Прескочи до съдържание

Световно първенство в Русия 2018г + игра

П.Кръстев

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 часа, ACM каза:

Това ми беше другият вариант. Прилича ми на татуиран хибрид между двамата.

И к'во сега трябва да пропия бира, така ли стана?

Това ми е най-приятно загубения бас в живота. Малко нарочно се хванах от омраза към Гела, Пепе и Куарешма, важното е че стана😀.

....А иначе хванах точния резултат😉

преди 12 часа, cybersimo каза:

А аз къде съм казал в чии ущърб са били? 

Съдията не знаеше къде се намира, защото не свиреше чисти нарушения и не даваше чисти картони. 

А сега ще трябва и на сбирка в Пловдив да ходя, че имат да ме черпят бира @Sun4o

Не само теб, който пожелае бира на сбирката, от мен е🤘

• Браво 1
Публикувано:
преди 4 минути , Sun4o каза:

Това ми е най-приятно загубения бас в живота. Малко нарочно се хванах от омраза към Гела, Пепе и Куарешма, важното е че стана😀.

Ама защо не казваш по-рано, че имаш такива способности? Щях да те накарам да се хващаме за всички мачове на портУКалия, да ги бяхме изгонили още след групите 😂

Публикувано:
Преди 1 час, cybersimo каза:

Ама защо не казваш по-рано, че имаш такива способности? Щях да те накарам да се хващаме за всички мачове на портУКалия, да ги бяхме изгонили още след групите 😂

Е след групите ги изгоних де...😉

• Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Sun4o каза:

Е след групите ги изгоних де...😉

имах в предвид "преди осминафиналите" 😄

• Харесвам 1
Публикувано:

Сега беше по-добре - тъкмо размахват криле да полетят нависоко и ....Кавани с два отстрела точни

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

Испания=пълна трагедия!!!

Само с подавания не става,трябва и да се напада на скорост и да се бият удари...стилът тики-така остана в историята.

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Коментара за Испания го написах нарочно преди дузпите и след тях думите са ми напълно потвърдени!!!

• Харесвам 1
  • Смея се 1

Чиста дузпа срещу Пике. Дългата ръка на Путин си каза думата

09140A41-D69A-4E61-95AF-BDF03D569E07.jpeg

Редактирано от cybersimo
  • Смея се 1
Публикувано:

С ВАР или без, всичко е "преценка" на съдията. Феновете на италианския футбол знаят за какво говоря. Всичко се гледа под лупа, после се решава според поръчката. 

Както и да е, испанците никога не са ми били любимци и дори ми е леко приятно на душата, че си заминаха, но тази Русия играе изключително грозен и защитен футбол. Не виждам с кое точно заслужиха да са на 1/4 финал. Да, добре играха в защита, но в нападение никакви ги нямаше. Надявам се хърватите да ги опънат и да отиват и те да почиват.

• Харесвам 1
На 20.06.2018 г. в 23:04, Фичо каза:

С такава игра не виждам нито португешите, нито Испания да могат да бият руснаците на осминафинал ...

🤔

На 20.06.2018 г. в 23:15, tch каза:

Сайким руснаците са показали някаква кой знае каква игра. Вчера, първият гол автогол от наглед безобидна ситуация, третият става след пас от поне 50 метра.

На 21.06.2018 г. в 11:17, ACM каза:

За мен руснаците го карат основно на адреналин и мускули. Никак не съм впечатлен от тях, въпреки наглед страхотните резултати. 

Ейййй, не вярвате вие на бате Фичо какво ви говори ... 😁

преди 14 минути , ACM каза:

Не виждам с кое точно заслужиха да са на 1/4 финал.

С това, че спечелиха 1/8 финала 😉

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 6
  • Смея се 1

Грозен мач, като се стигна до дузпи беше ясно кой ще надвие. Не мисля, че Путин има общо, съдията е там, за да реши. Ако испанците бяха по-добри, да го бяха показали на терена. Тогава нито Путин, нито Тръмп можеше да ги спре. Русофил съм, и разделих подкрепата си за двата отбора - първото полувреме за Русия, второто за Испания. Това, което им липсва на Испания, е  някой да вкарва. Нямат нито един голаджия, а без такъв играч, ако ще 100% да държиш топката, нищо не се получава. С показаната игра не би следвало който и да е от двата отбора да успее да прескочи 1/4 финала Ще видим, де. 

Редактирано от luba_rizova
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , luba_rizova каза:

Грозен мач, като се стигна до дузпи беше ясно кой ще надвие. Не мисля, че Путин има общо, съдията е там, за да реши. Ако испанците бяха по-добри, да го бяха показали на терена. Тогава нито Путин, нито Тръмп можеше да ги спре. Русофил съм, и разделих подкрепата си за двата отбора - първото полувреме за Русия, второто за Испания. Това, което им липсва на Испания, е  яко да вкарва. Нямат нито един голаджия, а без такъв играч, ако ще 100% да държиш топката, нищо не се получава. С показаната игра не би следвало който и да е от двата отбора да успее да прескочи 1/4 финала Ще видим, де. 

Ама ти сериозно ли? И със 10 голаджии при 11 човека в защита не е лесно да вкараш. 

И Путин дали е имал нещо общо, надали ще ти кажат на теб (или на мен)

Публикувано:
преди 19 минути , Фичо каза:

Ейййй, не вярвате вие на бате Фичо какво ви говори ... 😁

С това, че спечелиха 1/8 финала 😉

То хубаво, ама още не са ме убедили в нищо. 120 минути катеначо и гола вода в нападение. Естествено целта оправдава средствата, но играта им е изключително грозна и допотопна, и не смятам, че са заслужили уважение за нещо повече от това, че не спряха да бягат 120 минути и да се борят за всяка топка. Чисто футболно обаче, са далеч от истината. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Ама те испанците дори и своя гол го вкараха с помощта на другия отбор. Не може да се разчита на дузпи и статични положения. Не може да си сменят треньора 2 дни преди световното и да се надяват на чудо. Трудно им беше в групата, трудно им беше и сега. Не, че руснаците блестят, но имат дисциплина, на родна земя са, а и явно Путин е наредил на всички съдии да ги бутат до финала, защото никой от параноиците на Запад няма да го заподозре и ще му е кеф да ги изключат от участие на другото световно. 🙂 🙂 :). Испания може и да са по-класният отбор, това е сигурно, но по право на никой не му се полага победата. Видя го и Германия, видя го Меси, видя го Роналдо, че дори и Бразилия честичко го изпитва. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Тотален резил за Испания. Не мога да повярвам просто. Да паднат от такива дървета като руснаците, думи нямам. Днес ще ми остане утехата братята хървати да бият другите дървета за деня - датчаните и после да елиминират и Русия. Искам хърватите на финал!🍹

• Харесвам 1
Публикувано:

Отборът който аз подкрепях от самото начало на световното,днес тотално рухна.Ако бяха играли,както играха последните пет минути на продължението,хърватите щяха да бият поне с 2 гола разлика.А сега ще треперят на дузпите. Мисля,че Дания са с психологическо предимство.

Дано да греша и Хърватия да продължат!

• Харесвам 2
Публикувано:

Справедливостта възтържествува и Хърватия продължава! Невероятни вратарски изпълнения и емоции! Едно голямо браво от мен за хърватите! Субашич невероятен!

В момента, lyusi каза:

Много искам да намачкат руснаците. 

И аз много искам най-после тези дървари да си ходят, че нещо много им порастна самочувствието и се помислиха за футболна сила.

• Харесвам 2
Публикувано:

Язък за усилията на Каспер Шмайхел, когото считам за най-добрия вратар в света в момента. Адмирации и за адаша на вратата на Хърватия. В този мач бях напълно неутрален. Успях да гледам само продълженията и дузпите. Крещях при всяко спасяване и от двамата вратари.  Ама като човек, който като дете си е купил вратарски ръкавици преди да си купи бутонки, едва ли съм способен на друга реакция 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , cybersimo каза:

100% червен картон при дузпата. Отново неадекватно съдийско решение

Мисля, че по този въпрос правилникът беше променен. Не се дава и дузпа, и червен картон, ако защитникът играе с намерение да достигне топката (а тоя даже съвсем лекичко я закачи) и не извършва грубост спряма нападателя (а грубо влизане тук нямаше) дори и да е последен в защитата. И аз мисля, че предишното правило беше по-логично, ама...

• Харесвам 1
Публикувано:

Ако трябва да съм откровена, датчаните ми изглеждаха по-адекватни днес, за което ме беше яд. Добре че в крайна сметка нещата се наместиха. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди мача бях сигурен, че хърватите ще ги смачкат. Да, обаче датчаните показаха страхотен дух и се раздадоха. Според мен заслужаваха да продължат. Хърватия бяха далеч от това, което показаха срещу Аржентина. 

Трябва да се отдаде заслуженото и на Шмайхел - извади цели 3 дузпи (една в продълженията и 2 при дузпите). За съжаление обаче поредица от слаби изпълнения на съотборниците му ги лиши от 1/4 финал....... с изключение на Кяер, ето това е дузпа... 😲

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.