Прескочи до съдържание

Автобусен и ЖП транспорт - периодични промоции

Препоръчани мнения

Promo code:

eskylithuania

Промокод, който да се изплозва на https://luxexpress.eu/ 

важи от 23.09.2024 до 30.09.2024 за пътувания от 23.09.2024 до 28.02.2025 - като изключим 24.12-26.12.2024, 29.12-01.01.2025

Офертата е валидна само по маршрутите Варшава - Вилнюс, Варшава - Каунас, Сувалки - Вилнюс и Сувалки - Каунас

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За тези карти трябва да сте много бързи и да имат подготвени снимки на телефона, т.к ще ви трябват. Аз не успях преди седмица и купих след това на 24 паунда, което пак е 6 паунда по-ниско от официалната цена. Има обаче една уловка, която аз не я прочетох никъде и малко ме изненадаха по бели гащи. Когато сте си купили карта за да я активирате трябва да си купите билет за влак. Аз си я бях взел с бъдеща дата, а билетите за влака си ги купих от официалния сайт. Идва пътуването и случайно влизам да видя картата и гледам съобщение, че не е активна докато не си купя билет. Имайте го предвид за да не ви изненада контролата като ви поиска картата и вие не може да я покажете, защото не е активирана.

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Оффф, тия AM И PM трябва да ги забранят със закон :angry2: (какъв е проблемът да се използва 24-часов формат, не мога да разбера :rolleyes:) - та в тази връзка - 12PM  12ч. на обед ли беше? :huh:

преди 28 минути , Jorro каза:

...купих след това ...

Нещо май никъде не видях - тези карти за какъв период са валидни? 

Връзка към коментар

И аз гледах днес тази промоция, но не мога да се ориентирам за коя точно карта се отнася. Или за всичките?

Screenshot_20240926-171831.png.1a8f34896cb5f8cee7031e5157a6f124.png

Screenshot_20240926-171902.png.50190718ffd4fe8bcf969fdd73f4e6d8.png

@Jorro, ти каква взе? Снимка, имаш предвид за документ, а не да си се снимал с камерата на телефона? 🙂

преди 22 минути , Фил каза:

12PM  12ч. на обед ли беше? :huh:

преди 50 минути , Jorro каза:

...купих след това ...

Нещо май никъде не видях - тези карти за какъв период са валидни? 

Да, 12:00 на обед. Трябва да са за една година. Нали правилно разбирам, че всъщност намаляват само 1/3 от цената на билетите?

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , iMari каза:

И аз гледах днес тази промоция, но не мога да се ориентирам за коя точно карта се отнася. Или за всичките?

Screenshot_20240926-171831.png.1a8f34896cb5f8cee7031e5157a6f124.png

Screenshot_20240926-171902.png.50190718ffd4fe8bcf969fdd73f4e6d8.png

@Jorro, ти каква взе? Снимка, имаш предвид за документ, а не да си се снимал с камерата на телефона? 🙂

Да, 12:00 на обед. Трябва да са за една година. Нали правилно разбирам, че всъщност намаляват само 1/3 от цената на билетите?

Аз ползвам Two together , която намаля 33% когато пътувате 2-мата от картата. За целта качвате снимки в лице на двамата пътника с имената им и само те могат да ползват картата. Валидна е 1 година като при покупката посочваш дата от която да е активна така, че може да я вземеш за когато ще пътуваш.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Screenshot_20240927-1402532.png.adce03c04909abadc98c31fc711ba272.png

Успях! С готова снимка насред гората 🤣 и попълнени имена само чаках да стане 14:00ч( тяхно 12pm) и дадох назад докато излезе цената.За щастие имената остават запаметени. Ъплоуднах снимката, но в опита да продължа ми даде, че промоцията е свършила. Ама аз съм добре обучен магеланец 🤭и няколко пъти дадох continue докато ме пусна да продължа на съответната цена.

Взех Network Rail card- до 4 души и 4 деца могат да пътуват с нея.Имам 180дни да купя билет за да я активирам. Не знам кога, дали и къде ще я използвам, но благодаря, че споделяте. 🙂

• Харесвам 4
  • Браво 6
Връзка към коментар

Браво, честито!  :smile3::good:
И аз уж се бях подготвил и попълних максимално бързо, но като излезна съобщението че промоцията е свършила и не съм продължавал с повече опити... 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 31 минути , iMari каза:

Не знам... къде ще я използвам

Понеже и аз към нея се бях насочил, потърсих за каква зона важи - South-East of England - включва Лутън, Оксфорд, Кеймбридж, Дувър, Брайтън, Портсмут  ...

image.png.8fd29c8ebdd3f0266a1eec9b15ee53aa.png

networkrailcardmap1219.pdf

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 49 минути , Фил каза:

Браво, честито!  :smile3::good:
И аз уж се бях подготвил и попълних максимално бързо, но като излезна съобщението че промоцията е свършила и не съм продължавал с повече опити... 

