Hayasko Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Здравейте, въпросът ми е някой ползвал ли е услугите на този сайт http://www.hrs.de? Там всеки ден излизат изгодни оферти за хотели по целия свят, в момента следя тези за Берлин При резервация обаче освен номера и срока на валидност на кредитната карта искат и трицифрения код на гърба на картата, това нормално ли е? Някой правил ли е резервация през този сайт, всичко ок ли е? Връзка към коментар
Тони Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Да, Жоро редовно пуска оферти от там, дори сега видях една за Берлин точно. Аз веднъж съм резервирала, няма проблем. Давай смело. 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 28 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Да, видях я тази оферта, но е само до януари, а аз ще пътувам април, продължавам да дебна Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Да, голям, стабилен сайт а въпросните промоции са му нещо като запазена марка. И понеже е германски сайт, ако ще пътуваш до Германия просто изчакай, и съм почти убеден, че твоя град ще се появи в промоциите, просто винаги са за 2-3 месеца напред, за това в момента е трудно да запазиш през Април 2 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 28 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Благодаря, точно това смятам да направя, наистина излизат много добри промоции! Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 И ние сме го ползвали и проблем не сме имали. Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Да, видях я тази оферта, но е само до януари, а аз ще пътувам април, продължавам да дебна Я, като дебнеш, пускай инфо и тук, че мен ме интересуват три нощувки между 06.03. и 09.03.2014 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Я, като дебнеш, пускай инфо и тук, че мен ме интересуват три нощувки между 06.03. и 09.03.2014 До тогава се надявам почти полуавтоматичен процес да ги пуска 3 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 28 октомври, 2013 Автор Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 Я, като дебнеш, пускай инфо и тук, че мен ме интересуват три нощувки между 06.03. и 09.03.2014 Нямаш проблем, аз търся за 01.04.-06.04. 1 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 28 октомври, 2013 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2013 И аз ще хвърлям по едно око, на мен ми трябва само една нощувка в началото на май. Тъкмо ще сте утъпкали пътеката Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега