YoTT Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 Здравейте, Предстои ми пътуване до Мадейра средата на Юни месец. Бихте ли помогнали с някакви съвети и препоръки. Хотела, в който ще отседнем е в столицата Фуншал. По специално се интересувам от тези Levada walks и евентуално при добро време шнорхелинг. Коя от пешеходните разходките бихте препоръчали? Ще съм благодарна на всякаква информация 🙂 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 5 юни, 2018 Сподели Публикувано: 5 юни, 2018 Преместих темата в подходящите форум. В него (https://magelanci.com/forums/forum/110-португалия/) вече има няколко теми за островите, може да ги разгледаш 1 Връзка към коментар
searus Публикувано: 7 юни, 2018 Сподели Публикувано: 7 юни, 2018 За каналите много зависи колко са ви силите, ние бяхме с едногодишно бебе на гръб и си избрахме по-равна пътека (Rabacal). Иначе бих се качила до върховете (те не са високи) и/или Queimadas. Тези три обиколки мисля че са най-известните и заслужаващи си, но е твърде вероятно и да има някой друг автобус круизен народ по тях (не бих казала, че е много претъпкано обаче) 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега