Летеца Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Здравейте, бихте ли ми препоръчали от къде си купихте вашият лаптоп? Искам да е нов с гаранция и нещо до 2000лв, ще се използва за интернет,филми и игри :D Искам нещо, което няма да забива и да се налага да го чакам :) Благодаря предварително
cybersimo Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Ако кажеш няколко заглавия на игри, мога да ти препоръчам подходящ. Просто трябва да го съобразим с изискванията на производителя на игрите преди 2 минути , Летеца каза: Здравейте, бихте ли ми препоръчали от къде си купихте вашият лаптоп? Искам да е нов с гаранция и нещо до 2000лв, ще се използва за интернет,филми и игри 😄 Искам нещо, което няма да забива и да се налага да го чакам 🙂 Благодаря предварително
Oldkozel Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Моят е от Ardes.bg. Покупката, сервиза (децата го изпуснаха на земята) бяха ОК. Често пускат промоции. Интернет и филмите са ОК, но за игрите ще трябва да гледаш изискванията на производителите им. Ардес имат филтри и ще стане лесно търсенето. За 2 бона според мен ще се сместиш освен ако не търсиш Apple.
cybersimo Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Мисля, че много по-важно е да избереш правилната конфигурация отколкото доставчика 5
ven62 Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 (редактирано) Аз купувам само HP с три години гаранция. След три години вече ще си купил нов. Ако гаранцията е международна - още по-добре. Спреш ли се на HP - все едно е от кой легален магазин ще го вземеш. Сервизът, в крайна сметка, се извършва през каналите на HP. Редактирано 7 юни, 2018 от ven62
aleksandrina Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 17 minutes ago, Мон said: От Технополис. Нямам забележки. Тъкмо от утре ще има нова промоция. :)
bad kid Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Dell също има с 3 години гаранция, иначе предишния го ползвах от 2010 до 2017, не беше евтин, но си струваше.
Георги Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Специализирана фирма за компютри според мен е по-подходяща от големите вериги, най-вече с оглед на консултация ако е нужна и гаранция. Цените така и така са еднакви навсякъде. Чувал съм хубави неща и за Ардес, и за Лаптоп.бг, за Pcstore.bg също. 1
Meidj Публикувано: 7 юни, 2018 Публикувано: 7 юни, 2018 Сега чакаме юзър Стюардесата да ни уведоми откъде е взела своя и колко е доволна от него 🙂 2
danislav Публикувано: 8 юни, 2018 Публикувано: 8 юни, 2018 On 6/7/2018 at 12:17 PM, Oldkozel said: Моят е от Ardes.bg. Покупката, сервиза (децата го изпуснаха на земята) бяха ОК. Често пускат промоции. Интернет и филмите са ОК, но за игрите ще трябва да гледаш изискванията на производителите им. Ардес имат филтри и ще стане лесно търсенето. За 2 бона според мен ще се сместиш освен ако не търсиш Apple. Аз също си купувам от там до сега не съм имал разправия с гаранцията, но дано и да не ми се налага 😄 On 6/7/2018 at 11:58 AM, Летеца said: Здравейте, бихте ли ми препоръчали от къде си купихте вашият лаптоп? Искам да е нов с гаранция и нещо до 2000лв, ще се използва за интернет,филми и игри 😄 Искам нещо, което няма да забива и да се налага да го чакам 🙂 Благодаря предварително Разгледай - https://ardes.bg/laptopi/laptopi колкото искаш има, филтрирай си спрямо цена и какво търсиш и ще намериш каквото търсиш!
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега