Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

В навечерието на Мондиал 2018, предлагам в тази тема да обсъждаме всичко около Световното първенство по футбол в Русия, което започва в Четвъртък с мач между Русия и Саудитска Арабия.

Ако си спомняте, за ЕВРО 2016 си спретнахме една игра малко в последния момент, ето линк към моето мнение от тогава. Предлагам да направим същото и тази година, за да видим кой от Магеланците разбира най-много от футбол (или пък има най-голям късмет). 

За целта трябва да влезете в: www.kicktipp.com/magelanci и да следвате долните стъпки:

- За по-лесна разпознаваемост, предлагам всеки да използва ника от форума за регистрация в играта.

- След регистацията ще получите мейл с линк за активация на акаунта ви.

- Влизате с новосъздадения си акаунт в Prediction center, където нанасяте прогнозите си за всеки мач. Срокът за пускането на прогноза е до началото на съответнат среща, т.е. може да попълните всичко отначало или да ги попълвате мач за мач. Има допълнителен бонус компонент (за голмайстор, полуфиналисти и т.н.), който трябва да се попълни до началото на първия мач от първенството.

- Правилата са следните:

Познат изход от мача - 2 точки

Позната голова разлика в мача - 3 точки

Познат точен резултат - 4 точки

За всеки познат бонус въпрос - 4 точки

Важно уточнение е, че прогнозите трябва да са за краен резултат (след дузпи)

- В "Leaderboard" виждате регистрираните участници и техните точки до момента. Прогнозите им стават видими след като затвори възможността за модификация, т.е. прогнозата на всички за мача на откриването ще е видима след като започне.

Мисля, че това е в общи линии. Надявам се да се съберем повечко любители на футбола и да си спретнем една интересна дискусия в идния 1 месец, която не е много свързана с пътуванията, но пък вярвам е интересна за много Магеланци 🙂 

П.С. При желание от @Георги може да се помисли и за някаква символична награда за победителя 😀

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 9
  • Смея се 1
преди 1 час, П.Кръстев каза:

В навечерието на Мондиал 2018, предлагам в тази тема да обсъждаме всичко около Световното първенство по футбол в Русия, което започва в Четвъртък с мач между Русия и Саудитска Арабия.

Ако си спомняте, за ЕВРО 2016 си спретнахме една игра малко в последния момент, ето линк към моето мнение от тогава. Предлагам да направим същото и тази година, за да видим кой от Магеланците разбира най-много от футбол (или пък има най-голям късмет). 

За целта трябва да влезете в: www.kicktipp.com/magelanci и да следвате долните стъпки:

- За по-лесна разпознаваемост, предлагам всеки да използва ника от форума за регистрация в играта.

- След регистацията ще получите мейл с линк за активация на акаунта ви.

- Влизате с новосъздадения си акаунт в Prediction center, където нанасяте прогнозите си за всеки мач. Срокът за пускането на прогноза е до началото на съответнат среща, т.е. може да попълните всичко отначало или да ги попълвате мач за мач. Има допълнителен бонус компонент (за голмайстор, полуфиналисти и т.н.), който трябва да се попълни до началото на първия мач от първенството.

- Правилата са следните:

Познат изход от мача - 2 точки

Позната голова разлика в мача - 3 точки

Познат точен резултат - 4 точки

За всеки познат бонус въпрос - 4 точки

Важно уточнение е, че прогнозите трябва да са за краен резултат (след дузпи)

- В "Leaderboard" виждате регистрираните участници и техните точки до момента. Прогнозите им стават видими след като затвори възможността за модификация, т.е. прогнозата на всички за мача на откриването ще е видима след като започне.

Мисля, че това е в общи линии. Надявам се да се съберем повечко любители на футбола и да си спретнем една интересна дискусия в идния 1 месец, която не е много свързана с пътуванията, но пък вярвам е интересна за много Магеланци 🙂 

П.С. При желание от @Георги може да се помисли и за някаква символична награда за победителя 😀

грозноватичко изглежда страницата, всичко е в средата на екрана, а около текста - огромни бели полета. като си погледнах брояча на ad-block-ера се уплаших. с удоволствие бих участвал, ако нямаше един тон реклами.