Благодаря! Ами аз от вас го знам това, че такива промоции ги пускат на порции и с рифрешване или упорито цъкане на бутон става. 😁 Ако всеки петък има такава промоция, може да пробваш пак следващия. 🙂

преди 43 минути , Фил каза:

Понеже и аз към нея се бях насочил, потърсих за каква зона важи - South-East of England - включва Лутън, Оксфорд, Кеймбридж, Дувър, Брайтън, Портсмут  ...

image.png.8fd29c8ebdd3f0266a1eec9b15ee53aa.png

networkrailcardmap1219.pdf 302.5 kB · 0 изтегляния

Вчера и аз загледах картата на south east, но ми се видя по-широчка, май до Бирмингам стигаше. Нещо съм се объркала.🙂

Щях по-подробно да разглеждам картите, но честно казано забравих и само нотификацията от trip.com ме подсети няколко минути преди 14:00ч. Картата за двама по-голяма територия ли обхваща?

Връзка към коментар
Преди 1 час, iMari каза:

Благодаря! Ами аз от вас го знам това, че такива промоции ги пускат на порции и с рифрешване или упорито цъкане на бутон става. 😁 Ако всеки петък има такава промоция, може да пробваш пак следващия. 🙂

Вчера и аз загледах картата на south east, но ми се видя по-широчка, май до Бирмингам стигаше. Нещо съм се объркала.🙂

Щях по-подробно да разглеждам картите, но честно казано забравих и само нотификацията от trip.com ме подсети няколко минути преди 14:00ч. Картата за двама по-голяма територия ли обхваща?

Two together е за цялата страна

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Lux Express PROMO CODE: tickets from €6.90

LuxExpress_fall_cover_oo8kJQtSDn.jpg?resize=900%2C300&ssl=1

Routes:

Tallinn – Riga 6.90€*
Tallinn – Vilnius 9.90€*
Tallinn – Warsaw 19.90€*
Riga – Vilnius 6.90€*
Riga – Warsaw 14.90€*
Riga – Kaunas 9.90€*
Riga – Tartu 6.90€*
Kaunas – Riga 9.90€*
Kaunas – Warsaw 9.90€*
Warsaw – Vilnius 9.90€*

Travel period:

4 October – 18 December 2024

Lux Express Promo Code Sale period:

until 11 October 2024

LUX EXPRESS Promo Code:

AUTUMNLUX

Campaign rules:

• Always buy a ticket on the luxexpress.eu website or mobile application
  • Buy a ticket before 12 October for travel between 04.10.-18.12.2024.
  • Must use LUX EXPRESS PROMO CODE: AUTUMNLUX
  • Discount is applied only when the standard seat is selected.
  • The discount applies only to the full-price ticket.
  • The offer is valid on Lux Express Estonian domestic, Baltic and Polish routes.
  • Campaign tickets may not be available for all departures. There are a limited number of campaign tickets available per departure.

Lux Express PROMO CODE 2024

Where to book:

Visit LUX EXPRESS

NB! The number of tickets with a discount is limited!

• Харесвам 5
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Eurostar започва промоция SNAP по следните маршрути с до 50% отстъпка https://snap.eurostar.com/uk-en

• Париж и Брюксел
  • Париж и Амстердам
  • Париж и Кьолн
  • Лондон и Брюксел
  • Лондон и Париж

Някои уточнения. 

• Билетите могат да се закупят само 14 дни за маршрутите от-до Лондон, а за останалите до 8 дни
  • Стойността на закупен билет не се възстановява и не може да се променя
  • Не може да се избира часът на тръгване - компанията изпраща уведомление до 48ч преди деня на тръгване - избира се само денят на пътуването
  • Не може да се избират места - ако се пътува с група, няма гаранция, че ще бъдете настанени заедно като група
  • Цената на билета включва 2 големи багажа и 1 ръчен багаж
  • Не се комбинира с други промокодове и отстъпки

Clipboard01.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.