

А при турболенция? Не бих искала да вися там!

• Харесвам 2
Публикувано:

най-вероятно ще се тестват за безопасност, ако вече не са...

и ще трябват повече врати и екипаж

но най съм съгласен, че до 1-2 години със сигурност няма да има такива седалки по самолетите

• Харесвам 3
Публикувано:

В Загреб не мериха багаж. Самолетът беше на Лауда еър. Чудя се шеър код ли е или просто са го сменили, защото полетът от Айндховен закъсня много. На таблата изглеждаше като раянски - FR…

• Харесвам 2
Публикувано:

Лауда Еър от сума години вече принадлежи на Райън и билетите се продават от Райън с код FR.

• Харесвам 4
Публикувано:

Иначе това за седалките и аз си мисля, че в близките 2/3 години няма да го въведат, няма как да стане просто, а и много експерименти ще трябват.

Гледам сега, че искат да пускат полети от Горна Оряховица до Англия и Германия.

Много интересно това как ли ще се случи 😇 за повече инфо тук.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, bibi каза:

В Загреб не мериха багаж. Самолетът беше на Лауда еър. Чудя се шеър код ли е или просто са го сменили, защото полетът от Айндховен закъсня много. На таблата изглеждаше като раянски - FR…

София-Загреб и София-Задар са все на Лауда 

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

София-Загреб и София-Задар са все на Лауда 

На отиване беше Раян, но разбрах основната идея. 🙃

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 2 часа, Иван Попов каза:

Гледам сега, че искат да пускат полети от Горна Оряховица до Англия и Германия.

Много интересно това как ли ще се случи 😇 за повече инфо тук.

Е как - с междинна спирка в Русе, разбира се. И с един билет ще се пътува от Горна Оряховица до Ню Йорк през Русе и Лондон. По същия начин, по който преди 4 години се пътуваше от Силистра до Ню Йорк, според тогавашния транспортен министър.

• Харесвам 1
  • Смея се 14
Публикувано:
2 hours ago, neuromancer said:

аз и това не го вярвам, само си плямпат

Същото мисля и за седалките. Едва ли изобщо ще стане някога.

5 hours ago, Дани Магелани said:

А при турболенция? Не бих искала да вися там!

Те ще са за бедните. А иначе , ако си се возила на скоростно влакче и подобни екстремни атракции се вижда , че не е проблем човек да бъде приклещен безопасно към седалка.На някой авиокомпании сигурно им се иска да возят хора и в багажното.

• Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 5 часа, neuromancer каза:

аз и това не го вярвам, само си плямпат

Дано е така! Никой човек не заслужава подобно изтезание!

Публикувано:

Аз четох, че това със седалките за правостоящи ще е възможно само за някои кратки полети, при това вътрешни. Първата ми мисъл бе за Италия - домашните потреби🤪

Защо не? Каква е разликата да пътуваш примерно от Соренто до Позитано за час, правостоящ в препълнен автобус? Даже е още още по-зле заради завоите.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• borislavpetkov84
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.