Редактирано от cybersimo
Публикувано:
преди 3 минути , cybersimo каза:

грозноватичко изглежда страницата, всичко е в средата на екрана, а около текста - огромни бели полета. като си погледнах брояча на ad-block-ера се уплаших. с удоволствие бих участвал, ако нямаше един тон реклами.

На мен ми показва точно 3 на брой

преди 5 минути , cybersimo каза:

За ЕВРО 2016 нямам спомен всичко да е било в реклами, сега все още не съм го отварял през десктоп версията. Така или иначе обаче хората трябва да се финансират по някакъв начин, след като предлагат и безплатна услуга.  

П.С. През мобилната версия не се виждат никакви реклами и също е удобно за използване.

Редактирано от П.Кръстев
Публикувано:

Има и през мобилното, но блокъра си върши работата добре. От там ще е - поне няма петна на местата на рекламите

Публикувано:
преди 10 часа, П.Кръстев каза:

1-во място: достатъчно мили за тениска

2-ро място: достатъчно мили за чаша или знаме

3-то място: достатъчно мили за ключодържател

🙂

• Харесвам 10
Публикувано:

Сега вече със сигурност ще има по-голяма мотивация 😀

Между другото мултимилионната звезда на Франция напусна тренировката днес накуцвайки. (Контузия на Мбапе стресна Франция)

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 54 минути , П.Кръстев каза:

Между другото мултимилионната звезда на Франция напусна тренировката днес накуцвайки. (Контузия на Мбапе стресна Франция)

Тия мушмуроци може да са фаворити докато не срещнат Португалия. 😁

• Смея се 1
Публикувано:

Какви са ви прогнозите за мача на откриването? Има ли потенциал домакините да се изложат ? 😁

Според мен не и ще има едно чисто и спокойно 2:0 или 3:0.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, П.Кръстев каза:

Какви са ви прогнозите за мача на откриването? Има ли потенциал домакините да се изложат ? 😁

Според мен не и ще има едно чисто и спокойно 2:0 или 3:0.

Не е ли малко нечестно така да подпитваш директните си конкуренти 😂

Майтапът на страна, аз ще го играя за минимална победа на руснаците или дори равен. Отборът им е гола вода.

преди 6 минути , tch каза:

Отборът им е гола вода.

Да, ама като се издаде приказ:  За Родину, за Стал ..., така де - за Путина!  😁

-------------------------------

Айде, дойде му времето 😀
image.png.da7b4c5240e131aedcbb7bf48ef63a45.png

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 5
Публикувано:

Аз ще го карам на интуиция това световно, не е истина колко съм се запуснал и съвсем не съм в час с фаворитите и тенденциите. Ама след първите мачове ще ги надуша, със сигурност 🙂

• Харесвам 1
преди 16 минути , Алекс каза:

На round of 16 какво се прогнозира?

Това може би ще помогне:

image.png.dc6b230d146021f2b71129c21a7e57c0.png

Редактирано от П.Кръстев
  • Харесвам 2
Публикувано:
На 12.06.2018 г. в 0:51, Георги каза:

1-во място: достатъчно мили за тениска

2-ро място: достатъчно мили за чаша или знаме

3-то място: достатъчно мили за ключодържател

🙂

Щедър си, защото знаеш, че Таня ще спечели 😉

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Фичо каза:

Брани, много работа ще ти се отвори!   😁

"Обществото ме принуждава!" 🙂

• Смея се 2
Публикувано:
преди 4 часа, Фичо каза:

Брани, много работа ще ти се отвори!   😁

Той от работа не се плаши. Скромен и трудолюбив. 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

@Meidj, не те знам дали ще участваш, но познай каква великолепна печеливша стратегия ще използвам? 🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.