Meidj Публикувано: 6 юни, 2018 Публикувано: 6 юни, 2018 Да не отварям нова тема. Приятели от Словения ще идват за няколко дни в София през лятото и питат къде могат да си оставят кемпера по време на престоя. Някакви идеи? Благодаря.
Георги Публикувано: 6 юни, 2018 Публикувано: 6 юни, 2018 преди 1 час, Meidj каза: Да не отварям нова тема. Приятели от Словения ще идват за няколко дни в София през лятото и питат къде могат да си оставят кемпера по време на престоя. Някакви идеи? Благодаря. Тамън онзи ден видях, че има парк за каравани на входа на двореца Врана, но там си е малко далечко и едва ли е подходящо за всяка вечер да се връщат. Тагвам @Sun4o, ако знае. 1 1
Meidj Публикувано: 6 юни, 2018 Автор Публикувано: 6 юни, 2018 Не е задължително да е специализиран паркинг за каравани. Може където и да е, стига да е сравнително безопасно и що-годе комуникативно.
Polina Публикувано: 6 юни, 2018 Публикувано: 6 юни, 2018 До зала Универсиада има едно паркингче, където има паркирани 2 кемпера от доста време. Сравнително централно е, близо е до първо РПУ, пък все пак е и на хвърлей разстояние от външно министерство. Поне в нашия район мисля е ок засега паркирането.
Babyface Bob Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 Здравейте, казвам се Ангел и съм член на Българската асоциация за къмпинг и караванинг (БАКК). Тъй като няма все още изградена функционална инфраструктура за караванинг туризъм в София, настаняваме чуждите ни гости на паркинга на основния вносител на една марка кемпери в София, оКоловеъстен път, под кв. Горна баня. На място има жива охрана, ток, вода и може да се ползва интернет и място за сервизиране на химическа тоалетна. Приоритети на един пътуващ с кемпер или каравана за престой са покрити, но за съжаление е асфалтиран плац, а не озеленен кемпер стоп или къмпинг. Не ви препоръчвам Враня - има сигнали за проституция в бунгалата. Ако сметнете, че мога да съм ви полезен, пишете. Поздрави и успех! 3
akair Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 23 minutes ago, Babyface Bob said: Не ви препоръчвам Враня - има сигнали за проституция в бунгалата. В зависимост от гостите, това може да е по-скоро предимство, отколкото недостатък 😁 1 1
Lindt Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 Преди 1 час, Babyface Bob каза: Здравейте, казвам се Ангел и съм член на Българската асоциация за къмпинг и караванинг (БАКК). Тъй като няма все още изградена функционална инфраструктура за караванинг туризъм в София, настаняваме чуждите ни гости на паркинга на основния вносител на една марка кемпери в София, оКоловеъстен път, под кв. Горна баня. На място има жива охрана, ток, вода и може да се ползва интернет и място за сервизиране на химическа тоалетна. Приоритети на един пътуващ с кемпер или каравана за престой са покрити, но за съжаление е асфалтиран плац, а не озеленен кемпер стоп или къмпинг. Не ви препоръчвам Враня - има сигнали за проституция в бунгалата. Ако сметнете, че мога да съм ви полезен, пишете. Поздрави и успех! Мисля си, че там някъде паркира и @Sun4o, макар че скоро не се е обаждал и може и да бъркам. 1
Babyface Bob Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 Здравейте отново, нека да уточним, че в региона на двореца Враня има караван паркинг, различен от къмпинг Враня. Ситуацията е същата - паркинг, трошено-каменна настилка. Не е кемпер стоп, но включва елементарните удобства за престой и сервизиране на къмпинг МПС. Координатите на мястото са N-42.63972 ; E-23.43901. Можете да го откриете и в интернет. Основен бизнес на собственика е авто асистанс услуги. Попътен вятър на всички екипажи! 🙂 3
Sun4o Публикувано: 11 юни, 2018 Публикувано: 11 юни, 2018 Знаем се с Бебеликия, добре се знаем...ама аз тук съм с друг никнейм😀. Иначе наистина, отдавна не бях влизал във форумЪт...срам, срам...
BobiFilipov Публикувано: 14 януари, 2019 Публикувано: 14 януари, 2019 Здравей Ангел, Babyface Bob.. Moже ли да ми дадеш по точна информация за паркинга Горна баня. Имам гости които идват с Кемпер и не знам къде да им намеря паркинг. Поздрави
Марек Публикувано: 8 февруари, 2019 Публикувано: 8 февруари, 2019 On 6/8/2018 at 9:02 PM, Babyface Bob said: Здравейте, казвам се Ангел и съм член на Българската асоциация за къмпинг и караванинг (БАКК). Тъй като няма все още изградена функционална инфраструктура за караванинг туризъм в София, настаняваме чуждите ни гости на паркинга на основния вносител на една марка кемпери в София, оКоловеъстен път, под кв. Горна баня. На място има жива охрана, ток, вода и може да се ползва интернет и място за сервизиране на химическа тоалетна. Приоритети на един пътуващ с кемпер или каравана за престой са покрити, но за съжаление е асфалтиран плац, а не озеленен кемпер стоп или къмпинг. Не ви препоръчвам Враня - има сигнали за проституция в бунгалата. Ако сметнете, че мога да съм ви полезен, пишете. Поздрави и успех! Здравей! Може ли да ми дадеш контакт на паркинга под Горна Баня? А също така, някой знае ли, каква е ситуацията около Пловдив? Благодаря!
ven62 Публикувано: 22 април, 2019 Публикувано: 22 април, 2019 От прочетеното в тази тема разбирам, че е най-препоръчително чужденци с каравана да се позиционират в къмпинга/паркинга в Горна Баня. Може ли конкретни координати, за да се ориентирам т.е. да ориентирам моите познати. Забравих да уточня - става въпрос за възрастно семейство- германци с каравана т.е. с това дето се тегли от нормална кола. Не са с motorhome. Благодаря предварително
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега