Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Аз пък симпатизирам на Аржентина и отчитам обаче, че не са добре - нито физически, нито тактически. Но за дузпите...ако първото е дузпа, то на всеки мач, дори и в България, трябва да свирят по 7-8 дузпи. За втората, недадената, нека да се знае, че не всяко докосване с ръка в наказателното поле е дузпа. Нито носи някаква голова опасност, нито е умишлена игра с ръка, а на всичкото отгоре е вторичен удар - първо му се удря в главата (нескопосано). Та недейте да говорите наизуст - ръка, значи дузпа. Всеки, който е играл поне малко футбол го знае това. Случват се ситуации. Дузпата като цяло за мен е прекалено крайна мярка. Понякога дузпи се дават за супер безобидни ситуации, които никога не биха довели до голова опасност..,

А за нигерийците - не може цял мач да не играят нищо, а накрая да имат претенции. 

@cybersimo, ела си в Пловдив да ми дадеш бирата. Мача за 3-4 място е най-тъпия от цялото световно. Доказано е във времето, дори обмисляха да го махнат.😉

Редактирано от Sun4o
  • Харесвам 4
преди 8 часа, cybersimo каза:

Абсурд. 

Освен всичко останало нападателя отигра топката с идея да вкара гол, а не е спорил за дузпа. 

От кога е критерий как реагират играчи на противниковия отбор за взимане на съдийско решение?

Редактирано от П.Кръстев

Не е критерий, ама той всъщност "спечели" от тази игра с ръка - топката му падна на волето в голова позиция, от която той се опита да отбележи. Да не беше играл, а да беше искал дузпа, ама не го направи, игра и изпусна, след което му казаха, че топката е стигнала до него след рикушет в ръка и имаше "ама, дайте ми дузпа".  

Редактирано от stormbringer
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 15 часа, Sun4o каза:

Да ти кажа само, че португалците отстраняват Уругвай на осминафинала. Бас на по бира?

Нито бира пия, нито съм идвал на срещите... 😄 Но добре, айде да видим. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Излизам малко от футболната тема, че за разни бири и басове се заговори - примам облози за по бира, ама да се пие в Бургас 😉

Публикувано:
Преди 1 час, ACM каза:

Нито бира пия, нито съм идвал на срещите... 😄 Но добре, айде да видим. 

Ще ми я пратиш по куриер😉

Преди 1 час, stormbringer каза:

Излизам малко от футболната тема, че за разни бири и басове се заговори - примам облози за по бира, ама да се пие в Бургас 😉

Ама много обичам да пия бира в Бургас...

• Харесвам 1

Има поговорка която гласи: "Всички играят,но накрая Германия печели"

Е сега всички ще имат възможност да спечелят а Германия дори няма да играе!!!😀

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Изключителни резултати от последните два мача 🙂 и корейците ме изненадаха и шведите!! Само така 🙂

Да видим следващите два как ще се развият.

• Харесвам 3
Публикувано:

Лелееее, аз съм си мислил, че мача е Германия-Корея и предвидих 0:2, а то било Корея-Германия....

😂 😂 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Тука е някакво страшно задръстване по никое време, всички си отиват вкъщи или по кръчми да гледат мача. Кръчмите преливат направо. 

• Харесвам 1
Публикувано:

По повод отпадането на немците, днес нискотарифните авиокомпании слагат един умлаут отгоре и стават Löw-cost 😄 

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Това не бяха германци 😲 , бяха като дрогирани ... 🙄

Ако по някое нещастно стечение на обстоятелствата,  руснаците пробият напред, опонентите им ще страдат от силни стомашни проблеми 😂

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 15 часа, Фичо каза:

Това не бяха германци 😲 , бяха като дрогирани ... 🙄

Руснаците са виновни! Натровили са целия отбор за да не завършат първи в групата и да влязат в техния поток, където щяха да се срещнат на 1/2 финал... 

Мдаа... конспирацията с Роналдо от 1998 е нищо в сравнение с това... 

• Смея се 1
Публикувано:

Тълпа мексиканци снощи скандирали пред корейското посолство Corea, hermana, ya eres mexicana/Кореа, ермана, я ерес мехикана/Корея, сестрице, сега си мексиканка!😂

От 1990 г. държа за бундес тийма, но това е положението, просто германците са в криза. Сега не ми остава друго освен да държа за други симпатични отбори. Испания ще отпадне на 1/4 финал, но се надявам да отнесат руснаците поне. А, Белгия и Хърватия се надявам да стигнат далеч, до финал.

• Харесвам 2
Публикувано:

За съжаления и аз съм привърженик на Германия , които, освен че си отидоха безславно, ме лишиха и от доста точки от бонус въпросите, така че да е сигурно, че и аз ще потъна с тях 😂. Сега съм пред дилема на кой от останалите участници да симпатизирам, но мисля, че това  ще са играчите от изключително симпатичния (както обичат да се изразяват нашите коментатори) отбор на Уругвай. Що се касае до Испания, не знам дали прогнозата на Crazy Horse за 1/4 финал не е прекалено оптимистична 🤨

• Шок 1
преди 29 минути , Roberto Baggio каза:

За съжаления и аз съм привърженик на Германия , които, освен че си отидоха безславно, ме лишиха и от доста точки от бонус въпросите, така че да е сигурно, че и аз ще потъна с тях 😂. Сега съм пред дилема на кой от останалите участници да симпатизирам, но мисля, че това  ще са играчите от изключително симпатичния (както обичат да се изразяват нашите коментатори) отбор на Уругвай. Що се касае до Испания, не знам дали прогнозата на Crazy Horse за 1/4 финал не е прекалено оптимистична 🤨

Не говори за тия бонуси, че ми е болка и до днес. Не стига, че пропуснах първите мачове и почнах с -10 точки от воле, ами и не можах да попълня изобщо бонусите. Голяма част от хората записаха по 10+ точки от тях. Точно приближа малко лидерите и оп - бонусче за тях 😄 

Аз ще подкрепям Уругвай, Колумбия и хърватите. 

Редактирано от ACM

Сега на директните елиминации как се дава точен резултат?

До продълженията или след 120 минута?

Някой да ми поясни какво е това а. PSO? Доколкото разбирам - след редовното време. Но ако съм дал 2:1 примерно, а след дузпите е 8:7...?

Редактирано от Sun4o
Публикувано:
преди 1 час, Фичо каза:

👏🏻👏🏻👏🏻

image.png.2c99dcd0747bc6b7b8f821c549258d5d.png

👏🏻👏🏻👏🏻

Къде е това извинение, къде е духането на супата...

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 23 часа, ACM каза:

Не говори за тия бонуси, че ми е болка и до днес. Не стига, че пропуснах първите мачове и почнах с -10 точки от воле, ами и не можах да попълня изобщо бонусите. Голяма част от хората записаха по 10+ точки от тях. Точно приближа малко лидерите и оп - бонусче за тях 😄 

Аз ще подкрепям Уругвай, Колумбия и хърватите. 

Ще измислим поощрителна награда за победителя без бонус въпросите 🙂

преди 4 часа, Sun4o каза:

Сега на директните елиминации как се дава точен резултат?

До продълженията или след 120 минута?

Някой да ми поясни какво е това а. PSO? Доколкото разбирам - след редовното време. Но ако съм дал 2:1 примерно, а след дузпите е 8:7...?

Прогнозираш резултата след дузпи. Което означава:

- Не се прогнозират равни

- Лично за мен прогнозиране на резултати само с 1 гол разлика, с цел да да се хванат точки при нещо от типа на 5-4 след равен, продължения и дузпи. 

Според мен е тъп регламент, но поне играта и участието е лесно, показва резултати на живо и т.н. Ако на някой му се занимава за следващото първенство може собствена игра да си измислим, но трябва да има кой да я води и да се справя някак с резултатите на живо. Вчера за около 15 мин преди белгийците да вкарат бях начело в играта 🙂

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.